tabi gıcık konuşurr durur rahatt o nolcckk bizim gibi dilkii sıcacıkk evv .. bizdee sokaklardaa el ele arabadaa pehhh
esma canm yaklaşık 1 buçuk yıldır böle 3 sene önce ben ilçedeydim o ildeydi ayda iki ayda,üç ayda ama bazen haftada görüsüyoduk,şimdi böle şükür :) bence pek kıskanma ben bi yönden böyle olmasını hiç sevmedim,kızlarla pek takılamıyom samimi bi ortam kuramadım ona üzülüyorum bu yönden kötü
durdun durdun ayda bir derken şimdi hergün ha süper ama sende haklısın evde tartışsan işte barışırsın abooo oda var değilmi ..:)
esma canm yaklaşık 1 buçuk yıldır böle 3 sene önce ben ilçedeydim o ildeydi ayda iki ayda,üç ayda ama bazen haftada görüsüyoduk,şimdi böle şükür :) bence pek kıskanma ben bi yönden böyle olmasını hiç sevmedim,kızlarla pek takılamıyom samimi bi ortam kuramadım ona üzülüyorum bu yönden kötü
Efuliiiii canm hoş geldin slm sana da.
3,5 sene flört ettim eşimle bekledim de ne var bekleyince herşey çok daha anlamlı ve güzel oluyo neyse neyse sadece bir öpücükse sorun yok hadi affettim
gıcığım sen nerde çalışıyon ya?
boşver kurma kadın milletiyle anlaşılmaz laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kızlar biraz işim var ama tekrar geleceğim az sonra sengözlerimebaksanab
bakanlıktayım ,hangi bakanlık deme :)
gıcık
bu arada herkes kendini gösterdi yeni gelenler avatara bi resim koyun da görelim cemalinizi yawww
melesef hayatım göstertemiyom kendimi bensaten işyerinde de ekleyemem bu arada gıcığım senin heç işin yokmu durmadan yazıyon
olmazmı var ama on işi birden yapıyorum ben çok marifetliyim yawww zemuszemus