dişi mivalla ben de aradım bugün merak ettim neymiş nasılmış diye
ani karar verıyorsun bence o kadar buyutmeye degmezMerhaba arkadaslar. Hepinize goruslerinizden dolayi tesekkur ediyorum ama dun gece gozume uyku girmedi cok dusundum. Esim nasil bu kadar kuculebildi nasil boyle bisey yapabildi bilmiyorum. Bence hastalikli bir durum soz konusu. Bugun avukatimla gorusecegim ve bosanmaya karar verdigimi de esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiki kendini affettirmeye calisacak fakat ben bu durumu kafaya takarim bununla yasayamam. Ne diyecegimi bilmiyorum fakat bosanmak istedigime eminim suan. Hepinize tesekkurler..
Doğru ben sarı sevmem de gıttım sarı kocamla evlendımkıvanc cok sarı yaaa
ehhh ıdare ederrDoğru ben sarı sevmem de gıttım sarı kocamla evlendımgerard butler nasıl
Canım bence fazla abartıyorsun tamam ınsan sogur ama bence boşanmaya degmezMerhaba arkadaslar. Hepinize goruslerinizden dolayi tesekkur ediyorum ama dun gece gozume uyku girmedi cok dusundum. Esim nasil bu kadar kuculebildi nasil boyle bisey yapabildi bilmiyorum. Bence hastalikli bir durum soz konusu. Bugun avukatimla gorusecegim ve bosanmaya karar verdigimi de esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiki kendini affettirmeye calisacak fakat ben bu durumu kafaya takarim bununla yasayamam. Ne diyecegimi bilmiyorum fakat bosanmak istedigime eminim suan. Hepinize tesekkurler..
Yeterkı ıste her cesıt var sıparıs uzerıneehhh ıdare ederr
Sanki düşünülmüş ve daha önce açılmayan bi konu bulunmuş...
gelsin yorumlar denmiş
Şişme bebek gören kadın neden kostur kostur otele gitsin ki? Ailelere de haber verseydiniz bari
ben neye bakıyorum sanıyorsun son 1 saattirerkeği de mi var yuh
Merhaba ,
Benim farklı bir sorum var. Siz , işiniz gereği ayda 1 hafta evden uzakta iken oğlunuza kim bakıyor ? Tüm bu olaylar esnasında oğlunuz nerede ?
Valla bende aradim meraktanvalla ben de aradım bugün merak ettim neymiş nasılmış diye
google tavan yaptıValla bende aradim meraktan
Size akıl vermek bana düşmez. Bana ters gelmeyen size geliyordur. Ama bu mastürbasyon yapmanın bir adım ilerisi. Bir oyuncak. Sizin yokluğunuzda (büyük bir ihtimal sizden önceden başlayarak) kendini tatmin için kullandığı sofistike bir yöntem. Ağzı açık, bacakları açık yatan bir oyuncak. Kocanızı seviyorsanız karşılıklı cinsel ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi konuşun. Boşanmak için tek sebep bu olmasın. Aşılmayacak bir sorun değil gibi geliyor bana. Yine de siz bilirsiniz.Merhaba arkadaslar. Hepinize goruslerinizden dolayi tesekkur ediyorum ama dun gece gozume uyku girmedi cok dusundum. Esim nasil bu kadar kuculebildi nasil boyle bisey yapabildi bilmiyorum. Bence hastalikli bir durum soz konusu. Bugun avukatimla gorusecegim ve bosanmaya karar verdigimi de esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiki kendini affettirmeye calisacak fakat ben bu durumu kafaya takarim bununla yasayamam. Ne diyecegimi bilmiyorum fakat bosanmak istedigime eminim suan. Hepinize tesekkurler..
Boşanma isteyişiniz sırf bu nedenle ise bence gereksiz öfke ile kalkıp zararla oturursunuz.bana göre şişme bebek vs gibi sex objeleri sapkınlık belirtisi değil olsa olsa cinselliğe renk katmak için kullanılıyordur.(aşırı uç sapkın davranışlar hariç)Merhaba arkadaslar. Hepinize goruslerinizden dolayi tesekkur ediyorum ama dun gece gozume uyku girmedi cok dusundum. Esim nasil bu kadar kuculebildi nasil boyle bisey yapabildi bilmiyorum. Bence hastalikli bir durum soz konusu. Bugun avukatimla gorusecegim ve bosanmaya karar verdigimi de esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiki kendini affettirmeye calisacak fakat ben bu durumu kafaya takarim bununla yasayamam. Ne diyecegimi bilmiyorum fakat bosanmak istedigime eminim suan. Hepinize tesekkurler..
kesinlikle boşanmayı düşünmeyin...bu siz ona yetemediğinizden değil sadece birmeraktır ve yani gidip bi kadınla da olabilirdiMerhaba arkadaslar. Hepinize goruslerinizden dolayi tesekkur ediyorum ama dun gece gozume uyku girmedi cok dusundum. Esim nasil bu kadar kuculebildi nasil boyle bisey yapabildi bilmiyorum. Bence hastalikli bir durum soz konusu. Bugun avukatimla gorusecegim ve bosanmaya karar verdigimi de esime soylemeyi dusunuyorum. Tabiki kendini affettirmeye calisacak fakat ben bu durumu kafaya takarim bununla yasayamam. Ne diyecegimi bilmiyorum fakat bosanmak istedigime eminim suan. Hepinize tesekkurler..
kusura bakmayın amaKayinvalidemle ayni sehirdeyiz ona birakiyorum. Arkadaslar ben size derdimi anlatiyorum siz beni nelerle yargiliyorsunuz gercekten cok uzuldum