Şişmanım çok şişmanım

Işte anlat diyince türkçeyi okadar güzel toparlayıp anlatamıyorum :)

Doğru nefes alıp vermek..Nette araştırın, youtube da filanda vardır.
Genelde çoğumuz yanlış nefes alıp veriyoruz.
Yere uzanın dümdüz bacaklar kapalı topuklar yerde, doğru nefes alıp verince bile vücut kasılıyor, kaslar harekete geçiyor.
Düz bi duvara vücudunuzu tamamen yapıştırıpta debeyebilirsiniz.
Tüm kaslarınızın nasıl çalıştığını göreceksiniz..

Bence tamamen duygusal yiyicilerdensiniz.
Doymamaya endekslemişsiniz kendinizi.
Mesela daha şimdiden 3 tane popcorn diyorsunuz böyle sartlandirirsaniz doysanız bile vücut onu ister ki zaten.
Hem de kolayla diyorsunuz bir de halbuki orada soda da satiliyordur eminim.
Bugün bir popcorn ve bir de soda içerim diye gidin sinemaya bir de böyle deneyin.

Tamam spor sağlık için zaten lazım ama bizim çocuklu insanlar yapamadığı için.alternatif buluyoruz mecburen kilo verip kendimize barışık olmak digilmi önemli olan

52 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim en son 59 kiloydum verdigimi düşünmüyorum versem hissederdim zati bi hafiflik olurdu eski kiloma inmek istiyorum 4 ay oldu doğum yapalı ama yiyememe rağmen kilo veremememi anlamış değilim

dogru nefes almayi biliyorum
meditasyon sirasinda yapiyorum
ama zayiflattigini hic duymamistim
deneyecegim mutlaka
tesekkurler fikir icin

Zayıflamak mı istiyorsunuz?

Yemek yediğiniz tabakları küçültmekle başlayın, mide beyinden aldığı sinyale göre hareket eder, önce gözünüzle doyarsınız sonra mideniz doyar, tabak ne kadar büyük olursa o kadar yersiniz, ekmekten kurtulmak için yemeğin suyundan vazgeçin tanelerini tüketin, günde en az 2 litre su için, kan şekerinizi dengelemek ve tokluk hissi için yemeklerden 30 dakika önce tarçınlı yoğurt veya tarçınlı süt/su tüketin, maydanoz ve limonu vazgeçilmeziniz yapın, maydanoz ödem attırır zayıflamaya yardımcı olur, limonda yağ yakar ve vücut direncinize katkısı olur.

Hergün düzenli olarak en azından 1 saat yürüyüş yapın, yürüyüşe dışarı çıkmaya vaktiniz yoksa, çoluk çocuk var nasıl çıkayım diyorsanız ev işlerini yaparken, mutfakta yemek salata hazırlarken açın müziği bel, kalça ve bacaklarınızı da sıkılaştıracak, yağları kasa çevirecek yarı jimnastik yarı dans hareketleriyle sporunuzu yapın, lifli gıdalara yönelin, sıvıyağ olarak zeytinyağını tercih edin, vücudunuzun şeker ihtiyacını doğal meyvelerle karşılayın.

Idolumsun abla :)

Idolumsun abla :)
:))))

Bir ara hergün maydanoz üzerine limon sıkıp yemeye dadanmıştım, sadece bunu yaparak 2 kilo verdiğimi fark ettim, eskiler gözün doysun der hani, bizim geleneğimizde en az 3 çeşit yemek salata peşinden tatlılar hoşaflar olur bilirsin, sofra donatılır resmen, bu önce gözün doyması içindir de ayrıca, göz gördüğünü beyne aktarır, beyin mideye doyacaksın sinyali yollar, ben bir öğünde tek çeşit yenmesinden yanayım öyle de yerim, misafir olmadıkça evde tek çeşit pişer bizde ama madem mükellef sofralara alışık bu bünyeler o zaman tabakları küçültmek gerekiyor, pasta tabağının biraz daha küçüğü bile olabilir o tip yemek tabakları edinsin herkes kendine, onla yesinler yemekleri.

Tarçın birçok diyet listesinde yer alır zaten, kan şekerini dengelediği ve aç karnına tüketildiğin de tokluk hissi verdiği için.

Su mutlaka tüketilmeli, su hayattır zaten.
Spor salonlarına gidemeyenler, vakit bulamayanlar, çocuk var, çalışıyorum diyenler için ev işlerini spor hareketleriyle yapmak hem zaman sorununu ortadan kaldırır hem de kilo verirken olabilecek sarkmaları engeller

Abla ben şuan oğlundan bi tek kahvaltı yapıyorum onda da oyle tıka basa yiyemiyorum yani anlamadigim bu kadar yiyememe rağmen nie 59 da kaldım abla ya daha inmiyo iş çocuk uğraşı yorum günde 1 kez dediğim gibi oda kahvaltı başkası pek olmuyo abla oglus ilgi istiyo sürekli iş güç derken gelmiyo da aklıma

Öğün atlamakta iyi değil, tek öğünle zayıflarım zannedenler oluyor, lafım sana değil tek öğün diyeti yapanlara, vücut her gün alması gereken kaloriyi almalı, bir süre sonra direnci düşer çünkü.

Bünyemiz günlük yaptığımız işleri bir süre sonra hareketten saymıyor ve kilo vermemize yardımı olmuyor, karın bölgen de sorun var mı? Hamilelik ve sonrasında doğumla beraber karın kaslarımız gevşiyor, kalçalar genişliyor, kilon abartılı değil, söylediğim gibi beslenirsen ve gün içinde bel, karın, kalça ve bacak kasları için hareketler yaparsan eski haline dönersin bence.

Zayıflarken sarkmalar için spor önemli demiştim, bir de kilo verirken spor yapsakta vücutta çatlaklar oluşabiliyor özellikle kuru ciltlerde karın ve bacaklarda çatlak sorunu kadınların kabusu, kilo vermeye bağlı çatlakları önlemek için mutlaka karnı ve bacakları bebe yağı veya yağ oranı yüksek nemlendiricilerle besleyin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…