ay inşş yaa .. Kzanamassam başlıcamm zengin koca arayışlarınaa napım opuyorumnanaktan
hehehe en güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşş yaa .. Kzanamassam başlıcamm zengin koca arayışlarınaa napım opuyorumnanaktan
Allah bütün sevenleri mutlu etsin herkese gönlüne göre iş ,eş evli olanlarda bebe versin aminnnnnnnn:Saruboceq:
socess çok çalış ve kazan inş , özelde hiç çalışmadım ama benim çalıştığım kurumdan da zordur herhalde:)sonuçta memurum şükür:)
Napımm yaa aklımaa direkk o geldii Mutfakcımm
Esmaa Umarımm ölee olurr.. Gönlümee göree sölee bol paralıı bi iş versinn kocaa problem dil Erkek çokkkk
ayy sorma geçen okudum burada bir konu nişanlıma diyorumki aşkım biz evlensek ee hamile kalsam ee erkek olsa eee ismini belirlesekk eee sonra baban benim adını koy dese ne dersin esma diyor kafayımı yedin kaydirigubbakcemile3
bence en önemlisi eş ...
eş işten de önemli çünkü bütün hayatını o insanla geçiriyorsun
topiclere bakıyorum da herkesin eşiyle bir sürü sorunu var ,evli insanların çoğu hep sorunlu yaaa çok üzülüyorum bu duruma
ALLAH herkese hayırlı eş nasip etsin ,para pul hikaye
kayınvalidenin benimkini niye istesin
en önemlisi eşş amaa korkuorumm valla :S evliliktenn felann onunn içinn işee dahaa çok önem veriorumm .. çevremdekilerinn büyük bi çoğunluğuu boşanıoo eşinii aldatan kadınlarr erkeklerr korkutuyoo bnii.. Bidee hamileliktenn sonraa bozulann vucutt sarkmışş göğüsler S: Pff kafayı yerim bnn ....
maalesef görüyoruzki dizilerde bil ebayanların aldatması hakim ...:) karşılıklı anlayış çok önemli kiş olmazsa boşanırım gözüyle bakmamalı ama olmuyorsada zorlamalı bence evlilik emek istiyor fedakarlık istiyor gerçi hiç evlenmedim ama ..:) ya ne olursa olsun zordur alışıyorsun birkere hayatta boşluğa düşüyorsun ama bence grur çok önemli umarım ileride eşim olacak aşkım grurumu kıracak birşey yapmaz
hep gururu ön planda tutarsan evlilikte anlaşamazsın yeri gelir sen onun gururunu kırarsın istemeden ne olacak o zaman onun da seni mi boşaması gerekecek annen gururunu kırınca anneni terk mi ediyorsun hayır işte eş de anne gibi olmalı annemiz babamız bu dünyadan gittiği zaman da yanımızda olacak olan eşimizdir bunu unutmayalım