Şişmanım çok şişmanım

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Kızlar bu konuyu açıyorum çünkü cidden git gide büyüyorum. Enine bir büyüme. Mayalanıyorum resmen.
Eskiden çıtı pıtı minyon olan ben son 3 yıldır falan bir iradesiz oldum ki anlatamam.
Ne bulsam yiyorum. Tokken yiyorum açken yiyorum. Ne bulsam yiyorum. Eskiden ay tiksinirdim falan ama şimdi nerdeee... yiyorum herşeyi yiyorum.
Şeker sevmezdim yiyorum. Kakao sevmezdim yiyorum. Aklınıza ne geliyorsa yiyorum.
Herhangi bir fiziksel sorunum yok. Biliyorum. Tahlillerimi yaptırdım demirim düşük sadece.
Tamam psikolojik açıdan biraz zor bir dönemden geçtim. Ama artık bu ne ya.
Şimdi sizden isteğim bana gaz verin kızlar. Çok ihtiyacım var.

Koyu yapraklı şeyleri çiğ mi yiyeyim pişmiş mi?

Koyu yapraklı şeyleri çiğ mi yiyeyim pişmiş mi?

Cig daha iyi olur tabi ki, ama cig cig de yenmiyor :) Ben brokoliyi buharda yapiyorum, hem cig olmuyor, hem de diri oluyor.

Ispanagi bizim Turk usulu kiymayla yapiver ablacim.

Cig sebze 1 yersin, 2 yersin 3.de birakirsin. O yuzden gercekci yemek planlari yapmak onemli diye dusunuyorum.

Buhar demek auda haşlamak mı?

Öncelikle her sevindiğinizde,üzüldüğünüzde,moraliniz bozulduğunda, sinirlendiğinizde yemek yemeyi bir bırakın.

Ondan sonra bir defter alın kendinize, her gün ne yediyseniz yazmaya başlayın. Ama kaşık kaşık. Sayın kaç kaşık-kaç çatal attığınızı. Böylece yavaş-sindire sindire yiyeceksiniz. Yazdığınızın karşısına da kalori miktarını yazın. Googledan öğrenebilirsiniz.

Fast Food - abur cubur - ekmek - makarna her sağlıksız şey yediğinizde diğer sayfaları yırtın. Çünkü en baştan başlayacaksınız. (En azından 21 gün düzenli bir yeme alışkanlığı oluşturmaya çalışıyoruz size)

Sabah kalktığınızda limon/sarımsak/biberiye/nane/yeşil elma attığınız suyunuzdan içeceksiniz. En az yarım saat sonra kahvaltınızı edeceksiniz.

Şekeri komple bırakacağınızı söylemeye gerek yok sanırım.

Her dışarı çıktığınızda gideceğiniz yere yürüyerek gideceksiniz. Eğer toplu taşıma kullanılacaksa da giderken 1 durak gelirken 1 durak atlayacaksınız.

Şimdilik bunlarla bir başlayın, 21 günün sonunda internetten deli gibi araştırma yapan, ağzına sağlıksız yemek koyamayan biri olup çıkacaksınız. Ha kilo vermek, o biraz ileri safha. Ama karın bölgesindeki yağlar eriyecek, vücudunuz sıkılaşacak, yavaş yavaş ama kesin kilo vereceksiniz.

Tv de bir program var gördünüz mü
TLC de ağır yaşamlar diye.
Sonunun öyle olmasını mı istiyorsun anlamadım ki
Yemenin bir sonu yok, yedikçe yiyesin gelir. Yemedikçe de yemeyesin.
Bak ben 4.takımdayım. seni davet ederim gel derim ama sen mesaj yazmazsan bağlılık olmuyor. Bağlanmayınca da yemeye devam
Rahatsız değilsen yemeye devam et
Rahatsız san kes artık şu saçmalığı
Unutma HeR istediğini yiyen, her istediğini giyemez

Diyetisyen mantıklı. Çok kez denedim diyetisyen ama bu sefer bambaşka birisi ile yola çıkayım diyorum.
Hareketim kilo aldıkça azaldı. Yürüyorum ama işkence yapıyorlar gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…