Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım çok sevindim değerin çok güzel maşallah.. hastaneye illaki 3 hafta sonra gitmek zorunda değilsin kan sonucun 1200 geçince kese gözüküyor, pazar günü 416 çıktıysa şu anda zaten kesen görülebilir konuma gelmiştir, banada hemşire 3 hafta demişti ama bekleyemem diyince Nur hanım 1 hafta içinde keseyi görmeye çağırmıştı.. yurt dışına gitmeden istersen gidip aradan 5 dk kesene baktırabilirsin..

kızlar pozitif olanlar adına çokk sevindim.darısı başımıza inşallahh. tedaviden olmulu sonuç olanlara bi sorum var.sizin sorun neydi? yani fsh amh adet düzensizliği falan mı yoksa eşnizde mi sorun vardı?

kızlar pozitif olanlar adına çokk sevindim.darısı başımıza inşallahh. tedaviden olmulu sonuç olanlara bi sorum var.sizin sorun neydi? yani fsh amh adet düzensizliği falan mı yoksa eşnizde mi sorun vardı?

Benim Anti Müller Hormonu(amh) cok düsükdü, yani yumurta rezervim cok azdi, gerci hipotriodim de var o da mani oluyor malesef

Selam kizlar, dr.larin yazdigi Folbiol 5mg sizce yeterli mi folik asit destegi icin?
Gebelikten 3ay önce baslanmasi gereken folik aside tedavi esnasinda basladim, ileride sinir sistemi sorunlarini engelleyebilmek adina folik asit icerikli mutli vitamin destegi alsam cok mu olur acaba?

Âmin inşallah... Benim sebepsiz di bir sıkıntı gözükmüyordu ... Sadece troidlerim de sıkıntı varmış...eşimdede sıkıntı yok... Nasip hersey hayırlısı artık... Rabbimde çok inşallah bizleri de evlat hasretiyle bırakmayacak ümid ediyoruz... Dua ile...

Arkadaşım benim amh düşük...fsh normaldi..eşimde problem yoktu..yani sorun rezerv azlığıydı..Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar bugün gördüm artık tamamen keseyi:) hem çok mutlu oldum hem çok üzüldüm 1tane oluşmuş ... hayırlısı artık Rabbim inşallah buna can versin kucağıma almayı nasip etsin dua ile...
Hayırlı olsun..darısı bize olur inşallah..bende 5kasımda gidecem doktora..inşallah herşey yolunda gider..Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Arkadaslar merhaba ;

13 Ekim tarihinde 38+1 de kizima kavustum. Kizim da ben de iyiyiz. Annelik cook guzel duyguymus. Allah en kisa surede sizlere de bu guzel duyguyu nasip etsin. Duamdasiniz.

maşallah canım benim.. Allahım anneli babalı sağlıklı olarak ismiyle büyütsün..
kızın hayat boyu senin uğurun olsun.. ikiniz içinde yaşam boyu herşey en güzeliyle gelişşin..
minişii çok öpüyorum..

Merhaba zambak29, öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakma. İnternete girme şansım pek olmuyor. Bana bilgi veren hakan beydi evet. Hakan Bey aslında epey detaylı bilgi verdi bize, elinde embriyolarımıza ait resimlerle gelmişti. Transfer edeceği embriyoları bize resimler üzerinden gösterdi ve yine aynı resimleri bize duvardaki büyük bir panodan kıyaslayarak anllattı. Panoda gün gün embriyo görüntüleri vardı, bizim embriyolarımızın görüntüsü 5. günde olmalarına rağmen 4. günde gibi görünüyordu... Bu nedenle sınıflandırma olarak çok iyi kalite değilde iyi kalite denebileceğini söylemişti... ancak biz bu anlattığı şeyleri o an için bize moral vermeye çalıştığı için böyle söylediğini falan düşünmüştük... hele ki 5 embriyodan 2 embriyoya inince rakam zaten çok üzülmüştük. Çünkü ilk 3 gün iyi gelişiyordu embriyolarımızn dördü, hatta Hande hanım eğer hepsi iyi gelişirse transfer edilmeyenleri dondurarak ileri bir tarihte yeni bir deneme için saklanabileceğini bile söylemişti...
Kısacası bunların hiç biri gerçekleşmedi ama şu anda gebeyim ve önemli olanda bu, Allah kucağıma almayı da nasib eder inşallah...
Olumlu sonuç alan herkesi tebrik ediyorum, inşallah hepsi mutlu sonla biter...

