Güllekten ölecem girmez galiba:)Bu aldatmaya girer mi ki? Gerçek olmayınca insan bocalıyor.
Ne yapılır ki bu durumda ya
evet böyle örnekleri çok gördüm çok okudum bende.ya zaten adam bekarsa sırf zevki için alıp onunla yaşamayı tercih ediyorsa demekki ruha ihtiyaç duymuyor ee konuşmuyorda kadın daha ne olsunnerde tam olarak hatırlamıyorum ama yurt dıısnda bır adam şişme bebekle sevgili olmuş yıllarca onunla yaşıyormuş
ya ne bıleyım ben normal karsılıyorum bırazda genıs acıdan bakmak lazım yalnız olan hemcınselrımızde vıbraator kullanıyor sonucta dahada genıs dusunecek olursak cınsellık bır ıhtıyac ,evet böyle örnekleri çok gördüm çok okudum bende.ya zaten adam bekarsa sırf zevki için alıp onunla yaşamayı tercih ediyorsa demekki ruha ihtiyaç duymuyor ee konuşmuyorda kadın daha ne olsuntöbe est şaka bir yanada bence normal bir durum değil tabi
herkesın psıkolojısı ve tepkısı farklı tabıkı konu sahıbı kendınce ole bır yol ızlemıs ama kendınde olmadıgı kesınHadi hesap sormadın o şokla gityin otele ben olsam arar gece yorucumuydu yeteri kadar mutlu ettimi seni ŞUkUfe iyi eğlendinmi diye sorup kavga cıkarmadan rahat etmezdim :))
Erkek açısından baktığınızda evet ihtiyaç sonuçta erkekler sevmedikleri kadınlarlada sevişebiliyorlar.biz bayanlar daha çok ruh ararız gibi sanki düşünsenize bayan ve şişme erkek.şişme erkek yokmuki acabaya ne bıleyım ben normal karsılıyorum bırazda genıs acıdan bakmak lazım yalnız olan hemcınselrımızde vıbraator kullanıyor sonucta dahada genıs dusunecek olursak cınsellık bır ıhtıyac ,
kesınlıkle haklısnız erkekler ruh ve duygu aramazlar onlar ıcın olmaz ıse olmaz sadece tek seydır bız bayanlar daha duygusal duusnuyoruz,ne yalan soylıyeyım bende şimdi şişme erkeklere bakıyordum dusunsene ronaldo benzerı bır seyi ıyy ıyıcene ıgrenclestımErkek açısından baktığınızda evet ihtiyaç sonuçta erkekler sevmedikleri kadınlarlada sevişebiliyorlar.biz bayanlar daha çok ruh ararız gibi sanki düşünsenize bayan ve şişme erkek.şişme erkek yokmuki acaba
hahahahaha bende aynı şeye bakıyordum hiç fena olmaz mı dermişimkesınlıkle haklısnız erkekler ruh ve duygu aramazlar onlar ıcın olmaz ıse olmaz sadece tek seydır bız bayanlar daha duygusal duusnuyoruz,ne yalan soylıyeyım bende şimdi şişme erkeklere bakıyordum dusunsene ronaldo benzerı bır seyi ıyy ıyıcene ıgrenclestım
harikasın yaaa koptumTam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))
bende iş yerindeyim sessiz güleyim dedim yorumunuza ama olmadı bastım kahkahayı allah iyiliğiniz versinnnTam ciddi bi cevap yazıcam ama gülmem geliyor yapamıyorum:)
İğne batırıp havasını söndürseydin o yellozun:))