Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

bnde burdayım saçıma sekil veriorummm akşmm malum işim var... asillinii yesnleerrr yaa

esmaa yarım saatinn kaldııı ne mutlu sanaa

bu arada avatardaki gözlerime ii bakın kaldıracağım birazdan ona göre arar da bulamazsınız zemuszemus

mutfak sen 17:10 damı çıkıyorsun ?

valla bizde 5 te çıkılıyor normalde de servisler 1730 da geliyor
servisle gidiyorum

bu arada çok ısrar ettin kaldırmıyorum :)

bu arada bana kısaca muro ya da robot diyebilirsin ,mutfak tuhaf oluyor

evet socesscim az kaldı ne yapıyorsun saçına makyaj falan bol bol süslen kaydirigubbakcemile2

düzleştiriorum aralaradaa maşa yapıorumm herkesinn gözüü bnde olsun bnmkidee kıskansın

Mutfakk seninn grçekmii yanii avatardakii gözler:S

düzleştiriorum aralaradaa maşa yapıorumm herkesinn gözüü bnde olsun bnmkidee kıskansın

Mutfakk seninn grçekmii yanii avatardakii gözler:S

yok abimin gözü herhalde benim gözüm yaww kimseye de inandıramadım bu gözlerin benim olduğuma başka topiclerde de başkasının sanıyorlarmış

bi tuhaflık var bende ama bulamadım bulamıyorum

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

SOCESS ne yaptın bu ne saçmış yaw muro kız kayboldu ..:) bence robotta tuhaf muro en güzeli muro diyecem

SOCESS ne yaptın bu ne saçmış yaw muro kız kayboldu ..:) bence robotta tuhaf muro en güzeli muro diyecem

olur de tabi kimisi de robot diyor diline nasıl kolay geliyorsa onu de bu arada ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere ii akşamlar ,süslenenlere de ii şanslar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çıt çıtlarımı taktım yaa sinir oldumm 2 saattirr uraşıorumm ...

yaa zevkinee hayranımm esmaa muroo olurmuu yaa o erkek ismii Muroo başkaa bişi bulunn

selam kızlar.bende bugün üye oldum.benimde ilk ve acemilik yaşıyorum siteyi kullanmayı pek bilmiyorum.26 yaşında ve 3 yıllık evliyim istanbul ümraniyede oturuyorum.sırf kadınların olması inanılmaz rahatlatıyor beni..beni unutmayın..

Hoşgeldinizz kızlarr ..

eSMAA nerdesinn sndemii çıktınn neysee bnn dee çıkıorumm

Grşş kızlarr bybyy

Aynen bnmdee çok hoşumaa gidioo sadecee bayann olmasıı süperr bişi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…