arkadasın soyledıgı yontem etki tepki yontemı ile alakalı neden olmasın diyorumBana nekrofili gibi geliyor bu durum. Igrenc buluyorumlakin yaygin olmasa piyasasi olmazdi.
Bir dahakine sen de buyukce bi vibrator al, esin cekmecede cantanda falan TESADUFEN bulsun.
nekrofili başka bisey onunla bagdaşlastırmak anlamsız,benımde aklıma vibratör geldi :)nekrofiliyle şişme bebek arasında dağlar kadar fark var bence.
konu sahibi de vibratör alırsa sorun kalmaz. yaşar giderler..
oteldesin fake mi bu konu ya gülesim geldi yemin ederim yok artıkArkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.((
neden aldatmaya girsin dunyada ve bu ulkede cıftler anlasarak seks oyuncakları kullanıyor tabiki konu sahibinin olayı gizlice yapılan kategoriye giriyor ama bence abartılacak bır durum degılErkeklerdeki fantaziye bak
Bin yıl düşünsem eşimin şişme oyuncak bi kadınla yatacağı aklıma gelmez
Bişey aklıma geliyoda sormaya utaniyorum
Aceba aldatmaya girermi bi uzmandan yardım isteyelim yada mune hanima soralım
nasıl yok ya.. çok değiştin hanım abla sen çok
Allah Allah hep burdayim ama bu konuları nasıl kaciriyorum anlamadımbi linki falan yok mu merak ettim ya da konu adi neydi ki
anammm adam dumura uğrardı,bıraz daha ılerı gıdeyım ben olsam şişme bebeği kaldırmaz yanına uzanırdımBen olsam sisme bebegin yerine yataga yatar esimin dustan cikmasini beklerdim
Surpriz dedigin boyle olur
Güzel bi yorumduBen olsam sisme bebegin yerine yataga yatar esimin dustan cikmasini beklerdim
Surpriz dedigin boyle olur
Aman abla hala gördüklerimin etkisindeyim iyi ki olmamış haberinNiye haberim yok bundan,tühh kaçırdım desene
O da iyiymisanammm adam dumura uğrardı,bıraz daha ılerı gıdeyım ben olsam şişme bebeği kaldırmaz yanına uzanırdım
Aman abla hala gördüklerimin etkisindeyim iyi ki olmamış haberin
Hıkkkk diye adama inme inediGüzel bi yorumdu
Eşi geliyomuş ondaki şoku tahmin bile edemiyorum
Link verildi hanim abla bi önceki sayfada heralde bi arkadaş atti linkiniHadi ya o kadar yani diyorsun,