Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde burdayım saçıma sekil veriorummm akşmm malum işim var... asillinii yesnleerrr yaa
esmaa yarım saatinn kaldııı ne mutlu sanaa
ben de 10 dakika :)
bu arada avatardaki gözlerime ii bakın kaldıracağım birazdan ona göre arar da bulamazsınız zemuszemus
mutfak sen 17:10 damı çıkıyorsun ?
evet socesscim az kaldı ne yapıyorsun saçına makyaj falan bol bol süslen kaydirigubbakcemile2
düzleştiriorum aralaradaa maşa yapıorumm herkesinn gözüü bnde olsun bnmkidee kıskansın
Mutfakk seninn grçekmii yanii avatardakii gözler:S
SOCESS ne yaptın bu ne saçmış yaw muro kız kayboldu ..:) bence robotta tuhaf muro en güzeli muro diyecem
SOCESS ne yaptın bu ne saçmış yaw muro kız kayboldu ..:) bence robotta tuhaf muro en güzeli muro diyecem
olur de tabi kimisi de robot diyor diline nasıl kolay geliyorsa onu de bu arada ben çıkıyorum yarın görüşmek üzere ii akşamlar ,süslenenlere de ii şanslar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haaa buldum bana gıcık deyin pleeeeaase çok hoşuma gidiyo :)
selam kızlar.bende bugün üye oldum.benimde ilk ve acemilik yaşıyorum siteyi kullanmayı pek bilmiyorum.26 yaşında ve 3 yıllık evliyim istanbul ümraniyede oturuyorum.sırf kadınların olması inanılmaz rahatlatıyor beni..beni unutmayın..