Şişme bebek....

Ben olsam hic bozuntuya vermezdim. Ama ilk tatile gidisimizde deniz yatagi muamelesi yapar esimi beklemedigi anda gumletirdim.

Bakire olanları bile mevcutmuş:)) Hatta ankara çankayada bi emekli memur amca aldığı şişme bebek bakire çıkmayınca soluğu tüketici mahkemesinde almış parasının iadesini istemiş:)))
Aman yarabbim millet iyce yoldan çıkmış

Pes! Nasıl birşey bu böyle ya...peeeees! Macera istemiş.vicdanı en fazla buna elvermiş.bu da birşey tabii.

Bakire olanları bile mevcutmuş:)) Hatta ankara çankayada bi emekli memur amca aldığı şişme bebek bakire çıkmayınca soluğu tüketici mahkemesinde almış parasının iadesini istemiş:)))
kucağında mı götürmüş katlayarak mı

Şişmedir efenim nihayetinde otelden cıkın eşinizi arayın ben geldim diye.o da ortalığı toplasın bebeği saklasın.evde siz bulursunuz yine o bebeği.sorun bu ne diye.

hiç hoş olmamış eşinizin yaptığı bekar olsa anlayacağım... ama demekki derinlerinde farklı fanteziler barındırıyormuş bana pek sağlıklı bir durum gibi gelmedi cansız olması bir şeyi değiştirmiyor bence olayı hafifletmiyor ben o açıdan bakamıyorum benim başıma gelse düşünmek bile istemiyorum ama güvenim kalmazdı sanırım ve midem bulanırdı artık o eşim değil bir başkası olurdu... size sakin olmanızı öneririm. fevri hareketlerde bulunmayınız. umarım bir daha yaşamazsınız.

adam günaha girmek istememiş , bence olay şöyle oldu testosteron tavan yaptı aklına masum fanteziler geldi gidip aldı , yaptı. Bunu yaparak seni aldatmış olmadı , çık o otelden git konuş, ufak tripler atabilirsin fevri hareketlerde bulunma bence..

Bu konuyu açanla travesti pelin konusu açan aynı kişi gibi geliyo

ikiside çok farklı bi konu hele travesti pelin konusu başlı başına olay bi konuydu cogumuz ceza almıştık

bu konununda ondan geri kalir yanı yok hiç inandırıcılığı degil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…