Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

aşkımkaydirigubbakcemile3

ya kızlar aşkuma kavşmama 2 gn kaldı çok mutluuym yakaydirigubbakcemile2

al sana şapşal bi aşık kaydirigubbakcemile

bu arada aşk fiziksel çekimdir ,karşındakina fizksel olarak çekim duyuyorsan adı aşktır ,sevgi duygusal çekimdir ,aşk geçici sevgi kalıcıdır ama sevginin olduğu yerde de her zaman aşk vardır ,sevmediğiniz adama karşı bir çekim hissedebilir misiniz lmaz:lmaz:

ne açıklama amalaelaelaelaelae

acıya şikayetsiz katlanmak demişsinde canım hiç bir acıya ölüm hariç katlanmamak gerekir diye düşünüyorum bennnnn

bazı insanlar vardır ya çok sevenler ...sevdiği ona ne yaparsa yapsın vazgeçmez ya aşkından ben o açıdan bu sözü kullandım...

bazı insanlar vardır ya çok sevenler ...sevdiği ona ne yaparsa yapsın vazgeçmez ya aşkından ben o açıdan bu sözü kullandım...

anladım daa işde bu durumda olanlara sözüm zaten adam tınlamaz onu o yanar tutuşur sende tınlamazsan adam senin için tutuşur kaçan kovalanır her zaman

anladım daa işde bu durumda olanlara sözüm zaten adam tınlamaz onu o yanar tutuşur sende tınlamazsan adam senin için tutuşur kaçan kovalanır her zaman

heee ,bizimki beni kovalamaktan dünya turuna çıkmıştı zavallı laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

delikafaduldenkaşların arasına domdom kurşunu değdi domdom kurşunu değdi dililili liliiii

yok tatlım bi ünide tanştık.trabzon memleketi. şimdi okullar bitti ama mezun olamadık ders kaldı sınvlara gtcz şimdi finaller başlıyo
farkettm ya hala mezun olamadım muahsebem duruyo 2tane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…