Şişme bebek....

daha Bismillah yorumları okumadım. ilk yorumumu yapayım.. KK'da bunu da gördük sonunda

Gerçek olsaydı ? Belki de bi deneyim demiştir. Kaçmadan karşısına dikilseydin. O da şok olsaydı.

çok güldüm bu cümleye. şişme bebeğe yürüyen eş... şişme bebek aldatmadan sayılır mı ki.. Allahım kimsenin başına verme.. çok kötü bi durum yaaa. aldatma mı değil mi, o bile belli değil. empati bile yapamadım ben olsam napardım diye...

Nekrofili'yi hiç duymadınız o zaman ? (Ölü sevicilik demek , cesetle sevişen insanlar var )
Şişme bebek mastürbasyonun level atlamış hali. Nekrofili benim gözümde pedofiliden sonra en iğrenç cinsel sapıklık. İkisi aynı demek istemedin sanırım. Sırf ikisi de cansız diye örnek verdin.

Şişme bebek mastürbasyonun level atlamış hali. Nekrofili benim gözümde pedofiliden sonra en iğrenç cinsel sapıklık. İkisi aynı demek istemedin sanırım. Sırf ikisi de cansız diye örnek verdin.
Arkadaş ne zevk alıyor cansız ruhsuz deyince , aslında bundan da zevk alanların olduğunu belirttim.O da duymamış zaten nekrofiliyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…