Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

hakkımızda hayırlısı farklı yerlerde 3 kez deneme yaptık hepsinde Kaliteli embriyo gelişmiyor. Yalnız ilk defa benim için en iyi kalite olan 2.kalite 2 adet transfer yapıldı bugün. Hatta özellikle 4.gün beklendi ve 1 tanesi için beklenilenden daha iyi bir ilerleme olduğu bu kadar ilerleme beklenmediği bildirildi. Zaten öyle olmasa transfer yapılmayacaktı. Negatif olsa bile tekrar aynı yerde devam edeceğim. İnşaallah gerek kalmayacak.
Hakkında hayırlısı olsun canım sen kalıteye bakma transfer edılecek gelıstıya ona şükür rabbım ol desın yeterkı mucızen senı bırakmıcak hepi pozitif ol

hakkımızda hayırlısı farklı yerlerde 3 kez deneme yaptık hepsinde Kaliteli embriyo gelişmiyor. Yalnız ilk defa benim için en iyi kalite olan 2.kalite 2 adet transfer yapıldı bugün. Hatta özellikle 4.gün beklendi ve 1 tanesi için beklenilenden daha iyi bir ilerleme olduğu bu kadar ilerleme beklenmediği bildirildi. Zaten öyle olmasa transfer yapılmayacaktı. Negatif olsa bile tekrar aynı yerde devam edeceğim. İnşaallah gerek kalmayacak.
Hadi hayırlı olsun..annelerine sımsıkı tutunsunlar..Allahım mucizelerimizi bize bağışlasın

Mrhb canım tedavin hayırlı olsun öncelikle. .bende şehirdışından gelen biri olarak tam tamına 17 gün sürdü bütün süreç.senin tedavinin seyri nasıl gelişir bilemem tabi.pgt yapılacak diyorsun.kaçıncı denemen senin pgt niye gerek görüldü
benim ilk deneme olacak 6 yaşında bir kızım var joubert sendromu hastası o yüzden 2. çocuk için pgt yaptırma kararı verdik çünkü yüzde 25 risk taşıyoruz..hayırlısı dedik başladık.bugün başladık allahın izniyle ilaçlarımı aldım ilk iğnemide yaptım ...allah hepimizi bu yolda muvaffak kılsın inşallah

benim ilk deneme olacak 6 yaşında bir kızım var joubert sendromu hastası o yüzden 2. çocuk için pgt yaptırma kararı verdik çünkü yüzde 25 risk taşıyoruz..hayırlısı dedik başladık.bugün başladık allahın izniyle ilaçlarımı aldım ilk iğnemide yaptım ...allah hepimizi bu yolda muvaffak kılsın inşallah

Amin canım rabbim şifa versin..hayırlı olsun tedavin.istanbulda mı kalacaksın bu sürede peki

Merhaba arkadaslar..yaklasik 2,5 sene cocuk sahibi olamadik. Gecen yil ilk tup bebek denememizi bursada yaptik. Negatif. Bu yil agustosta bir arkadasin tavsiyesiyle sisli memorial da yaptik. Hersey cok guzel gecti. Cok ilgili ve profosyonel bi ekip. Cok sukur suan hamileligimin 13. Haftasindayim..istanbulda tedavi girmek isteyenlere gonul rahatligi ile tavsiye ediyorum...bu siteyi cocuk sahibi olmayi istedigim gunde n beri hep takip ettim. Birgun bu mucize beni de bulur mu diyordum. Cok sukur buldu.Rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin ins...umidinizi kaybetmeyin lutfen...selam ve sevgiler

Amin canım rabbim şifa versin..hayırlı olsun tedavin.istanbulda mı kalacaksın bu sürede peki
hayır canım ailem izmitte oturuyor ordan gidiş geliş yapıcam ...salı gününe birdahaki randevum sabah 8 buçukta ogün orda olacak olan varmı başka ...aklıma geliyor oraya gidince kadınlar kulübünden arkadaşlar varmı diye??

