ya ondan değil inanamadım birden şok oldum bende yaaaa offfff canım sıkıldı baya
şamatacıyım ama çok merhametliyimdir ben çok üzülürüm böyle şeylere ,öyle bakınıyorudum ilk başta bir hikaye filan sandım ama sonuna kadar okuyunca gözlerimden bir damla yaş aktı valla senağlamasenağlama
ya orda birisi yazmış neden göz yumdun diye ya bazı durumlar var göz yumuyosun kızda ailesine bişey yaparlar diye korkmuş derler ya söylemek yapmaktan kolaydır....çok üzüldüm yaaaa
ben sinir sinir yorum yapanlara daha çok kızıyorum..bu gibi konulara...
ben de :lepi::lepi:
neyse konuyu değiştirelim bari yoksa hüngür hüngür ağlayacağım heee ağlama damarım tuttu ii mi senağlamasenağlama
benimde yakından tanıdığım birinin basına geldi eniştesi tecavüz etti.kız belli bir süre sakladı ama daha sonra dayanamayıp açıkladı ailesine .sonuç ablası eşinden ayrıldı.bence o kişininde ailesine söylemesi gerekir hiç birseyden korkmasına gerek yok
göslerm yaşardııı looodelikafadulden
evtt korkmadan çekinmeden söylenmediği için genç kızların başına geliyo böyle şeyler bide bizde etraf ne der o ne der bu ne der hiç kendine yaşayan yok yanii illa birilerinden birilerinin çenesinden çekinen insanlarız
sus bakayım ,yorum yapma ,büyük de konuşma ,yaşamak lazım yaşamadan bilemeyiz kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile