Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

valla kızlar aylar oldu üye olalı sadece konuları okuyup yorum yapıyorum paylaşım içinde olan insanlara katılmaya çalıştım konuştuğumuzda oldu ama baktım benim mesajlar arada kaynıyor cevap veren yok bende dedim bizde sıfırdan kuralım iletişimizi ayyy ilerdede bize böle dicekler kaydirigubbakcemile3
sonuçta bizde çöm olmaktan çıkacağız değilmi

evetttt aynı şekildee bende öle yapıyodum ama burda iletişime bayılıyorum.herhangi bi sorunun olduğu zaman yardım istediğin anda yüreklilikle cevap veriliyorr.. süperr süperr...iyi ki burdayız kızlarr sizlerle tanıştığıma da çok mutlu oldum kaynaşalım yahuuu kaydirigubbakcemile3

biranda ne kalabalık olmuşuz.isabetli olmuş başlık meğer ne çokmuşuz çömez olarak.Bende tek benmiyim acaba yeni diye düşünüyordum

Sadrazm_33 Allah kavuştursun canımcım:):)

Evet arkadaşlar hadi tanışalım:)İsmim Sümeyra ,Zabit Katibiyim şu an aslına bakarsanız çok yoğunum ama kendimi alamıyorum bu siteye girmekten:):):)
21 Yaşındayım , Nişanlıyım, İnşallah benim düğünümde ramazan bayramından sonra olcak :)

ramazan bayramı eylülde değil mi ?

Merhabalar arkadaşlar.. Sanırım ben de sizdenim. Başlığı görüce hemn yazmak istedim.Teşekkürler esma 01

pelerin li hayırlı olsun arkadaşım.. ben de emel 22 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim ama şuan da işsizm aynı zamanda okuyorum..bekarım yakın zamandaa sözlenicem inşşş allh herkesin gönlüne göre versin kızlarrr çok mutlu olalım inşş yaa dimi :1hug:

Tşk ederim coolfire,umarım senin de hayırlısıyla olur ve de kısa zamanda iş bulursun:) Allah kolaylık versin Rabbim senin de gönlüne göre versin ...amin cnm aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…