Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

bilgi veren hakan bey sanırım herkese aynı şeyi söylüyor. sonra olurda olumsuz sonuç olursa başları ağrımasın diye . bu bilgiyi en azından daha profesyonelce anlatan biri yapsa bence daha iyi olur. onlar için bu kalite konusunu söylemek çok kolay ama biz umutla bekleyenler olarak bunu böyle rahat karşılayamıyoruz. üstesinden gelmek te pek kolay olmuyor. gözünüz aydın angelsay. Allah bizede nasip eder inş. bizde hande hanım ile devam edeceğiz tedaviye...

Allah kucağınıza da almayı nasip etsin.

dr. nuz kimdi acaba?
Merhaba zambak..benim ilk muayenem semra hocaydı..özellikle ondan randevu almıştım..follilül takibindede semra hoca ve aylin hanım yaptı..transfer bayrama denk geldi..aylin hanım yaptı..inşallah devam eder..daha önce iki düşüğüm olduğu için korkuyorum..rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşım keseyi çok erken görmüşsün..bana merkezden 20 gün sonra gelin dediler..hatta bugün arayıp randevu saatini belirlediler..benim daha önce düşüklerim olduğu için korkuyorum..inşallah bu kez rabbim kucağımıza almayı nasip eder

gonal-f ilacınızı kaç ml olarak uyguladınız? kaç gün sonra yumurtalarınız olgunlaşıp toplandı acaba?
Kişiden kişiye değişiyor dozlar..ben menogon 300 ve gonal f 200 kullanmıştım..benim yumurta rezervim az olduğu için dozum yüksek..yumurta geç geliştiği için opum adetin15.günü oldu

arkadaşlar ben cumartesi tedaviye başladım bugün kontrolüm vardı doktor 4, 5 tane büyüyen yumurtam olduğunu söyledi...pgt hastası olduğum için sayı nekadar fazlaysa o kadar iyi olur dedi. sayı azmış ama belki sonradan gelişen büyüyende olabilir dedi aslında AMH tahlili sonucum 3,66 idi niye sayı bu kadar az oldu ben çok şaşkınım moralim çok bozuldu şansımız düşük diye korkmaya başladım benzer durum yaşayanlar varmı??

Arkadaşım daha 4.gündesin..çok erken..tedavinin 7. Veya 8. Gününden sonra follilül sayısı netleşiyor..inşallah pgt yapılacak kadar bol bol embryoların olur..Allahım isteyen herkese içinde bizlerde sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Valla canım bazılarının 20 25 arası yumurta toplanıyor anca bir iki tanesi sağlıklı çıkabiliyor.yani herkesin durumu farklı oluyor moralini şimdiden bozma hiç daha çoğalır yu murtaların. Stres yapma ki herşey yolunda gitsin

Herkese merhabalar.Pazartesi gunu tedaviye başladım.Bu benim ilk tüp bebek tedavim.çok heycanlıyım ve korkuyorum olmucak diye ne yapmak gerek bilmiyorum.Perşembe gunu tekrar randevu verdiler ilaçlarımı kullanıp kontrole gidicem.

teşekkür edrim inşallah allah tüm dileyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin

hayırlı olsun canım benimde ilk denemem perşembe benimde kontrolüm var.seninki saat kaçta?benim 9 buçukta.

Âmin inşallah... Dua ile...

Canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına alıcağın günleri de göstersin :) eğer özel değilse senin kaçıncı denemendi ? Ve sizde problem neydi acaba ?

Cok tesekkür ederim, neden özel olsun burada sorunlari paylasip destek olmak icin birlikteyiz :)
Benim sorunum yumurta rezervimin az olusuydu, bir adet yumurtam kalmisti igne ve ilaclarla 3e cikarttilar.
Son 3 yildir korunmuyorduk, Berlin`de bir kez tüp bebek merkezine gittim, özel olmasina ragmen Dr.un tavrini begenmedim ve Türkiye`ye gelmeye karar verdik, gelmeden cok arastirdim ve en iyi olduguna kanaat getirdigim yere gittik.
Bu ilk denememizdi ve son olur umarim.

Benim ikinci tahlil pazar günü yapildi ögleden sonra aradilar degerler halen güzelmis 416 dediler.
3hafta sonra kese görmek icin ultrason yapilacak.

Selam kizlar;
pazar günü yapilan ikinci kan tahlilim de iyi cikti, 416 cikmis degerler :) , ben bu rakamlarla ilgili sizler gibi uzman degilim ama telefonda degerler cok guzel dediler.
Ilk degerden 3 hafta sonra ultrason ile bakilacak keseye denmisti sanirim, emin olamiyorum tam gün konusunda (hangi gün keseye bakilmali) cünki bu aralar kafam karisik biraz

Daha önceki msj.larda yazdim mi bilmiyorum, ama Berlin`den araba ile gelmistik, hamilelik haberi büyük süpriz oldu, ilk denemede ihtimal vermiyorduk, tabi 2gün arac ile yolculuk söz konusu olacak diye ailemi ve esimi bir telas sardi sarsinti etkili olabilir diye resmen basimin etini yiyip bana bilet aldirdilar.
Bu sabah esim tek basina yola cikti ( ben de p.tesi ucakla gidecegim, ama aklim onda... gebelik haberinden beri cok mutlu ve konsantre olamiyor dikkati cok dagildi, yolda bir sey olacak diye icime bir korku düstü .
Bu öglende stresten mi bilmiyorum ama kasiklarima biraz agri girmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…