Sitede yeni olan kızlar burada sohbet edelim...

iyiyim canım çalışıyorum düğün hazırlıklarıyl auğraşıyorum daha birsürü eksiğim var ne zormuş ya

hadi ya ne güzel cnm bunlar mutlu telaşlar ama ya emnm çok zevklidir:)

ne sandın zabıt katibisin ama ben senden daha ii klavye kullanıyorum bi kere laelaelaelaelae

Pehhh bigün gelde yarışalım, katiplik iki tak tak bi tuk tuk olsaydı:KK70::KK70::KK70: yav şaka bi yana bu ara fazlaca sıkışığım yıl sonu münasebetiyle:KK70:

Esma nelerin eksik kaldı cnm ya çeyizden? Neler aldın ben geçen gün yatak örtüsü, uyku seti, iki nevresimle bi battaniye aldım...

valla canım şuan büyük eşya olarak günlük yemek takımım günlük çatal bıçak takımım kaldı tabi ufak tefekte var ben tekstili bitirdim banyo takımım yok ama yere sereceğim daha konsol üstleri var teflon tencerem yok off al al bitmiyor ya :emir_bebek:

ben yemek takımımı aldım canım yeni sıla porselenden internetten bak istersen güzel şeyler var 550 tl ye aldım kare dur kodunu yazim bakalım beğenecekmisin :asigim:

canım bana da yaz bizde eşim askerden gelsin ev kurucaz daha fiyatı uygunmul bakalım beğenirsem bende alırım

bakıyorum hemen tatlım şimdi kızlar ben bunu begndm sizce nasıl özel günlerde kullanmak için

4ade482d6bcec.jpg

ahh evt canım cuma günleri heycanlı ve güzel olur evlilik hazırlığındasın galiba şimdiden mutluluklar tarih nezman kuşum:hulya:

sağol canım darısı tüm bekarlara olsunn kaydirigubbakcemile2
tarih 12 haziran ama sbs sınavı olabilirmiş öyle olursa 5 haziran olacak :ecrin_bebek:

X