- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
Kalp krizi geçirirdi adam beGüzel bi yorumdu
Eşi geliyomuş ondaki şoku tahmin bile edemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp krizi geçirirdi adam beGüzel bi yorumdu
Eşi geliyomuş ondaki şoku tahmin bile edemiyorum
daha Bismillah yorumları okumadım. ilk yorumumu yapayım.. KK'da bunu da gördük sonundaArkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim. ((
Link verildi hanim abla bi önceki sayfada heralde bi arkadaş atti linkini
Bende bakmadim çok igrencmis görüntüler arefe günüydü bakamadim bide tam sahur vaktiydiGördüm demin de,resim filan varmış demi öyle tahmin ediyorum
Bende bakmadim çok igrencmis görüntüler arefe günüydü bakamadim bide tam sahur vaktiydi
çok güldüm bu cümleye. şişme bebeğe yürüyen eş... şişme bebek aldatmadan sayılır mı ki.. Allahım kimsenin başına verme.. çok kötü bi durum yaaa. aldatma mı değil mi, o bile belli değil. empati bile yapamadım ben olsam napardım diye...Başka kadına gitmesinden iyidir bence valla.Benim için sıkıntı yok.Siz yanındayken şişme bebeğe yürümüş olsa tamamda,bunda ne var şimdi şişmesine olmasa eline olurdu yani baktığın zaman hepsi aldatma sınıfına hiç girmeyen tatmin yöntemleri.Komiğime gitti kaçıp otele gitmeniz valla :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Söylemek gibi olmasın ama şişme bebeklerde üç delik var.Şişme bebek ne ya erkekler ne iğrenç ne duygusuz insanlar. Tek amaç bir delik olması mı yani?
Midem bulandı
Şişme bebek mastürbasyonun level atlamış hali. Nekrofili benim gözümde pedofiliden sonra en iğrenç cinsel sapıklık. İkisi aynı demek istemedin sanırım. Sırf ikisi de cansız diye örnek verdin.Nekrofili'yi hiç duymadınız o zaman ? (Ölü sevicilik demek , cesetle sevişen insanlar var )
onunda farklı tehlıkelerı var aslındaO da iyiymis
Söylemek gibi olmasın ama şişme bebeklerde üç delik var.
O bir sayı anlamında değildiSöylemek gibi olmasın ama şişme bebeklerde üç delik var.
Sen şimdi bu konuları hiç karıştırma. Kuzenim anlatmıştı da oradan biliyorum.siz nerden biliyorsunuz? Neden acaba öyleymiş?
yorumunuzu okurken bır anda saydım ve bı tanesı aklıma gelmedıSöylemek gibi olmasın ama şişme bebeklerde üç delik var.
Sen bir daha say.yorumunuzu okurken bır anda saydım ve bı tanesı aklıma gelmedı
çok güldüm bu cümleye. şişme bebeğe yürüyen eş... şişme bebek aldatmadan sayılır mı ki.. Allahım kimsenin başına verme.. çok kötü bi durum yaaa. aldatma mı değil mi, o bile belli değil. empati bile yapamadım ben olsam napardım diye...
valla bende sorcaktım arkdas benden once davranmışSen şimdi bu konuları hiç karıştırma. Kuzenim anlatmıştı da oradan biliyorum.
Ağzı aklına gelmemiştir:))yorumunuzu okurken bır anda saydım ve bı tanesı aklıma gelmedı
Arkadaş ne zevk alıyor cansız ruhsuz deyince , aslında bundan da zevk alanların olduğunu belirttim.O da duymamış zaten nekrofiliyi.Şişme bebek mastürbasyonun level atlamış hali. Nekrofili benim gözümde pedofiliden sonra en iğrenç cinsel sapıklık. İkisi aynı demek istemedin sanırım. Sırf ikisi de cansız diye örnek verdin.