- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
merhaba tatlım bende 19 yaşındayım 1sene 17 günlük evliyim eşim askerde malesef:çok üzgünüm:kızlar bu arada tanışalım şuan kimse yok ama umarım gelirsiniz ben esma 27 yaşındayım kimya mühendisiyim nişalıyım ve haziranda evleniyorum iş yerinde evde kk ne sürekli fırsat buldukça giriyorum :enbuyukkk:
mesela yazılan mesajları kendi bloğumda gelen mesajlarda görmek istiyorum .sedece girdiğim sayfada görebiliyorum yapılan cevaplarıda bu sayfada görebiliyorum.böyle oluncada takip etmem çok zor oluyor.kendi blogumda gelen mesajlarda nasıl görebilirim bunu için arkadaş listemde olmanızmı gerekiyor???
allah kavuştursun canımmm
canım bende yeni değilim aslında 2 senedir buralarda takılıyorum:))ama pek fazla arkadaş edinemedim o yüzden hoşgeldin aramıza şimdiden
soruna gelince arkadaş listende olmamız gerekiyo sanırım bizden özel mesaj alıp yazman için ama kullanıcı paneline istediğin arkadaşın duvarına yazabilirsin:))yeterince açık oldumu canım
tşk ederim.allah kavuştursun bir an önce ...
merhaba tatlım bende 19 yaşındayım 1sene 17 günlük evliyim eşim askerde malesef:çok üzgünüm:
5 ay yapıp gelcek hayırlısıyla:))
daha gideli 10 gün oldu valla zaman geçmek bilmiyo artık beni bi şekilde siz oyalarsınız:)):1hug:
Slm bende yeni sayılırım KK da.Burdaki arkadaşlıkları görünce kıskanmamak elde değil.Umarım samimi içten arkadaşlar edinebiliriz biz de diğerleri gibi.
hoşgeldiniz fıstıklarrrr
hoşgeldiniz kızlarr ben yeni deilim eskidim artık size bi hoşgeldiniz demek istedimma.s.
mesela yazılan mesajları kendi bloğumda gelen mesajlarda görmek istiyorum .sedece girdiğim sayfada görebiliyorum yapılan cevaplarıda bu sayfada görebiliyorum.böyle oluncada takip etmem çok zor oluyor.kendi blogumda gelen mesajlarda nasıl görebilirim bunu için arkadaş listemde olmanızmı gerekiyor???
aY evt kıskanıorum bndee herkes birbirini tanıyo ne gzll... bn dahaa kmseylee kaynaşamadım
selam kızlarr bende geldim aman burasıda çömez kızların topici olsun biz bize yeteriz valla