Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

ayy canım bende sana şimdiden bir tavsiye olsun aman uzatma uzicaksa sözlenme kaydirigubbakcemile3 ben 1 sen sözlü kaldımda
inşş canım hepimiz mutlu oluruz

Tşk ederim coolfire,umarım senin de hayırlısıyla olur ve de kısa zamanda iş bulursun:) Allah kolaylık versin Rabbim senin de gönlüne göre versin ...amin cnm aminnnn

inşş cnm umarımm..amin amin cümlemiz..ayy ne güzel oldu yaa bu topic..:dance:

burda tanışıp kaynaşan ve hadi şu gün şurda buluşalım deyip buluşan arkadaşlara imreniyorum. Ama büyük şehirlerde yaşamanın avantajı olsa gerek

ayy canım bende sana şimdiden bir tavsiye olsun aman uzatma uzicaksa sözlenme kaydirigubbakcemile3 ben 1 sen sözlü kaldımda
inşş canım hepimiz mutlu oluruz

kaydirigubbakcemile3 anladım cnm tavsiyeni yazdım bi kenara ama öyle düşünmüyorm zaten nişan sanırım 1 sene uzatılcak odaa malum sebepler herşey yavaş yavaş olsun istiyoruzz napalım artık herşey kısmett

evet canım bizde uzatmak zorunda kaldık sözlendik işten ayrıldık sonra iş bulduk nişanlandık borçsuz evlenelim dedik dedik 2007 den 2010 a geldik haziranda evleniyorum :lepi:

NE DEMEK olo buu hıh 19 yaşındaa ve evlii benn evdee kaldım 24 yaşındayımm :gitme: gerçii hiç şikayetçidee dilim artıkk alıştım galiba :teytey: Allah Kavuştursunn neredee asker

evet canım bizde uzatmak zorunda kaldık sözlendik işten ayrıldık sonra iş bulduk nişanlandık borçsuz evlenelim dedik dedik 2007 den 2010 a geldik haziranda evleniyorum :lepi:

allh kavuştursun bacım..ömürr boyu mutlu olun inşşş...hayırlı olsun darısı sevenlerin başınaa :lepi:

ıyi beklemissin Esma Umarım bi sorun çıkmazz .. Desene senide kaybetcezz Haziranda

Allah kavuştursun arkadaşlar biz de mayısta söz taktık, nişanlandık sayıyoruz biz:) Nişan falan olmayacağı için.
Allah sabır versin arkadaşlar ya, beklemek çok zor oluyo her açıdan (

canm hayrlı olsnn Allah kavuştursunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…