Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

ya ondan değil inanamadım birden şok oldum bende yaaaa offfff canım sıkıldı baya

şamatacıyım ama çok merhametliyimdir ben çok üzülürüm böyle şeylere ,öyle bakınıyorudum ilk başta bir hikaye filan sandım ama sonuna kadar okuyunca gözlerimden bir damla yaş aktı valla senağlamasenağlama

ya orda birisi yazmış neden göz yumdun diye ya bazı durumlar var göz yumuyosun kızda ailesine bişey yaparlar diye korkmuş derler ya söylemek yapmaktan kolaydır....çok üzüldüm yaaaa

ya orda birisi yazmış neden göz yumdun diye ya bazı durumlar var göz yumuyosun kızda ailesine bişey yaparlar diye korkmuş derler ya söylemek yapmaktan kolaydır....çok üzüldüm yaaaa

çok zor bir durum söylemek kolay değil yaşamayan eminim ki bilemez aslında bu tip topiclere girip okumak lazım ,insanların kendi haline şükretmesi için gerekli bu bence ...
çünkü biz hep daha fazlasını istiyoruz bir de bu insanlara bakın onlar ne yapsın

işte korku hep korku bu hale getiriyo yaaa offffff allah yardımcısı olsun yaaaaaaa içim acıdı

evtt bende çok üzüldüm ama sanki film gibi bi yaşam ya inanamadım bi anda işde başa gelen bir kötü olay sonunda neler getiriyo ve nelere mall oluyo allahım sen kimseyi şaşırtma yarabbim

benimde yakından tanıdığım birinin basına geldi eniştesi tecavüz etti.kız belli bir süre sakladı ama daha sonra dayanamayıp açıkladı ailesine .sonuç ablası eşinden ayrıldı.bence o kişininde ailesine söylemesi gerekir hiç birseyden korkmasına gerek yok

ya tamamda insanın o anki ruh halii başka oluyo biz şimdi öle yapsaydı böle yapsaydı diyoruz ama

benimde yakından tanıdığım birinin basına geldi eniştesi tecavüz etti.kız belli bir süre sakladı ama daha sonra dayanamayıp açıkladı ailesine .sonuç ablası eşinden ayrıldı.bence o kişininde ailesine söylemesi gerekir hiç birseyden korkmasına gerek yok

evtt korkmadan çekinmeden söylenmediği için genç kızların başına geliyo böyle şeyler bide bizde etraf ne der o ne der bu ne der hiç kendine yaşayan yok yanii illa birilerinden birilerinin çenesinden çekinen insanlarız

evtt korkmadan çekinmeden söylenmediği için genç kızların başına geliyo böyle şeyler bide bizde etraf ne der o ne der bu ne der hiç kendine yaşayan yok yanii illa birilerinden birilerinin çenesinden çekinen insanlarız

sus bakayım ,yorum yapma ,büyük de konuşma ,yaşamak lazım yaşamadan bilemeyiz kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

aşkımkaydirigubbakcemile3

ya kızlar aşkuma kavşmama 2 gn kaldı çok mutluuym yakaydirigubbakcemile2

X