Şişme bebek....

bence fantazi yapmaya çaılışmışdır kocan ama şimdi düşündümde benimkini yakalasaydım.. şişme kadında neymiş laa.. derdim herhal

Madem konuya inanmadınız, neden geyik yapmak yerine bildirmediniz?
Geyiğe devam etmeye niyeti olan varsa topikteki grilere bir baksın, daha önce uyarı olmadığı için sadece uyarıyla kalanlarda dikkat etsin...

:KK70::KK70:çok güldüm bu cümleye. şişme bebeğe yürüyen eş... şişme bebek aldatmadan sayılır mı ki.. Allahım kimsenin başına verme.. çok kötü bi durum yaaa. aldatma mı değil mi, o bile belli değil. empati bile yapamadım ben olsam napardım diye...:KK57:

Ya tabiki aldatma değil yapmayın lütfen böyle bişey olabilir mi :)))) Diyelimki şişme bebek değildi yanındaki,kendi kendini tatmin etti.E o zaman eliylede aldattı yani :)))))) Cansız varlıklarla aldatma söz konusu olabilir mi hiç.Zaten dedimki şayet eşi evde olduğu halde eşine yanaşmak yerine böyle bişey yapmayı tercih etmiş olsaydı evet ortada bi sorun vardı.Ama bu sorunun yine aldatmayla bi ilgisi yok.Bu tamamen psikolojik bi sorun olurdu.İşte cinsellikten tat alamama,kendi kendini tatmin etmeye alışma tarzı bişey.Yoksa ortada hiç bir türlü aldatma yok. Ben olsam basardım kahkahayı yüzüne yüzüne manyak mısın len sen bu ne beee güzelmiş memeleri dur bakıyım nasıl bişeymiş diye yani :KK70:

Aaa konu kapanmamış.
Boşanıyo muymuymuş. Ben de kaldıramam böyle bir şeyi. Şişme mişme. Baktım güzellermiş bi de. Özrü olmaz. Süründürürüm bayaa.

Ya tabiki aldatma değil yapmayın lütfen böyle bişey olabilir mi :)))) Diyelimki şişme bebek değildi yanındaki,kendi kendini tatmin etti.E o zaman eliylede aldattı yani :)))))) Cansız varlıklarla aldatma söz konusu olabilir mi hiç.Zaten dedimki şayet eşi evde olduğu halde eşine yanaşmak yerine böyle bişey yapmayı tercih etmiş olsaydı evet ortada bi sorun vardı.Ama bu sorunun yine aldatmayla bi ilgisi yok.Bu tamamen psikolojik bi sorun olurdu.İşte cinsellikten tat alamama,kendi kendini tatmin etmeye alışma tarzı bişey.Yoksa ortada hiç bir türlü aldatma yok. Ben olsam basardım kahkahayı yüzüne yüzüne manyak mısın len sen bu ne beee güzelmiş memeleri dur bakıyım nasıl bişeymiş diye yani :KK70:
Ben de kendimi konu sahibinin yerine koydum da acayip gulerdim herhalde :KK66: yahu yokluk insana neler yaptiriyor derdim herhalde yuzune karsi

Konuyu okurken fark ettim çoğu kişi banlanmış, aa ne oldu derken bir baktım Mune Mune uyarı da bulunmuş. Gülmeyeyim dedim.
Çelişkide kaldım aldatma sayılmaz sanırım ne desem bilemedim.

Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim. :KK43:((
Bence bu bi yalan şişme bebegi görür hormez insan otele mi gider sacma kesin erkek bunu yazan

X