Şişme bebek....

ani karar verıyorsun bence o kadar buyutmeye degmez

Canım bence fazla abartıyorsun tamam ınsan sogur ama bence boşanmaya degmez

Sanki düşünülmüş ve daha önce açılmayan bi konu bulunmuş...
gelsin yorumlar denmiş

Şişme bebek gören kadın neden kostur kostur otele gitsin ki? Ailelere de haber verseydiniz bari

Keske dediginiz gibi olsaydi keske.. sok oldum inanamadim ne konusacagimi bir sonraki hareketimi dusunmek icin de evden ciktim.. Asagilanmis hissettim kendimi malesef.. (

Merhaba ,

Benim farklı bir sorum var. Siz , işiniz gereği ayda 1 hafta evden uzakta iken oğlunuza kim bakıyor ? Tüm bu olaylar esnasında oğlunuz nerede ?

Kayinvalidemle ayni sehirdeyiz ona birakiyorum. Arkadaslar ben size derdimi anlatiyorum siz beni nelerle yargiliyorsunuz gercekten cok uzuldum

konu kapanmadımı hala . ben geyiğe girer diye yorum yapmaktan feragat ettim

Son düzenleme:
Size akıl vermek bana düşmez. Bana ters gelmeyen size geliyordur. Ama bu mastürbasyon yapmanın bir adım ilerisi. Bir oyuncak. Sizin yokluğunuzda (büyük bir ihtimal sizden önceden başlayarak) kendini tatmin için kullandığı sofistike bir yöntem. Ağzı açık, bacakları açık yatan bir oyuncak. Kocanızı seviyorsanız karşılıklı cinsel ihtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi konuşun. Boşanmak için tek sebep bu olmasın. Aşılmayacak bir sorun değil gibi geliyor bana. Yine de siz bilirsiniz.

Hanımlar kadın gayet uzgun, hazmedememis yedirememis, siz hala geyik modundasınız..ayıp yahu..

Ne diyecegimi bilemedim..yani aldatmaya girmesi icin illa kanlı canlı mı olması gerekir diyorum, bi yandan da masturbasyondan tek farkı bir obje olması diyorum.. bilemedim..zor bir durum..

Su erkek cinsinden bi defa daha sogudum.

sanırım burada bir katliam yaşanacak. valla ben size geyik yapmayın ,gidersiniz dedim ama full yapmışsınız.

Boşanma isteyişiniz sırf bu nedenle ise bence gereksiz öfke ile kalkıp zararla oturursunuz.bana göre şişme bebek vs gibi sex objeleri sapkınlık belirtisi değil olsa olsa cinselliğe renk katmak için kullanılıyordur.(aşırı uç sapkın davranışlar hariç)

kesinlikle boşanmayı düşünmeyin...bu siz ona yetemediğinizden değil sadece birmeraktır ve yani gidip bi kadınla da olabilirdi
ama o ne yapmış sadece bir oyuncakla beraber olmuş
belki sizi aldatmak istemediğinden bilmiyorum
bence ayrılmayın bundan sebep
gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…