Selam kizlar;
pazar günü yapilan ikinci kan tahlilim de iyi cikti, 416 cikmis degerler :) , ben bu rakamlarla ilgili sizler gibi uzman degilimama telefonda degerler cok guzel dediler.
Ilk degerden 3 hafta sonra ultrason ile bakilacak keseye denmisti sanirim, emin olamiyorum tam gün konusunda (hangi gün keseye bakilmali) cünki bu aralar kafam karisik biraz
Daha önceki msj.larda yazdim mi bilmiyorum, ama Berlin`den araba ile gelmistik, hamilelik haberi büyük süpriz oldu, ilk denemede ihtimal vermiyorduk, tabi 2gün arac ile yolculuk söz konusu olacak diye ailemi ve esimi bir telas sardisarsinti etkili olabilir diye resmen basimin etini yiyip bana bilet aldirdilar.
Bu sabah esim tek basina yola cikti( ben de p.tesi ucakla gidecegim, ama aklim onda... gebelik haberinden beri cok mutlu ve konsantre olamiyor dikkati cok dagildi, yolda bir sey olacak diye icime bir korku düstü .
Bu öglende stresten mi bilmiyorum ama kasiklarima biraz agri girmeye basladi
kızlar pozitif olanlar adına çokk sevindim.darısı başımıza inşallahh. tedaviden olmulu sonuç olanlara bi sorum var.sizin sorun neydi? yani fsh amh adet düzensizliği falan mı yoksa eşnizde mi sorun vardı?
Âmin inşallah... Benim sebepsiz di bir sıkıntı gözükmüyordu ... Sadece troidlerim de sıkıntı varmış...eşimdede sıkıntı yok... Nasip hersey hayırlısı artık... Rabbimde çok inşallah bizleri de evlat hasretiyle bırakmayacak ümid ediyoruz... Dua ile...kızlar pozitif olanlar adına çokk sevindim.darısı başımıza inşallahh. tedaviden olmulu sonuç olanlara bi sorum var.sizin sorun neydi? yani fsh amh adet düzensizliği falan mı yoksa eşnizde mi sorun vardı?
Arkadaşım benim amh düşük...fsh normaldi..eşimde problem yoktu..yani sorun rezerv azlığıydı..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinkızlar pozitif olanlar adına çokk sevindim.darısı başımıza inşallahh. tedaviden olmulu sonuç olanlara bi sorum var.sizin sorun neydi? yani fsh amh adet düzensizliği falan mı yoksa eşnizde mi sorun vardı?
Hayırlı olsun..darısı bize olur inşallah..bende 5kasımda gidecem doktora..inşallah herşey yolunda gider..Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşlar bugün gördüm artık tamamen keseyi:) hem çok mutlu oldum hem çok üzüldüm1tane oluşmuş ... hayırlısı artık Rabbim inşallah buna can versin kucağıma almayı nasip etsin dua ile...
kaçtı acaba değerlerin? benim amh düşük fsh normaldi ama o da stresten yükseldi galba..Arkadaşım benim amh düşük...fsh normaldi..eşimde problem yoktu..yani sorun rezerv azlığıydı..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Arkadaslar merhaba ;
13 Ekim tarihinde 38+1 de kizima kavustum. Kizim da ben de iyiyiz. Annelik cook guzel duyguymus. Allah en kisa surede sizlere de bu guzel duyguyu nasip etsin. Duamdasiniz.
