Arkadaşlar bugün kontrol test günümdü..rabbime şükürler olsun katlanmış değerim..Allahım kucağıma almayıda nasip etsin..darısı tüm isteyenlere olsun..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba zambak..benim ilk muayenem semra hocaydı..özellikle ondan randevu almıştım..follilül takibindede semra hoca ve aylin hanım yaptı..transfer bayrama denk geldi..aylin hanım yaptı..inşallah devam eder..daha önce iki düşüğüm olduğu için korkuyorum..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinAllah kucağınıza da almayı nasip etsin.
dr. nuz kimdi acaba?
Arkadaşım keseyi çok erken görmüşsün..bana merkezden 20 gün sonra gelin dediler..hatta bugün arayıp randevu saatini belirlediler..benim daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum..inşallah bu kez rabbim kucağımıza almayı nasip ederInşallah hersey yolundadır güzel gidiyordur. Her zorluğun bir güzelliği olur Rabbimde inşallah güzel bir şekilde gönlüne göre mükafatlandıracaktır... Bende iyi sayılırım baş ağrılarım olmuyor üstelik ben migren hastasıym fakat bir sıkıntı yok şimdilik ... Fakat transferden beri benim kasıklarımda zaman zaman sancılar ağrılar batmalar oluyor ayse hanımı aradım stres yapma normal dedi... Burada biryere daha başladım bu cuma gittik 1 kese görüldü 5+3 tü bu hafta artık tam belirginleşir tek mi çift mi dedi daha çok küçüktü inşllh bir sıkıntı yoktur...
Kişiden kişiye değişiyor dozlar..ben menogon 300 ve gonal f 200 kullanmıştım..benim yumurta rezervim az olduğu için dozum yüksek..yumurta geç geliştiği için opum adetin15.günü oldugonal-f ilacınızı kaç ml olarak uyguladınız? kaç gün sonra yumurtalarınız olgunlaşıp toplandı acaba?
Arkadaşım daha 4.gündesin..çok erken..tedavinin 7. Veya 8. Gününden sonra follilül sayısı netleşiyor..inşallah pgt yapılacak kadar bol bol embryoların olur..Allahım isteyen herkese içinde bizlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinarkadaşlar ben cumartesi tedaviye başladım bugün kontrolüm vardı doktor 4, 5 tane büyüyen yumurtam olduğunu söyledi...pgt hastası olduğum için sayı nekadar fazlaysa o kadar iyi olur dedi. sayı azmış ama belki sonradan gelişen büyüyende olabilir dedi aslında AMH tahlili sonucum 3,66 idi niye sayı bu kadar az oldu ben çok şaşkınım moralim çok bozuldu şansımız düşük diye korkmaya başladım benzer durum yaşayanlar varmı??
arkadaşlar ben cumartesi tedaviye başladım bugün kontrolüm vardı doktor 4, 5 tane büyüyen yumurtam olduğunu söyledi...pgt hastası olduğum için sayı nekadar fazlaysa o kadar iyi olur dedi. sayı azmış ama belki sonradan gelişen büyüyende olabilir dedi aslında AMH tahlili sonucum 3,66 idi niye sayı bu kadar az oldu ben çok şaşkınım moralim çok bozuldu şansımız düşük diye korkmaya başladım benzer durum yaşayanlar varmı??
teşekkür edrim inşallah allah tüm dileyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsinArkadaşım daha 4.gündesin..çok erken..tedavinin 7. Veya 8. Gününden sonra follilül sayısı netleşiyor..inşallah pgt yapılacak kadar bol bol embryoların olur..Allahım isteyen herkese içinde bizlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hayırlı olsun canım benimde ilk denemem perşembe benimde kontrolüm var.seninki saat kaçta?benim 9 buçukta.Herkese merhabalar.Pazartesi gunu tedaviye başladım.Bu benim ilk tüp bebek tedavim.çok heycanlıyım ve korkuyorum olmucak diye ne yapmak gerek bilmiyorum.Perşembe gunu tekrar randevu verdiler ilaçlarımı kullanıp kontrole gidicem.
Âmin inşallah... Dua ile...Arkadaşım keseyi çok erken görmüşsün..bana merkezden 20 gün sonra gelin dediler..hatta bugün arayıp randevu saatini belirlediler..benim daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum..inşallah bu kez rabbim kucağımıza almayı nasip eder
Canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına alıcağın günleri de göstersin :) eğer özel değilse senin kaçıncı denemendi ? Ve sizde problem neydi acaba ?
Bugün
keseyi gördük fakat karından ultrasonla bakıldığı için iki mi tek mi belli değildi Dr haftaya net belli olur dedi. Ben bugün bursada başka bir yere gittimmemorıalda 1 Kasım gelicez inşllh... Sizin kan tahlili sonuçlarınız nasıldı?
Ayy bu mesajı ben yazdıktan sonra gördüm:)) hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip etsin