Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

hangi sorunlar zamanla düzelir kız umcum sorun mu var yoksa varsa söyle seni üzeni var yaa kaydirigubbakcemile

Beğendim gerçekten Ben ilk görüşme AŞIK olmuştum mesela nişanlıma bundan teeeeee 4 buçuk sene evvel ben 17 yaşındayken

Hoşgeldin bu arada esma nihayet yani ,şükür kavuşturana:=):)

Efuli kız saçlarını boyadıktan sonra buraya koymayı unutma

yedin şamarı rabott :roflol::roflol::roflol:

ay çok korktum zaten dilim damağıma yapıştı naniknanik

nişanlılıkta herşey sorun olur sorun gib igelir hatta evliliğin ilk döneminde de sabret derim ve alışınca herşey düzene girince eminimki iiki evlenmişim diyeceksin önemli olan hassas dönemi atlatabilmek

ikinci bir ailen oluyor hiç tanımıyorsun insan kendi ailesiyle anlaşamadığı durumlar olurken birde nişanlının ailesi çıkıyor alışma evresinde bence en zor evre bu işte aileler...

evet öyle tabii mis gibi işten çık eve git yemek hazır sofra hazır çay hazır ahh anacığım bekarlığın yerini hiçbirşey tutmaz :gitme:

alayı tembel bunların yaaa ,ne var eşine ellerinle emeğinle sevginle birşeyler hazrlamak sana ağır mı geliyor ağır geliyorsa sevmiyorsun demektir ,bu kadar da abartmayın yani olayı ,zamanla alışırsın otomatiğe bağlarsın merak etme ..kadın dediğin biraz hamarat olur çekip çevirir herşeyi

ikinci bir ailen oluyor hiç tanımıyorsun insan kendi ailesiyle anlaşamadığı durumlar olurken birde nişanlının ailesi çıkıyor alışma evresinde bence en zor evre bu işte aileler...

evtt canım öyle oluyo iki tarafıa idare etmek sana kalıy oşükür bizimkilerde pek sorun yok bu yaz bizim yazlığa beraber gittiler iyilerdi bilmiyorum sonra nasıl olur ama

tabi işden yorğun baygın eve git yemekdi çaydı meyveydi oooo sonra yat kalk işe git hep aynı insan kendine zama nayıramaz yaa

kocalar karılaırna yapmıyor o zaman onlar hiç sevmiyor :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…