Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

Napımm yaa aklımaa direkk o geldii Mutfakcımm

Esmaa Umarımm ölee olurr.. Gönlümee göree sölee bol paralıı bi iş versinn kocaa problem dil Erkek çokkkk

socess çok çalış ve kazan inş , özelde hiç çalışmadım ama benim çalıştığım kurumdan da zordur herhalde:)sonuçta memurum şükür:)

socess çok çalış ve kazan inş , özelde hiç çalışmadım ama benim çalıştığım kurumdan da zordur herhalde:)sonuçta memurum şükür:)

kesinlikle memurluk en güzeli garanti iş ne kriz derdi var nede başka çok çoğalmazsın belki ama eksilmezsinde özel öyle değil heran ne olacağı belli olmaz

Napımm yaa aklımaa direkk o geldii Mutfakcımm

Esmaa Umarımm ölee olurr.. Gönlümee göree sölee bol paralıı bi iş versinn kocaa problem dil Erkek çokkkk

bence en önemlisi eş ...

eş işten de önemli çünkü bütün hayatını o insanla geçiriyorsun

topiclere bakıyorum da herkesin eşiyle bir sürü sorunu var ,evli insanların çoğu hep sorunlu yaaa çok üzülüyorum bu duruma

ALLAH herkese hayırlı eş nasip etsin ,para pul hikaye

ayy sorma geçen okudum burada bir konu nişanlıma diyorumki aşkım biz evlensek ee hamile kalsam ee erkek olsa eee ismini belirlesekk eee sonra baban benim adını koy dese ne dersin esma diyor kafayımı yedin kaydirigubbakcemile3

:dvalla benim nişanlımın hiç öyle takıntısı yok ama kayınpederim mesela benim değil ama annenin ismini koymanı isterim diyo

en önemlisi eşş amaa korkuorumm valla :S evliliktenn felann onunn içinn işee dahaa çok önem veriorumm .. çevremdekilerinn büyük bi çoğunluğuu boşanıoo eşinii aldatan kadınlarr erkeklerr korkutuyoo bnii.. Bidee hamileliktenn sonraa bozulann vucutt sarkmışş göğüsler S: Pff kafayı yerim bnn ....

Bna saçmalık gelioo yaa kaynanınn yadaa kayın babanınn isminii koymak sizcede saçmaa dilmii kızlar

bencede çok saçma benimkiler istemez diye düşünüyorum ama isterlersede çok beklerler klava:

evet malesef artık insalarda ALLAH korkusu olmadığı için her haltı işliyorlar
kadınlar da suçlu aslında kadınlarda aslında aldatma erkkelere göre daha fazla
evlilik artık yarıştan ibaret yok sen yok ben davasına dönüşüyor
insanlar sevginin kıymetini bilmiyor
özellikle de çalışan bayanlar nasıl olsa para kazanıyorum diye en ufak şeyde boşanmaya kalkıyorlar
evlilik saygıdır sevgidir hoşgörüdür anlayıştır eşinle bir bütün olmaktır
ama maalesef günümüz isnanlarında bu anlayış yok
olursa olur olmazsa boşanırım düşüncesi çok fazla hakim
halbuki insanlar nasıl anne babalarıyla arkadaşlarıyla yeri geldiğinde anlaşamıyorlarsa eşleriyle de aynı durumu yaşayabilrler önemli olan sağduyulu olmak orta yolu bulmak ve en önemlisi de eşiniz ile aranıza gurur denen saçma şeyi koymamaktır

bozulan vucuda gelince istersen onu da düzeltebilirsin her şey insanın kendi elinde
hem anne olmak kadar güzeli var mı ne olursa olsun

maalesef görüyoruzki dizilerde bil ebayanların aldatması hakim ...:) karşılıklı anlayış çok önemli kiş olmazsa boşanırım gözüyle bakmamalı ama olmuyorsada zorlamalı bence evlilik emek istiyor fedakarlık istiyor gerçi hiç evlenmedim ama ..:) ya ne olursa olsun zordur alışıyorsun birkere hayatta boşluğa düşüyorsun ama bence grur çok önemli umarım ileride eşim olacak aşkım grurumu kıracak birşey yapmaz

hep gururu ön planda tutarsan evlilikte anlaşamazsın yeri gelir sen onun gururunu kırarsın istemeden ne olacak o zaman onun da seni mi boşaması gerekecek annen gururunu kırınca anneni terk mi ediyorsun hayır işte eş de anne gibi olmalı annemiz babamız bu dünyadan gittiği zaman da yanımızda olacak olan eşimizdir bunu unutmayalım

benim bahsettiğim grur tartışma falan değil canım tabiki kardeşimlede ailemlede tartışırım nişanlımlada eşimlede benim bahsettiğim aldatma veya şiddet işte bu çok grur hatta onur kırıcı oluyor yoksa öle ayy ne dedin boşanıyoruz dersen ooo evli kalmaz kız :umursamaz:

yaa siddette bazenn gzll olmazmıı ,,, düşünsenee tokatt atıoıo sonraa öpmeye başlıo zorla: sonraa eriyipp gidiosun kollarındaa tabikidee devamlıı dill bi - 2 kere Türkk Filmlerindekii gbii ah ahh ne gzl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…