Şişmanım çok şişmanım

Demir eksikliğinde bu çok normal sıkıntı streste yeme istediğinizi arttırıyor olabilir. Demir hapı alıp yediklerinize dikkat edin burada diyet grupları var gayet başarılı sonuçlar elde ediliyor. Haftada 3-4 kez 1saatde yürüyüş yapın evde yapabiliyorsanız spor yapın hiç değilse yediklerinizi yakarsınız

. Mayalanıyorum resmen.
40 yil düşünsem böyle benzetme bulamam çok tatlısınız.
Size tavsiyem su için ne zaman bir şeyler atıştırmak isteseniz hemen öncesinde su içmek insanı bi nebze alıkoyuyor yemekten. Bir de ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama aç karnına limonlu ılık su bende çok işe yaramıştı.

Sıfır şeker uygulayabilenlere de saygım sonsuz.

İçinde glikoz şurubu, aroma verici şeyler olan hazır gıdalar bağımlılık yaptığı için yemeye devam ediyorsunuz, bir kısır döngü başlıyor sağlıklı yiyeceklerden uzaklaşıyorsunuz. Mesela ben fast food dan ilk gebeliğimde vazgeçtim ama cidden zordu, çocuğumun sağlığı bozulmasın diye bıraktım, hamburgeri kolayı, cipsi çok seven ben 4 yıldır tüketmiyorum. Çikolata ve tatlıdan da kendiliğinden uzaklaştım hamilelikte tiksindiğiniz şeyler olur ya şuan ikinci gebeliğim ve gene tatlı istemiyorum hiç, aslında bebek ne yemesi gerektiğini bizden daha iyi biliyor. Yabancı gdosu kimyası bozulmuş yiyeceklerle fıtratı bozulmuş olan biziz. Düşünün ki portakal aromalı bisküvi yiyip portakala uzaktan bakan insanlar var, herşeyin aromasını yiyoruz doğalını itiyoruz. Öncelikle şeker ihtiyacınızı muz, kuru meyve bunlardan karşılayın zaten doğal olan yiyecekler kesinlikle bağımlılık yapmadığı ve içinde besleyici vitamin mineraller olduğu için sizi tok tutar. Kahvaltıda peynir, yumurta, fındık, badem artık neyi seviyorsanız proteinli şeyler yiyin ama hepsini değil. Diyet ürünleri tüketmeyin, tatlandırıcılar vücudun dengesini bozuyor, kanıtlandı ve hatta yasaklanan tatlandırıcılar var.

Açlığın sebebi mineral vitamin eksikliği olabilir veya duygusal açlık olabilir. Sevdiğiniz şeylere yönelin, mesela spor olarak zumba çok keyifli ve mutluluk hormonu salgılıyoruz hareket ettiğimizde, bir de zumba gibi müzikli danslı bir spor harika bir yöntem. Marketten değil de pazardan alışveriş yapmak veya alışverişi başkasının yapması çok faydalı oluyor,çünkü reklamlarda sürekli maruz kaldığımız için aç olmasak da bilinçaltına işliyor paketli gıdaları yeme isteği. Tv reklamlarını izlemeyin bence bu da ciddi bir sebep insanların kilo almasında, çünkü muz veya elma reklamı yok ama devamlı dondurma cips reklamı dönüyor heryerde. Lezzetsiz dahi olsa devamlı gördüğü şeyi istiyor insan. Sağlıklı yiyeceklere alışınca zaten hazır gıdalar size çok itici gelecek tekrardan. Oruç tutmak da bağımlılıkları bırakmak için mükemmel bir ibadet. Oruç beni daha doğal beslenmeye itti diyebilirim, gençliğimde hiç oruç tutmadığım için pek çok besine bağımlıydım.

Et,salata,çorba yada bakliyat salata çorba yiyin akşamları tıka basa doyurun karnınızı her öğününüzde, sabahları 2-3 haşlanmış yumurta çiğ çerez salata yiyin.Ögleyi yoğurt ,çorba ile geçiştirin.Abur cubur ekmek ve tatlı dan uzak durun yorulmadan kilolar kendiliğinden gider.

Sıfır şeker uygulayabilenlere de saygım sonsuz.
Çok insan var...gerçekten gençliğin sırrı gibi

Ben 1 ay denedim sıfır şekeri, resmen 1 ay sonra bisküvi, çikolata vs'yi gıda olarak bile algılamadım. Pasta tezgahda duruyor, dönüp bakmıyordum bile. Ha tahta kalas, ha o dilim..Hatta sonrasında bayramdı; ayıp olmasın diye ikram ettikleri meyve suyunu içmeye çalışınca salonun ortasına kusuyordum nerdeyse...

Zehir resmen. Temizlenince vücut aramıyor. Yapılmayacak şey değil aslında.

Benim de bir ara demirim düştü ve ben de anormal yemeye başlamıştım. Çözümü kuru üzümde buldum. Arada kuru üzüm yiyordum yani yemeye başladım diyeyim daha önce yüzüne bakmazdım pek :))) Sanırım tatlı ihtiyacı da o şekilde gidince demir de yükseldi ve normale döndüm. Dene istersen kuru üzümü.. demir bakımından oldukça zengin...

birkaç kez denedim ama tekrar çantama koyayım belki işe yarar. çok teşekkürler :)

bende öyleyim
yedikçe yediğim bir dönemdeyim
dün akşam 2 tane çokoprens yedim üstüne yemek yedim (ne olduğunu hiç yazmiyim)
sonra birde üstüne çiğ köfte
hala açtım yatarken
Sen de mi Kaptan?! Ay çiğ köfte canım çektii şimdi, yedin şey de daha güzeldi kesin... olmuyor akşam akşam bu hareketler.

Ben de syni senin gibiyim canim.Ne bulursam yiyorum.uzulunce yiyorum,sevinince yiyorum.simdi harika bir diyetisyen buldum .cok guveniyorum ve bugun detoxla basladim.hedefimiz verilen kilolari almamak.

her kış kilo alıyorum, açlıktan değil can sıkıntısından yiyorum.
diyetimi bozmamak için dr.novzaradan'ın fotosunu buzdolabımın kapağına yapıştırdım.

bende sismanim
spora baslamam lazim vakit yok bide istedigim sey cok pahali kocamin islerinin duzelmesi lazim falan filan
kendimi cekirdek yemeye verdim
her gece 1 kilo cekirdek yiyorum

Ilk defa duydum boyle birseyi ne ise yariyorki

Canim ben oglumdan dolayı yiyemedigim halde doğumdan sonra kilo bi veremedim bi kısmı doğumla gitti ama kalanı kaldı yiyemiyorum ama kilo da veremiyorum bu ne yaman çelişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…