- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
yelloz ay yarildim ya su ifadeyeTam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yelloz ay yarildim ya su ifadeyeTam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))
nasıl yaniCinsel hayatimiz iyiydi. Demek ki sadece bana gore iyiymis. Ozur dilerim acik konusamiyorum. Bazi seks turleri benim midemi bulandiriyordu fakat esim israrciydi. Bu sorunun boyle karsima cikacagini hic dusunmemistim. Bu adamla omur boyu midem bulanarak yasamaktansa ayrilmayi tercih ediyorum..
Sahte konularda hadi bir nebze Anlıyorum, dalga Geçmek için konu açanların topiklerinde de geyiği Anlıyorum ama derdi olan bir kadının konusunda anlamıyorum, Anlamadığım içinde vur cımbızım dibine, banla geyikçileri banla türküsünü geyikçilere armağan ediyorum.sanırım burada bir katliam yaşanacak. valla ben size geyik yapmayın ,gidersiniz dedim ama full yapmışsınız.
Merhaba arkadaslar. Hepinize goruslerinizden dolayi tesekkur ediyorum ama dun gece gozume uyku girmedi cok dusundum. Esim nasil bu kadar kuculebildi nasil boyle bisey yapabildi bilmiyorum. Bence hastalikli bir durum soz konusu. Bugun avukatimla gorusecegim ve bosanmaya karar verdigimi de esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiki kendini affettirmeye calisacak fakat ben bu durumu kafaya takarim bununla yasayamam. Ne diyecegimi bilmiyorum fakat bosanmak istedigime eminim suan. Hepinize tesekkurler..
Cinsel hayatimiz iyiydi. Demek ki sadece bana gore iyiymis. Ozur dilerim acik konusamiyorum. Bazi seks turleri benim midemi bulandiriyordu fakat esim israrciydi. Bu sorunun boyle karsima cikacagini hic dusunmemistim. Bu adamla omur boyu midem bulanarak yasamaktansa ayrilmayi tercih ediyorum..
Tek bir olayla yargılamayın derim.kaldı ki çocuğunuz da varmış.eşinizle konuşun getrekirse çift terapisine gidin.milletin evliliğinde ihanet şiddet kötü muamele gırla gidiyorken sindirip oturuyor.yine de en doğrusunu siz bilirsiniz de pire için yorgan yakmayın.Cinsel hayatimiz iyiydi. Demek ki sadece bana gore iyiymis. Ozur dilerim acik konusamiyorum. Bazi seks turleri benim midemi bulandiriyordu fakat esim israrciydi. Bu sorunun boyle karsima cikacagini hic dusunmemistim. Bu adamla omur boyu midem bulanarak yasamaktansa ayrilmayi tercih ediyorum..
sanırım öyle.Farklı ilişkilermi istiyordu eşiniz.
sanırım öyle.
Farklı ilişkilermi istiyordu eşiniz.
Evet anal en basiti diyelim daha fazlasini soyleyemiyorum...
Yani siz bilirsiniz ama eşinizi duzeltemeyecinize göre ayrilmak en iyisi gibiEvet anal en basiti diyelim daha fazlasini soyleyemiyorum...
kocaları boşayıp bunlardan mı alsak, aldatma yok ihanet yok yalan şiddet hiçbiri yokben neye bakıyorum sanıyorsun son 1 saattir