- 7 Aralık 2013
- 5.214
- 3.509
Selam kizlar;
pazar günü yapilan ikinci kan tahlilim de iyi cikti, 416 cikmis degerler :) , ben bu rakamlarla ilgili sizler gibi uzman degilim ama telefonda degerler cok guzel dediler.
Ilk degerden 3 hafta sonra ultrason ile bakilacak keseye denmisti sanirim, emin olamiyorum tam gün konusunda (hangi gün keseye bakilmali) cünki bu aralar kafam karisik biraz
Daha önceki msj.larda yazdim mi bilmiyorum, ama Berlin`den araba ile gelmistik, hamilelik haberi büyük süpriz oldu, ilk denemede ihtimal vermiyorduk, tabi 2gün arac ile yolculuk söz konusu olacak diye ailemi ve esimi bir telas sardi sarsinti etkili olabilir diye resmen basimin etini yiyip bana bilet aldirdilar.
Bu sabah esim tek basina yola cikti ( ben de p.tesi ucakla gidecegim, ama aklim onda... gebelik haberinden beri cok mutlu ve konsantre olamiyor dikkati cok dagildi, yolda bir sey olacak diye icime bir korku düstü .
Bu öglende stresten mi bilmiyorum ama kasiklarima biraz agri girmeye basladi
canım çok sevindim değerin çok güzel maşallah.. hastaneye illaki 3 hafta sonra gitmek zorunda değilsin kan sonucun 1200 geçince kese gözüküyor, pazar günü 416 çıktıysa şu anda zaten kesen görülebilir konuma gelmiştir, banada hemşire 3 hafta demişti ama bekleyemem diyince Nur hanım 1 hafta içinde keseyi görmeye çağırmıştı.. yurt dışına gitmeden istersen gidip aradan 5 dk kesene baktırabilirsin..