Şişmanım çok şişmanım

Demir hapı zaten bende ekmek yeme isteğini artırıyor. direk yapacağım inşallah.

limondan birşey olmaz sanırım. deneyeceğim cidden. yemeği bariz aazalttım. çok teşekkür ederim inşallah kızlar kurum kurum kurudum demekte nasip olur

çok teşekkür ederim bende kesinlikle bağımlı olduğumu düşünüyorum. yani aç olmadan yiyorum çünkü. bu fikri sevdim paketlilerden uzaklaşmaya çalışacağım inşallah.

deneyeceğim bende.

bende sismanim
spora baslamam lazim vakit yok bide istedigim sey cok pahali kocamin islerinin duzelmesi lazim falan filan
kendimi cekirdek yemeye verdim
her gece 1 kilo cekirdek yiyorum
off o gece yemeleri var ya canımıza okuyor işte. ama tuzlu çekirdek ve antep fıstığı ve çay fena olmazdı şimdi.

hayatım bu 3 yılda sanırım 5 kez falan tamamen değişti. belki bu değişimlere alışamadım.

Reactions: Den
ablacım hepsine evet ama benim beyinde sinyal bozukluğu var sanırım.
dipnot: cidden duruyorum bir kaç gündür. yeter diyorum kendime. yoksa bu işin sonu ameliyat. direk ağzımı diktireceğim.

bu çatlak işine dikkat etmem lazım sonra birde bunun için başınızı ağrıtmayayım.

Şişmanım derken nasıl bir şişmanlık. Geçen gün 38 beden diye kendine dert edinen vardı. İnşallah 3 kilo fazlası var diye şişmanım diyen tiplerden değilsindir
yok yok ben baya şişmanım. 44 46 48 e (beden) doğru giden bir şişman.

ben hiç spor yapmıyorum. yürüyeceğim diyorum. sonra neyse asansörlü eve taşınınca yürürüm diyorum. :)
bim mi :) kızıma dedim ki abur cubur zararlı yavrum alma. oda dedi ki anne bana değil sana zararlı. çocuk ne alsa ben yiyorum. :)

muhtesemmiş. konuyu açtığımdan beri dikkat ediyorum. böyle bir kibar hallerdeyim. yani bugun neler geldi yemedim. inşallah bana da dank etmiştir.

ben artık ona izin verdim geriden geliyor hep.

kızlar düşündüm taşındım. buraya bir sürü konu açmışım, giyecek bulamıyorumdan, bakımsızlaştıma kadar ama ben biliyorum ki bunların tüm sorumlusu bu kilo olayı ve ilk kez gözümü kararttım bu işi çözeceğim inşallah. bir diyetisyenle görüştüm. çalışmaya başlayacağız beraber. kilomun iştahım kadar düzensiz hayatıma da bağladı.
birde psikolog bir arkadaşımla konuştum bana dediği şey şuydu kendine makina muamelesi yapma. cidden tam olarak kendime bunu yapıyorum. birazcık daha kendimi sevmem gerekiyormuş. kendimi seviyorum ama şımarmayım diye belli etmiyorum sanırım :) yani yemeği kızıma hazırlıyorum ama kendimi geçiştiriyorum. temizliğime dikkat ediyorum ama aynada kendi yüzüme bakmıyorum (bu teşhisi ben koymadım/uzmanın söylediği). hayatımı biraz yavaşlatmaya karar verdim. tamamen değil ama birazcık.
desteğiniz için çok teşekkür ediyorum ve buraya verdiğim her bir kiloyu keyifle yazacağım inşallah.
söyledikleriniz benim için çok kıymetli
koyu yeşil yapraklı bitkilerden, buharda pişirmeye, limonlu sudan, limonlu maydonoza, spor yapmaktan, su içmeye, kilomla beraber ölçülerimi yazmaktan, defter tutmaya kadar ... pek çok şey öğrendim sizden hepsini yapacağım inşallah.
çok teşekkür ediyorum teker teker hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…