- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
nasi yaniNefes egzersizi yapın.
Dümdüz yere uzanıp doğru nefes alıp verirseniz hem ruhunuz ferahlar hem zamanla kilo verirsiniz..
Işte anlat diyince türkçeyi okadar güzel toparlayıp anlatamıyorum :)nasi yani
Ben olmedim:)kendim kullandım inanın ise yarıyor spor yok diyet yok sonra tesekkur edersiniz bende bu sorunu yaşadım için doğum kilolarından.faydam dokunsun diye yazdım :)Bu ise yariyo mu gerçekten olmeyik demi
Bence tamamen duygusal yiyicilerdensiniz.konuyu takipteyim.
bende de demir eksikliği çıktı. ama öyle böyle değil o kadar çok yiyorum ki. bugün öğle yemeğinde 2 mega boy hamburger yedim ve şuan yine sipariş bekliyorum birazdan tekrar yemek yiycem. doymuyorum. aralarda da dondurma ve çikolata yedim. akşam sinemaya gidicem orda da en az 3 tane popcorn gömerim tabiki kolayla. midem cidden delik falan mı diyorum çünkü doymuyorum.
demir eksikliği iştahı ya çok açıyor ya da feci kapatıyor. bizimki açılmış işte. ve o kadar fazla yiyorum ki cidden artık iç organlarım yağ bağladı sanki kendimi çok kötü hissediyorum ama durduramıyorum.
öf bi kötü oldum ya burdaki bütün tavsiyeleri tek tek okuycam siz de ben de düzeliriz umarım
Ben olmedim:)kendim kullandım inanın ise yarıyor spor yok diyet yok sonra tesekkur edersiniz bende bu sorunu yaşadım için doğum kilolarından.faydam dokunsun diye yazdım :)
Tamam spor sağlık için zaten lazım ama bizim çocuklu insanlar yapamadığı için.alternatif buluyoruz mecburen kilo verip kendimize barışık olmak digilmi önemli olanSpor yapmam lazım aslında ama oğlum sağolsun 2 dk boş birakmiyo :))
Ben olmedim:)kendim kullandım inanın ise yarıyor spor yok diyet yok sonra tesekkur edersiniz bende bu sorunu yaşadım için doğum kilolarından.faydam dokunsun diye yazdım :)
Tamam spor sağlık için zaten lazım ama bizim çocuklu insanlar yapamadığı için.alternatif buluyoruz mecburen kilo verip kendimize barışık olmak digilmi önemli olan
Çiçek ununu arkadaşım uyguladı 20 kilo verdi ondan öğrendim.yoğurt kurunude internetten.hepsi baharat olduğu için zararsiz zaten
dogru nefes almayi biliyorumIşte anlat diyince türkçeyi okadar güzel toparlayıp anlatamıyorum :)
Doğru nefes alıp vermek..Nette araştırın, youtube da filanda vardır.
Genelde çoğumuz yanlış nefes alıp veriyoruz.
Yere uzanın dümdüz bacaklar kapalı topuklar yerde, doğru nefes alıp verince bile vücut kasılıyor, kaslar harekete geçiyor.
Düz bi duvara vücudunuzu tamamen yapıştırıpta debeyebilirsiniz.
Tüm kaslarınızın nasıl çalıştığını göreceksiniz..
Zayıflamak mı istiyorsunuz?
Yemek yediğiniz tabakları küçültmekle başlayın, mide beyinden aldığı sinyale göre hareket eder, önce gözünüzle doyarsınız sonra mideniz doyar, tabak ne kadar büyük olursa o kadar yersiniz, ekmekten kurtulmak için yemeğin suyundan vazgeçin tanelerini tüketin, günde en az 2 litre su için, kan şekerinizi dengelemek ve tokluk hissi için yemeklerden 30 dakika önce tarçınlı yoğurt veya tarçınlı süt/su tüketin, maydanoz ve limonu vazgeçilmeziniz yapın, maydanoz ödem attırır zayıflamaya yardımcı olur, limonda yap yakar ve vücut direncinize katkısı olur.
Hergün düzenli olarak en azından 1 saat yürüyüş yapın, yürüyüşe dışarı çıkmaya vaktiniz yoksa, çoluk çocuk var nasıl çıkayım diyorsanız ev işlerini yaparken, mutfakta yemek salata hazırlarken açın müziği bel, kalça ve bacaklarınızı da sıkılaştıracak, yağları kasa çevirecek yarı jimnastik yarı dans hareketleriyle sporunuzu yapın, lifli gıdalara yönelin, sıvıyağ olarak zeytinyağını tercih edin, vücudunuzun şeker ihtiyacını doğal meyvelerle karşılayın.
:))))Idolumsun abla :)
:))))
Bir ara hergün maydanoz üzerine limon sıkıp yemeye dadanmıştım, sadece bunu yaparak 2 kilo verdiğimi fark ettim, eskiler gözün doysun der hani, bizim geleneğimizde en az 3 çeşit yemek salata peşinden tatlılar hoşaflar olur bilirsin, sofra donatılır resmen, bu önce gözün doyması içindir de ayrıca, göz gördüğünü beyne aktarır, beyin mideye doyacaksın sinyali yollar, ben bir öğünde tek çeşit yenmesinden yanayım öyle de yerim, misafir olmadıkça evde tek çeşit pişer bizde ama madem mükellef sofralara alışık bu bünyeler o zaman tabakları küçültmek gerekiyor, pasta tabağının biraz daha küçüğü bile olabilir o tip yemek tabakları edinsin herkes kendine, onla yesinler yemekleri.
Tarçın birçok diyet listesinde yer alır zaten, kan şekerini dengelediği ve aç karnına tüketildiğin de tokluk hissi verdiği için.
Su mutlaka tüketilmeli, su hayattır zaten.
Spor salonlarına gidemeyenler, vakit bulamayanlar, çocuk var, çalışıyorum diyenler için ev işlerini spor hareketleriyle yapmak hem zaman sorununu ortadan kaldırır hem de kilo verirken olabilecek sarkmaları engeller
Sen de mi Kaptan?! Ay çiğ köfte canım çektii şimdi, yedin şey de daha güzeldi kesin... olmuyor akşam akşam bu hareketler.
Öğün atlamakta iyi değil, tek öğünle zayıflarım zannedenler oluyor, lafım sana değil tek öğün diyeti yapanlara, vücut her gün alması gereken kaloriyi almalı, bir süre sonra direnci düşer çünkü.Abla ben şuan oğlundan bi tek kahvaltı yapıyorum onda da oyle tıka basa yiyemiyorum yani anlamadigim bu kadar yiyememe rağmen nie 59 da kaldım abla ya daha inmiyo iş çocuk uğraşı yorum günde 1 kez dediğim gibi oda kahvaltı başkası pek olmuyo abla oglus ilgi istiyo sürekli iş güç derken gelmiyo da aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?