Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

çünkü etrafımda çok var canım ordan biliyorum hepsi eşlerinin ağzının içine bakıyo yakından takip ediyom

çünkü etrafımda çok var canım ordan biliyorum hepsi eşlerinin ağzının içine bakıyo yakından takip ediyom

eşlerinin ağızlarının içine bakanlardan kork sen ,en çok onlar aldatıyor emin ol ,benim çevremde de var ,yakında güzin abla oalcağım zaten zemuszemus

eşlerinin ağızlarının içine bakanlardan kork sen ,en çok onlar aldatıyor emin ol ,benim çevremde de var ,yakında güzin abla oalcağım zaten zemuszemus

yok canım benim yakından gördüklerim öle değil dünyadan haberleri yokkkkkk diyorum ya yakın takibimdeler canım belülüüüüüdelikafadulden

bak bu ii işte opuyorumnanaktan

zuzu sen evde mi kaldın bu yaşa kadar bakayım senin gibiler çocuğunu ilkokula gönderiyor be kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evlenip ne yapacak sen evlendşnde ne oldu başın gögemi erdi yok valla bekarlık sultanlık mış nişanlanınca anladımmmmmm

evlenip ne yapacak sen evlendşnde ne oldu başın gögemi erdi yok valla bekarlık sultanlık mış nişanlanınca anladımmmmmm

yooo ,ben çok memnunum iikide evlenmişim ,sen şimdi alışma evresindesin ,zamanla alışırsın merak etme ,sorunlar zamanla düzelir

X