Merhaba zambak29, öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakma. İnternete girme şansım pek olmuyor. Bana bilgi veren hakan beydi evet. Hakan Bey aslında epey detaylı bilgi verdi bize, elinde embriyolarımıza ait resimlerle gelmişti. Transfer edeceği embriyoları bize resimler üzerinden gösterdi ve yine aynı resimleri bize duvardaki büyük bir panodan kıyaslayarak anllattı. Panoda gün gün embriyo görüntüleri vardı, bizim embriyolarımızın görüntüsü 5. günde olmalarına rağmen 4. günde gibi görünüyordu... Bu nedenle sınıflandırma olarak çok iyi kalite değilde iyi kalite denebileceğini söylemişti... ancak biz bu anlattığı şeyleri o an için bize moral vermeye çalıştığı için böyle söylediğini falan düşünmüştük... hele ki 5 embriyodan 2 embriyoya inince rakam zaten çok üzülmüştük. Çünkü ilk 3 gün iyi gelişiyordu embriyolarımızn dördü, hatta Hande hanım eğer hepsi iyi gelişirse transfer edilmeyenleri dondurarak ileri bir tarihte yeni bir deneme için saklanabileceğini bile söylemişti...bilgi veren hakan bey sanırım herkese aynı şeyi söylüyor. sonra olurda olumsuz sonuç olursa başları ağrımasın diye . bu bilgiyi en azından daha profesyonelce anlatan biri yapsa bence daha iyi olur. onlar için bu kalite konusunu söylemek çok kolay ama biz umutla bekleyenler olarak bunu böyle rahat karşılayamıyoruz. üstesinden gelmek te pek kolay olmuyor. gözünüz aydın angelsay. Allah bizede nasip eder inş. bizde hande hanım ile devam edeceğiz tedaviye...
maşallah canım benim.. Allahım anneli babalı sağlıklı olarak ismiyle büyütsün..
kızın hayat boyu senin uğurun olsun.. ikiniz içinde yaşam boyu herşey en güzeliyle gelişşin..
minişii çok öpüyorum..
arkadaşlar ben şişli memorialda pgt işlemine yaklaşık 1 hafta önce başladım öncesinde yapılan tüm testler filmler gayet iyiydi. amh testi sonucum 3,66 ancak bugün yapılan kontrolüm itibariyle güzel gelişen 4 yumurtam oluştuğu onlara oranla daha küçük birkaç tane daha yumurtamın olduğu söylendi. moralim çok bozuk doktorumda bu amh oranına göre yumurta beklediğimizden az oluştu dedi. neden diye kendi kendime sorup duruyorum.0,25 gibi bir rezerv de bile 3 yumurta oluşan duydum bendeki bu durum çok enteresan geldi. benzer birşeyler yaşayan varmı.pgt olacağı için sayı az olması endişelendiriyor beni....
Merhaba zambak29, öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakma. İnternete girme şansım pek olmuyor. Bana bilgi veren hakan beydi evet. Hakan Bey aslında epey detaylı bilgi verdi bize, elinde embriyolarımıza ait resimlerle gelmişti. Transfer edeceği embriyoları bize resimler üzerinden gösterdi ve yine aynı resimleri bize duvardaki büyük bir panodan kıyaslayarak anllattı. Panoda gün gün embriyo görüntüleri vardı, bizim embriyolarımızın görüntüsü 5. günde olmalarına rağmen 4. günde gibi görünüyordu... Bu nedenle sınıflandırma olarak çok iyi kalite değilde iyi kalite denebileceğini söylemişti... ancak biz bu anlattığı şeyleri o an için bize moral vermeye çalıştığı için böyle söylediğini falan düşünmüştük... hele ki 5 embriyodan 2 embriyoya inince rakam zaten çok üzülmüştük. Çünkü ilk 3 gün iyi gelişiyordu embriyolarımızn dördü, hatta Hande hanım eğer hepsi iyi gelişirse transfer edilmeyenleri dondurarak ileri bir tarihte yeni bir deneme için saklanabileceğini bile söylemişti...
Kısacası bunların hiç biri gerçekleşmedi ama şu anda gebeyim ve önemli olanda bu, Allah kucağıma almayı da nasib eder inşallah...
Olumlu sonuç alan herkesi tebrik ediyorum, inşallah hepsi mutlu sonla biter...
Arkadaş semra hocaya yaklaşık uc ay once muayene olup 2-3 aydır da nur hanimla mail yoluyla görüş suyoruz.ameliyat onrrdiler oldum tüplerimi baglattim.buraya kadar herşey yolunda derken adetle muayene de kist oldu tedavi oldum. Bugun adet olunca kan verdim simdide hayatımın zorluklarina fsh eklendi.degerim 22 olmustu.allahim olecem sandım. Nur hhanimbu degerle tup baslanmaz.yazdigi cevap bu.gel sunu yapalim bunu yapalim onerisi yok.kendimi oksuz yetim gb hissettim. Nasil bir yol izliyecegim bilemiyorum.ne onerirsiniz bana??