Merhaba arklar bırsey sormak ıstıyorum tedavıdeyken kan. tahlillerinden ücret alıyolarmı oda tüp bebek paketının ıcındemı

Merhaba arkadaslar..yaklasik 2,5 sene cocuk sahibi olamadik. Gecen yil ilk tup bebek denememizi bursada yaptik. Negatif. Bu yil agustosta bir arkadasin tavsiyesiyle sisli memorial da yaptik. Hersey cok guzel gecti. Cok ilgili ve profosyonel bi ekip. Cok sukur suan hamileligimin 13. Haftasindayim..istanbulda tedavi girmek isteyenlere gonul rahatligi ile tavsiye ediyorum...bu siteyi cocuk sahibi olmayi istedigim gunde n beri hep takip ettim. Birgun bu mucize beni de bulur mu diyordum. Cok sukur buldu.Rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin ins...umidinizi kaybetmeyin lutfen...selam ve sevgiler
Özel degılse sızde problemi neydi

Merhaba arklar bırsey sormak ıstıyorum tedavıdeyken kan. tahlillerinden ücret alıyolarmı oda tüp bebek paketının ıcındemı

paket fiyat içinde. Ayrıca ben tedaviye başladım 3.kontrolde tedavim yarıda kesildi. Yani 3 kez kan verdim. 1 ay sonra kontrol edildi ilaç verilerek 1 ay daha ertelendi. Hiçbir fark ödemeden 2 ay sonra tedavim tekrar başladı.

Son düzenleme:
Ensu hamilelik nasıl gidiyor ? Uzun zamandır yoktunuz ... Merak ettim inşallah bir sıkıntı yoktur... Sizin yazılarınızı okumak bana mutluluk veriyordu umut oluyordu...

Merhaba,
Forumu uzun süredir pasif olarak takip etmekteyim. Memorial Hastanesi tüp bebek ekibiyle yaklaşık 7 – 8 ay önce tanıştım. Bir oğlumuz vardı ve ikinciyi istiyorduk ancak 2,5 – 3 yıl herşey normal olmasına rağmen olmadı. Tanıdıkların, arkadaşların tavsiyeleri üzerine bir merkezde birkaç defa zamanlanmış koit ve 1 defa da aşılama yapıldı ancak olumlu sonuçlanmadı. İnternet üzerinden yaptığımız araştırmalar sonucunda (bu forumun da büyük katkıları var) eşimle memorial hastanesine gitmeye karar verdik. İlk başvurduğumuzda eski tedavi gördüğümüz merkeze göre bize çok yoğun ve çok karmaşık gelmişti… Ancak sonra sırasıyla işlemlerimiz vakti geldikçe yapıldı ve bazen gecikmeler olsa da çok büyük aksaklıklar yaşamadık. Bizi ilk gören doktor Nur hanımdı, daha sonra Semra Hanım ve Hande hanım da gördü. Devamında da genel olarak Aylin hanım ve Hande Hanım ile devam ettik. Tüm tetkiklerimiz görüldü, önceki merkezde zaten çoğu yapılmıştı… Nihayetinde hiçbir problem bulunamadı bir kez daha aşılama yapılmasına karar verilmişti. Eşim ve ben aşılama tedavisine pek sıcak bakmıyorduk aslında, ancak ekibin profesyonelliği ve konuya yaklaşımları bizi biraz etkiledi ve tavsiyelerine uyarak aşılama tedavisini kabul ettik. Ne yazık ki bu tedavide bizim için hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Ancak yılmadık ve takip eden aylarda tekrar gittik ve bu sefer de asenkron folikül nedeniyle tedavimiz 1 ay ertelendi. Bu merkezde daha önce hiç duymadığımız ilaçlar, protokoller falan duyuyorduk… Bizi biraz korkutsa da yolumuza devam ettik. 1 ay sonra (bu arada 2-3 gün bir bant yapıştırdım) tedaviye başladık ve her şey yolunda gitti. Kontrollerimize Semra Hanım ile başladık ve sırasıyla Aylin Hanım, Hande Hanım şeklinde devam ettik. Daha önce gittiğim merkezde polikistik over olduğum söylenmişti, ancak burada ilaç dozlarını o kadar küçük dozlarda verdilerki hiçbir problem çıkmadan yumurta toplama işlemim gerçekleşti, 5 yumurtam toplandı ve döllendi. 4 embriyom iyi gidiyor, 1 tanesi geriden geliyordu. Embriyolar 3. güne kadar hep iyi kaliteydi, ancak 3. günden sonra maalesef beklendiği kadar iyi devam etmedi… 5. güne sadece 2 embriyo kaldı ve onlarda beklendiği kadar iyi kalitede değildi. Hakan bey bu konuda bizi çok detaylı bir şekilde bilgilendirdi, ancak eşim ve ben durumdan pek hoşnut değildik. Hakan bey çok daha kötü görünen embriyolardan başarı elde edildiğini vs… söylüyordu ama ben duymuyordum bile… kısacası transfere çok üzgün ve ağlamaklı girdim… Eşim umut vermeye çalışsa da bakışlarından üzgün olduğunu anlayabiliyordum. Transferimi Dr. Hande hanım yaptı…
Transferim sorunsuz bir şekilde gerçekleşti ve hafta sonuna denk geldiği için 1 gün dinlenip normal işime döndüm… o kadar umutsuzdum ki test yaptırmak bile istemiyordum… daha önce gerek zamanlanmış koit ve aşılama tedavilerinde bu testlerden defalarca yapıp hüzranla sonuçlandığı için testi 12. günde yaptırmadım. Ancak ertesi gün eşimin ısrarıyla yaptırdım ve mutlu son :KK70:. Geçtiğimiz hafta 21. hafta ultrasonunda her şeyin yolunda olduğunu teyid ettik ve bunun üzerine yaşadıklarımı forumda belki birilerine umut ışığı olur diye paylaşmaya karar verdim.
Merkezi gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim. Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip eder inşallahh.

