- 23 Haziran 2014
- 2.729
- 8.517
Aman yarabbimBakire olanları bile mevcutmuş:)) Hatta ankara çankayada bi emekli memur amca aldığı şişme bebek bakire çıkmayınca soluğu tüketici mahkemesinde almış parasının iadesini istemiş:)))
Pes! Nasıl birşey bu böyle ya...peeeees! Macera istemiş.vicdanı en fazla buna elvermiş.bu da birşey tabii.Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.((
Bakire olanları bile mevcutmuş:)) Hatta ankara çankayada bi emekli memur amca aldığı şişme bebek bakire çıkmayınca soluğu tüketici mahkemesinde almış parasının iadesini istemiş:)))
yuhBakire olanları bile mevcutmuş:)) Hatta ankara çankayada bi emekli memur amca aldığı şişme bebek bakire çıkmayınca soluğu tüketici mahkemesinde almış parasının iadesini istemiş:)))
bence dönecek. geyiğe girmeyin arkadaşlar. toplu kıyım ollur oradaki gibi. ben diyeyimde.Pelin konusuna dönmesin iş
Evet ote ambiyansi bozduBi tık daha gelistirebilirdi. Bebegi gorunce otele ciktim gittim dedigi yer olmamış. Sacini basini yoldum , havasini indirdim. Kocamdan hesap sordum deseymiş daha inandirici olurdu bence.
Yuh artik ya insan utanirBakire olanları bile mevcutmuş:)) Hatta ankara çankayada bi emekli memur amca aldığı şişme bebek bakire çıkmayınca soluğu tüketici mahkemesinde almış parasının iadesini istemiş:)))
Dediğim olay uzun zaman önceydi bayağı olay olmuştu.hatta Can Dündar bir köşe yazısı yazmıştı te ne zaman önce.olay ilginç olunca aklımda kalmış:))
Hatırlama isterseno neydi hatırlayamadım
Hatırlama istersen
Travesti konusu 5. sayfadan sonra 100 sayfa geyik yapıldı ve konuya yorum yapan hemen herkes banlandı. Ben de dahil
Hatırlama istersen
Travesti konusu 5. sayfadan sonra 100 sayfa geyik yapıldı ve konuya yorum yapan hemen herkes banlandı. Ben de dahil