- 20 Haziran 2015
- 1.282
- 3.140
Demek ki kocanız bu dürtülerini bastıramıyor, sizin istemediğinizin farkında, o yüzden kendine bu yöntemi bulmuş. Siz tahammül edemiyorsanız karar sizin tabii.Evet anal en basiti diyelim daha fazlasini soyleyemiyorum...
bakın böyle şeyler meraktan da olabiliyor eşinizi alıp bir konuşsaydınız hemen karar vermeyin anlatan biri olmuşsa fırsatını bulmuşken denemiştir çoğu erkek meraktan yapıyor böyle şeyleri çünkü onlar farklı şeyler deneyip birbirlerine hava atıyorlar saçma ama yapıyorlar bunuCinsel hayatimiz iyiydi. Demek ki sadece bana gore iyiymis. Ozur dilerim acik konusamiyorum. Bazi seks turleri benim midemi bulandiriyordu fakat esim israrciydi. Bu sorunun boyle karsima cikacagini hic dusunmemistim. Bu adamla omur boyu midem bulanarak yasamaktansa ayrilmayi tercih ediyorum..
eş değiştirme falan yok değilmi bunların içinde konu sahibi
Kayinvalidemle ayni sehirdeyiz ona birakiyorum. Arkadaslar ben size derdimi anlatiyorum siz beni nelerle yargiliyorsunuz gercekten cok uzuldum
normalde aranışdaki ilişki nasıl.. ben bekar olduğum için çok şey yazamıyorum. bilmeden yorum yapmamak için..
mesela ben tenlerin uyumuyana inanırım.. aranızda böyle bir uyum varmıydı..
bazıları haftada 1 zorla ilişki yaşarken bazıları çok isteyerek haftada 2 3 kez yaşabiliyor..
farklı istekleri olmadan önce ilişkiniz nasıldı.
düzelebilirmi bilmiyorum, birilerinden destek alınırmı onuda bilmiyorum
Birde nerede sakladı bunu,eve yenimi getirdi acaba,eşte evde olmayınca yeni getirdiği belli..
Hangi ara şişirdi bunuda kafamda deli sorular.
Evde saklayamaz her hafta temizlikci geliyor ee ben de evde oldugum zaman her yeri temizliyorum yani. Buyuk ihtimal is yerinde ya da baska bir yerde sakliyordu...
kesınlıkle haklısın yemek ıstemzler su ıstemezler bence mantıklıkocaları boşayıp bunlardan mı alsak, aldatma yok ihanet yok yalan şiddet hiçbiri yok
kör olsaydım da görmeseydim merak ettim var mı diye baktım mutlu musun şimdi haşişme erkek varmıdır acaba ? varsa artık gerisini sen biliyorun :)
varmı yoksaaaaaaakör olsaydım da görmeseydim merak ettim var mı diye baktım mutlu musun şimdi hao ne öyle yahu düşman başına
bakma sakın ben baktım başka gözler yanmasınvarmı yoksaaaaaaa
Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim.((
Merhaba arkadaslar. Hepinize goruslerinizden dolayi tesekkur ediyorum ama dun gece gozume uyku girmedi cok dusundum. Esim nasil bu kadar kuculebildi nasil boyle bisey yapabildi bilmiyorum. Bence hastalikli bir durum soz konusu. Bugun avukatimla gorusecegim ve bosanmaya karar verdigimi de esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiki kendini affettirmeye calisacak fakat ben bu durumu kafaya takarim bununla yasayamam. Ne diyecegimi bilmiyorum fakat bosanmak istedigime eminim suan. Hepinize tesekkurler..
Cinsel hayatimiz iyiydi. Demek ki sadece bana gore iyiymis. Ozur dilerim acik konusamiyorum. Bazi seks turleri benim midemi bulandiriyordu fakat esim israrciydi. Bu sorunun boyle karsima cikacagini hic dusunmemistim. Bu adamla omur boyu midem bulanarak yasamaktansa ayrilmayi tercih ediyorum..
Varmiymişbakma sakın ben baktım başka gözler yanmasın