Şişme bebek....

Bana nekrofili gibi geliyor bu durum. Igrenc buluyorum :KK53: lakin yaygin olmasa piyasasi olmazdi.

Bir dahakine sen de buyukce bi vibrator al, esin cekmecede cantanda falan TESADUFEN bulsun.
arkadasın soyledıgı yontem etki tepki yontemı ile alakalı neden olmasın diyorum

Arkadaslar cok kotuyum ne yapacagimi bilmiyorum. Ailemin yanina gitmistim tatile. Islerim nedeniyle iki gun evimin oldugu sehre dönmem gerekti. Esim de evde tabi guya surpriz yapicam.. Sabah erkenden ucaktan indim eve geldigimde nasil anlatilir bilmiyorum esim dustaydi. Ve yatakta bir kadin vardi tabiki uzaktan gordum basimdan asagi kaynar sular dokuldu. Geri gitmeyi dusundum fakat yapamadim odaya girdim kadindan hesap sorucam bir kere daha sok oldum. Karsimdaki bir sisme bebek. Esim dustan cikmadan gizlice kactim evden ve suan bir oteldeym. Hala soktayim. Derdimi kime nasil anlatirim bilmiyorum. Kafayi yemek uzereyim. :KK43:((
oteldesin fake mi bu konu ya gülesim geldi yemin ederim yok artık

Erkeklerdeki fantaziye bak :KK53:

Bin yıl düşünsem eşimin şişme oyuncak bi kadınla yatacağı aklıma gelmez :KK70:

Bişey aklıma geliyoda sormaya utaniyorum :oops:

Aceba aldatmaya girermi bi uzmandan yardım isteyelim yada mune hanima soralım :KK70:
neden aldatmaya girsin dunyada ve bu ulkede cıftler anlasarak seks oyuncakları kullanıyor tabiki konu sahibinin olayı gizlice yapılan kategoriye giriyor ama bence abartılacak bır durum degıl

neden oteldesın yaaa keşke şişme bebegın yerıne yataga sen yatsaydın esının tepkısı ne olacaktı neler uyduracaktı acabaa evden gıtmek yanlıs olmuşş sımdı ne dıyceksın eve geldım sısme kadın vardı...ooo gecmıs olsun olay taze ıken halledecektın...:KK14:

X