Şişme bebek....

starkgirl

Winter is coming.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
57
98
Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim. ((

Canim kendine ait is yeri var belki orada tutuyodur bilmiyorum ki boyle seyler nerden nasil alinir ((
Bilimum cinsel objeler sex shoplardan, internetten alınıyor.iki günü bırak iki saatte temin edilebilir yani.demek ki eşinizin fantezi dünyası biraz genişmiş.amaan ne olacak alt tarafı şişme bebek.ben hiç oralı olmazdım.

Başka kadına gitmesinden iyidir bence valla.Benim için sıkıntı yok.Siz yanındayken şişme bebeğe yürümüş olsa tamamda,bunda ne var şimdi şişmesine olmasa eline olurdu yani baktığın zaman hepsi aldatma sınıfına hiç girmeyen tatmin yöntemleri.Komiğime gitti kaçıp otele gitmeniz valla :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Fantaziye bak vay be! hadi bekar falan olsa anlayacağım ama şu durumda ne söylenir bilemedim, bir an önce konusmalisin eşinle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…