Ensu hamilelik nasıl gidiyor ? Uzun zamandır yoktunuz ... Merak ettim inşallah bir sıkıntı yoktur... Sizin yazılarınızı okumak bana mutluluk veriyordu umut oluyordu...

sağol canım fena değil biraz zor geçiyor bakalım inşallah herşey yolundadır bu hafta kontrole gideceğim yine..
sen nasılsın cnm inşallah herşey yolundadır.. keseyi gördünmü bebişinle günler nasıl geçiyor baş ağrıların varmı.. ..

sağol canım fena değil biraz zor geçiyor bakalım inşallah herşey yolundadır bu hafta kontrole gideceğim yine..
sen nasılsın cnm inşallah herşey yolundadır.. keseyi gördünmü bebişinle günler nasıl geçiyor baş ağrıların varmı.. ..
Inşallah hersey yolundadır güzel gidiyordur. Her zorluğun bir güzelliği olur Rabbimde inşallah güzel bir şekilde gönlüne göre mükafatlandıracaktır... Bende iyi sayılırım baş ağrılarım olmuyor üstelik ben migren hastasıym fakat bir sıkıntı yok şimdilik ... Fakat transferden beri benim kasıklarımda zaman zaman sancılar ağrılar batmalar oluyor ayse hanımı aradım stres yapma normal dedi... Burada biryere daha başladım bu cuma gittik 1 kese görüldü 5+3 tü bu hafta artık tam belirginleşir tek mi çift mi dedi daha çok küçüktü inşllh bir sıkıntı yoktur...

Bugün memorial şişli hastanesinde 2. denememize başladık.

ilk denememizde oktorumuz müstecep kavrut tu.

şimdi ise hande akbaş ile başladık. hande hanım ilk intiba olacak iyi geldi. hem ilgili hemde bilgilendiriyor insanı.

X