Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pelerin li hayırlı olsun arkadaşım.. ben de emel 22 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim ama şuan da işsizm aynı zamanda okuyorum..bekarım yakın zamandaa sözlenicem inşşş allh herkesin gönlüne göre versin kızlarrr çok mutlu olalım inşş yaa dimi :1hug:
Tşk ederim coolfire,umarım senin de hayırlısıyla olur ve de kısa zamanda iş bulursun:) Allah kolaylık versin Rabbim senin de gönlüne göre versin ...amin cnm aminnnn
ayy canım bende sana şimdiden bir tavsiye olsun aman uzatma uzicaksa sözlenme kaydirigubbakcemile3 ben 1 sen sözlü kaldımda
inşş canım hepimiz mutlu oluruz
Medeni durumumu değiştirmeliyim sanırımmmm
hayırlı olur inşallah senin için de coolfiree
kaydirigubbakcemile3 anladım cnm tavsiyeni yazdım bi kenara ama öyle düşünmüyorm zaten nişan sanırım 1 sene uzatılcak odaa malum sebepler herşey yavaş yavaş olsun istiyoruzz napalım artık herşey kısmett
neden evlimisin?
merhaba tatlım bende 19 yaşındayım 1sene 17 günlük evliyim eşim askerde malesef:çok üzgünüm:
5 ay yapıp gelcek hayırlısıyla:))
daha gideli 10 gün oldu valla zaman geçmek bilmiyo artık beni bi şekilde siz oyalarsınız:)):1hug:
3 haftalık evliyim.. ama düğünümü yapmadım canımm
bende merak ettim valla neden yapmadınız önceden nikahmı yaptınız
evet canım bizde uzatmak zorunda kaldık sözlendik işten ayrıldık sonra iş bulduk nişanlandık borçsuz evlenelim dedik dedik 2007 den 2010 a geldik haziranda evleniyorum :lepi:
merhaba tatlım bende 19 yaşındayım 1sene 17 günlük evliyim eşim askerde malesef:çok üzgünüm:
5 ay yapıp gelcek hayırlısıyla:))
daha gideli 10 gün oldu valla zaman geçmek bilmiyo artık beni bi şekilde siz oyalarsınız:)):1hug: