Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

kızlar bu arada tanışalım şuan kimse yok ama umarım gelirsiniz ben esma 27 yaşındayım kimya mühendisiyim nişalıyım ve haziranda evleniyorum iş yerinde evde kk ne sürekli fırsat buldukça giriyorum :enbuyukkk:
merhaba tatlım bende 19 yaşındayım 1sene 17 günlük evliyim eşim askerde malesef:çok üzgünüm:
5 ay yapıp gelcek hayırlısıyla:))
daha gideli 10 gün oldu valla zaman geçmek bilmiyo artık beni bi şekilde siz oyalarsınız:)):1hug:

mesela yazılan mesajları kendi bloğumda gelen mesajlarda görmek istiyorum .sedece girdiğim sayfada görebiliyorum yapılan cevaplarıda bu sayfada görebiliyorum.böyle oluncada takip etmem çok zor oluyor.kendi blogumda gelen mesajlarda nasıl görebilirim bunu için arkadaş listemde olmanızmı gerekiyor???

canım bende yeni değilim aslında 2 senedir buralarda takılıyorum:))ama pek fazla arkadaş edinemedim o yüzden hoşgeldin aramıza şimdiden
soruna gelince arkadaş listende olmamız gerekiyo sanırım bizden özel mesaj alıp yazman için ama kullanıcı paneline istediğin arkadaşın duvarına yazabilirsin:))yeterince açık oldumu canım

canım bende yeni değilim aslında 2 senedir buralarda takılıyorum:))ama pek fazla arkadaş edinemedim o yüzden hoşgeldin aramıza şimdiden
soruna gelince arkadaş listende olmamız gerekiyo sanırım bizden özel mesaj alıp yazman için ama kullanıcı paneline istediğin arkadaşın duvarına yazabilirsin:))yeterince açık oldumu canım

tşk ederim.allah kavuştursun bir an önce ...hiç arkadaşım yok bunun için ama keşke gelen mesajları ve tarafımıza yazılan yazıları görebilmemizin başka kolay bir yöntemi olsaydı site yötemine duyrulur.yani ker konun ve her yorumları görebilseydik.

Slm bende yeni sayılırım KK da.Burdaki arkadaşlıkları görünce kıskanmamak elde değil.Umarım samimi içten arkadaşlar edinebiliriz biz de diğerleri gibi.

merhaba tatlım bende 19 yaşındayım 1sene 17 günlük evliyim eşim askerde malesef:çok üzgünüm:
5 ay yapıp gelcek hayırlısıyla:))
daha gideli 10 gün oldu valla zaman geçmek bilmiyo artık beni bi şekilde siz oyalarsınız:)):1hug:

canım ,Allah kavuştursun :Saruboceq:

Slm bende yeni sayılırım KK da.Burdaki arkadaşlıkları görünce kıskanmamak elde değil.Umarım samimi içten arkadaşlar edinebiliriz biz de diğerleri gibi.

tabiki samimi ve içten olucaz hayatım diğerleride bu şekilde başlamadı mı kaydirigubbakcemile5

mesela yazılan mesajları kendi bloğumda gelen mesajlarda görmek istiyorum .sedece girdiğim sayfada görebiliyorum yapılan cevaplarıda bu sayfada görebiliyorum.böyle oluncada takip etmem çok zor oluyor.kendi blogumda gelen mesajlarda nasıl görebilirim bunu için arkadaş listemde olmanızmı gerekiyor???

canım bende bilmiyorum bu konuyu ama öğrenmeye çalışacağım umarım yardımcı olacak arkadaşlar çıkar

selam bacılar bende yeniyimm harika bi sitee ben de de tiryakilik yaptı valla kaydirigubbakcemile3 hoş güzel bol paylaşımlarımız olsun kızlarr kaydirigubbakcemile5

günaydın bayanlar bende yeniyim herkesin değimiyle çömeziz yani:) olsun ben inanıyorum zamanla çok daha iyi olucazz...tekrar herkese selam ...kaydirigubbakcemile3

selam kızlarr bende geldim aman burasıda çömez kızların topici olsun biz bize yeteriz valla

valla ne güzel sölemişsin hiç baksanıza kaç kişi olduk şimdiden birde hepimiz aynı anda birarada olabilsek zemuszemus yaw ben girdiğimde kimse olmuyor burada :kedi:

X