• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişmanım çok şişmanım

Gunde en az 7000 adım atanlar isteselerde kilo alamazlar diyorlar

Bu arada demir yetmezliği varken bende cok kilo almıştım önce demir ampul kullan daha doğrusu doktora git

Gunde en az 7000 adım atanlar isteselerde kilo alamazlar diyorlar

Bu arada demir yetmezliği varken bende cok kilo almıştım önce demir ampul kullan daha doğrusu doktora git
Demirimi çözeceğim.
Gün içinde 7000 adım değil yürüyüş olarak 7000 adım değil mi

Demir hapı zaten bende ekmek yeme isteğini artırıyor. direk yapacağım inşallah.
Acıktıran ilaçları gece tam yatmadan alın. Ben doğum kontrol hapı kullanırken hep açtım. Baktım böyle forumlarda falan bende birinden okumuştum gece alın diye. Bir de ekmeği kesmeyin çavdar ekmeği yada tam tahıll ekmek yiyin. Daha doyurucu oluyor hem de farkediyorsunuz bir süre sonra aradaki farkı :) Ama tabi ekmeği sınırlandırın günde 3 veya 4 dilimle.
Direk diyet kafasına girerseniz gözünüzün önünde baklavalar uçuşur daha ilk günden.

Biraz gec oldu kusura bakmayin. Cok ciddi bir sorununuz olabilir. NES(night eat sendroom) diye geciyor. Gece yeme sendromu. Geceleri uykudan uyanip yemek yiyerek uykuya dalabiliyorsaniz bu sendroma yakalanmis olabilirsiniz.bende var malesef. Erken teshis saglik icin cok muhim. Psiyatrik tedavisi var sadece.

Biraz gec oldu kusura bakmayin. Cok ciddi bir sorununuz olabilir. NES(night eat sendroom) diye geciyor. Gece yeme sendromu. Geceleri uykudan uyanip yemek yiyerek uykuya dalabiliyorsaniz bu sendroma yakalanmis olabilirsiniz.bende var malesef. Erken teshis saglik icin cok muhim. Psiyatrik tedavisi var sadece.
Şimdilik diyetisyen ile çalışmaya başladım inşalah çok güzel ilerliyor . Umarım böyle devam eder desteğiniz için çok teşekkürler

Back
X