arkadaşlar ben şişli memorialda pgt işlemine yaklaşık 1 hafta önce başladım öncesinde yapılan tüm testler filmler gayet iyiydi. amh testi sonucum 3,66 ancak bugün yapılan kontrolüm itibariyle güzel gelişen 4 yumurtam oluştuğu onlara oranla daha küçük birkaç tane daha yumurtamın olduğu söylendi. moralim çok bozuk doktorumda bu amh oranına göre yumurta beklediğimizden az oluştu dedi. neden diye kendi kendime sorup duruyorum.0,25 gibi bir rezerv de bile 3 yumurta oluşan duydum bendeki bu durum çok enteresan geldi. benzer birşeyler yaşayan varmı.pgt olacağı için sayı az olması endişelendiriyor beni....

Canim cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Insallah senin de guzel haberini alacagiz. Sen de saglikla yavruna kavusacaksin.

Ben de pgtli tup bebek yaptirdim. Rezerv sorunum yoktu. Benim de ilk tedavimde kisa protokol uygulanmisti. Sadece 5 yumurta olustu. Doktorum bazi yumurtalar ilaclari oncelikli olarak alip one gecmisler demisti. Yani yumurtalar dengeli buyumemisti. 2.tedavimde uzun protokol uygulandi. Tam 14 yumurta toplandi. Belki de senin de boyle bir durum olmustur. En kotu ihtimalle 2.tedavinde uzun protokol uygulanir. Ama su da var Allah nasip ettiysw tek yumurtan bile saglikli cikabilir. Pgt de sayi sansi arttiruyor ama 4 embiryosu olup 2 saglikli olan da var. O nedenle simdiden moralini bozma. Olumlu dusun.

Uzulmemek elde degil rabbim diger sefere nasip eder insallah cok ara verme kendini toparladigin anda hemen basla

hayırlı olsun hamileliğin
mesajını okudum "İlaç dozlarını o kadar küçük dozlarda verdilerki hiçbir problem çıkmadan yumurta toplama işlemim gerçekleşti" demişsin
bende de polikistik over var. Banada başında 175 gonal-f kademeli bir şekilde 150 ve 125 ile bitirdik tedaviyi.
21 yumurta toplandı 16 döllenme oldu ama bölünmeler yavaş olduğundan 4.gün en iyi kalite olan 2.kalite embriyo tranfer yapıldı. Sonucum negatif. Tedavi başında özellikle bize az ama kaliteli yumurta lazım denildi ama sanki ilaç dozları gene yüksek verildi bana.
senin tedavidende kaç doz ilaç verdiler.

Arkadaş semra hocaya yaklaşık uc ay once muayene olup 2-3 aydır da nur hanimla mail yoluyla görüş suyoruz.ameliyat onrrdiler oldum tüplerimi baglattim.buraya kadar herşey yolunda derken adetle muayene de kist oldu tedavi oldum. Bugun adet olunca kan verdim simdide hayatımın zorluklarina fsh eklendi.degerim 22 olmustu.allahim olecem sandım. Nur hhanimbu degerle tup baslanmaz.yazdigi cevap bu.gel sunu yapalim bunu yapalim onerisi yok.kendimi oksuz yetim gb hissettim. Nasil bir yol izliyecegim bilemiyorum.ne onerirsiniz bana??

semra hanım bu durumda ne yapılacağını neden sormadınız. İnternetten baktığıma göre FSH düşürmek için ilaç tedavisi ve alternatif tıpta Testere dişli aslan pençesi bitkisinin kürü önerilmektedir. Kürü yapıp kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı öneririz.

Kaynak: http://fsh.nedir.com/#ixzz3HYCIIFqo diye buldum. Sizin FSH nizle hamilelik gerçekleşmezmiş. Yani düşürülmesi gerekliymiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…