Şişme bebek....

konuya sonradan dahil olan arkadaşlar, konu sadece o anda şişme bebeğin yatakta olması değil. bu olayla patlamış konu sahibi.

bakın böyle şeyler meraktan da olabiliyor eşinizi alıp bir konuşsaydınız hemen karar vermeyin anlatan biri olmuşsa fırsatını bulmuşken denemiştir çoğu erkek meraktan yapıyor böyle şeyleri çünkü onlar farklı şeyler deneyip birbirlerine hava atıyorlar saçma ama yapıyorlar bunu

evli bir adam yatağına şişme bebek alır mı ya, kaldı ki adam bekar da olsa çok normal diye karşılayamam. konu sahibi haklı. ama boşanmaya değer bir olay mı evli olmadığım için o konuda yorum yapamıyorum işte.

Birde nerede sakladı bunu,eve yenimi getirdi acaba,eşte evde olmayınca yeni getirdiği belli..
Hangi ara şişirdi bunuda kafamda deli sorular.

normalde aranışdaki ilişki nasıl.. ben bekar olduğum için çok şey yazamıyorum. bilmeden yorum yapmamak için..
mesela ben tenlerin uyumuyana inanırım.. aranızda böyle bir uyum varmıydı..
bazıları haftada 1 zorla ilişki yaşarken bazıları çok isteyerek haftada 2 3 kez yaşabiliyor..
farklı istekleri olmadan önce ilişkiniz nasıldı.
düzelebilirmi bilmiyorum, birilerinden destek alınırmı onuda bilmiyorum

Kayinvalidemle ayni sehirdeyiz ona birakiyorum. Arkadaslar ben size derdimi anlatiyorum siz beni nelerle yargiliyorsunuz gercekten cok uzuldum

Mesajımda herhangi bir yargılama bulunmuyor. Olay sırasında oğlunuz evde mi , anneniz de mi , kreşte mi anlamak amaçlı sormuştum.

Evliligimizin baslarinda haftada 3 kesin olurdu fakat sonradan cocuk,is vs araya girince bu ayda 3 e kadar bile cikiyordu..

Birde nerede sakladı bunu,eve yenimi getirdi acaba,eşte evde olmayınca yeni getirdiği belli..
Hangi ara şişirdi bunuda kafamda deli sorular.

Evde saklayamaz her hafta temizlikci geliyor ee ben de evde oldugum zaman her yeri temizliyorum yani. Buyuk ihtimal is yerinde ya da baska bir yerde sakliyordu...

Kusura bakma bende kahkaha attım. Ben sizin yerinizde olsam, şişme bebeği kaldırır, yatağa kendim girer, duştan çıkmasını beklerdim korkutmak için bebeğin canlandığını sanardı belkiömür boyu dalga geçeceğin bişey olmuş elinde. Aman merak etmiştir kızılcak bişey yok bunda

Hakkınızda hayırlısı olsun. İlerleyen zamanlarda oğlunuzun velayeti için sizinle mücadeleye girişebileceğini düşünerek avukatınıza size uymayan farklı istek ve şişme bebek mevzusunu anlatmanız gerekebilir. Durumu üstü kapalı geçiştirmeyin ki boşanma davanız farklı bir yöne sürüklenemesin.

Umarım bundan sonrasında her şey oğlunuz ve sizin için çok güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…