Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rabbime şükürler olsun..hamileyim kızlar..inşallah cumartesiye değer katlanır...bebeğim annesine sımsıkı tutunur..daha önceden iki tane düşüğüm olduğu için korkum sevincin önünde...eşimle sevinmeye korkuyoruz..inşallah herşey yolunda gider..Allahım isteyen herkese içinde bizlerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Gözün Aydın canım darısı tüm isteyenlere

arkadaşlar bende önümüzdeki günlerde adetimin 2. gününde tedaviye çağrıldım doktorum Ayşe hanım...ben pgt tüp bebek yaptırıyorum daha bir stresliyim.merak ettiğim şey..sanırım 10 gün kadar ilaç kullanacakmışım bu sürede hastaneye sık sık gidip gelmek gerekiyormu çünkü izmirden gelicem birde öğretmenim rapor alıp gelicem uzun kalmam gerekecekmi ayşe hanım gerekli dedi ama yinede sizler neler yaptınız merak ettim
Gelme sıklığın vücudun tedaviye verdiği yanıta bağlı. Eğer ohss riski gibi bir durum olursa her gün gitmen gereke bilir. Bende e2 artışına bağlı olarak ikinci muayeneden sonra her gün çağırıldım. İstanbulda olmama rağmen çok yorucuydu. Sana da duruma göre karar verirler.
Normalde adetin ikinci günü gidiyorsun, bir daha 3-4 gün sonraya çağırıyorlar. Daha sonra (yumurtaların ve vücudun tepkisine bağlı olarak durum değişir) gün aşırı çağırıyorlar.

Benimde sağ yumurtalıklaeımda çok ağrı olmuştu tutarak kalkıyordum bende çok endişe yapıyordum buradaki arkadaşlar hayra işaret diyordu gercekten de sonuç öyle oldu ... Idrar testine gelince benim 7.gün de ikinci çizgi silik çıkmıştı 8. Gün sabah tekrar yaptım silik ama daha belirgin çıkmıştı. Tanıdığım bir ebeye fotoğrafını yolladım bu kadar erken idrar da çıkamaz testte bir yanıltı yanlışlık var ondan sonra 10. Günü kan ı zor bekledim ... Burada yaptırdığım hastanede sonucu 45 dakikada verdiler ve değer pozitif ti... Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın şuan 5+1 oldum . Bakalım nasipse cuma kese görmeye gidecez inşallah... Bugün biraz sancılarım başladı başka bir belirtim yok Doktorum Ayşe hanımı aradım normal dedi inşllah normaldir ... Dua ile

Cevabin icin cok tesekkür ederim, umarim ben de pozitif haberi alirim.
"Cuma kese görmeye gidecegiz" yazmissin :) yani bugün, benim de kan tahlilim bugün, belki yanimdan mutlu gülümseyerek gecen kadinlardan biri de sen olursun :)))

Testi Memorialde yaptırırsan 1-2 saatde cevabı alırsın. Başka yerler bir az geç vere biliyor. İdrar testinde neqativ görürsen üzülmeyeceksen yapa bilirsin (pozitiv çıkarsa itibar edilir, neqativ çıkarsa ok erken olduğu için itibar edilmez). Bekleye biliyorsan zamanını bekle derim.

Ağrı belirti ola bilir. Hiç bir şey hiss etmemektense bu daha umut verici (gerçi ben her türlü belirtiyle neqativ almıştım ya, hiç unutmam), yani belirti ola bilir.

Bugün Memorial de yaptiracagim kan testini, umarim pozitif olur. Bu güne kadar dayandim bir kac saat daha dayanabilirim sanirim :) sabahin 06sinda uykum kacti halen ayaktayim, sanirim tedavi boyunca yapmadigim heyecan bugüne denk gelecek :KK43:
Umarim agri bir belirtidir, icimde sanki yumurta toplama esnasinda bir yere zarar verildi gibi bir his var. Bugün deger pozitif de olsa, negatif de olsa Nur Hanima bu durumu sormam gerek.

Rabbime şükürler olsun..hamileyim kızlar..inşallah cumartesiye değer katlanır...bebeğim annesine sımsıkı tutunur..daha önceden iki tane düşüğüm olduğu için korkum sevincin önünde...eşimle sevinmeye korkuyoruz..inşallah herşey yolunda gider..Allahım isteyen herkese içinde bizlerde hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Tebrik ederim, bu sefer her sey yolunda gitsin bebegin simsiki tutunsun sana :)

Kizlar tahlil yaptirdim geldim, simdi haber bekliyorum :) ilk tahlil kesin sonuc verir mi yoksa iki gün sonra yeni bir tahlil daha yaptirmak gerekir mi?

maalesef embriyolarım gene yavaş bölünme sorunu yaşadı son 2 adet kaldı onlarda 2 kalite 4.gün ilerleme olursa transfer yapılacak yoksa transfer olmadan tedavim bitecek. Hayırlısı olsun bakalım.

benimde ilk tedavimde 17 yumurtadan 5. Güne 1 tane kalmıştı oda pek kaliteli değildi ama diğer tedavilerde öyle olmadı 3. Tup bebekte dondurulmuşlarım dahi oldu 9 yumurtadan 5 tane blast embiriyolarım 1. Kaliteydi gerçi kimyasal gebelik oldu yani kalite degişebiliyor doktorların kalitesiz dediği embriyolarda tutabilir siz umutsuz olmayın umarım rabbim nasip eder

bende 5. Tedavim için başlıycam aralık ayında haliyle korkularım çok burda hamile haberleri beni çok mutlu ediyor inşallah herkes yaşar bu duyguyu

Sizlere sonunda güzel bir haber verebilecegim :KK70:
Hamileyiiiiim :)))
Az önce aradilar degerler cok güzelmis 172 cikmis, pazar tekrar cagirdilar ikinci kan testine :)
Tebrikler arkadaşım..yarın bende kontrol kanı verecem..inşallah değerlerimiz katlanır..Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..

Tebrikler arkadaşım..yarın bende kontrol kanı verecem..inşallah değerlerimiz katlanır..Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..

Umarim, zor ve yorucu bir maceranin sonunda

Umarim degerlerin cok iyi cikar :) ugrastik ve sonunda kazandik :KK66:

Sizlere sonunda güzel bir haber verebilecegim :KK70:
Hamileyiiiiim :)))
Az önce aradilar degerler cok güzelmis 172 cikmis, pazar tekrar cagirdilar ikinci kan testine :)

Canım hamileliğin hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağına alıcağın günleri de göstersin :) eğer özel değilse senin kaçıncı denemendi ? Ve sizde problem neydi acaba ?

Canım hamileliğin hayırlısı olsun ...Ne güzel topikten hep hmilelik haberleri geliyo zamanın su gibi geçiceği bi hamilelik olması temennisiyle :) bizlere de dualarınızı eksik etmeyin inşallah bigün bende burdan sizlerle hamilelik heberimi paylaşabilirim ..

Bugün
Cevabin icin cok tesekkür ederim, umarim ben de pozitif haberi alirim.
"Cuma kese görmeye gidecegiz" yazmissin :) yani bugün, benim de kan tahlilim bugün, belki yanimdan mutlu gülümseyerek gecen kadinlardan biri de sen olursun :)))
keseyi gördük fakat karından ultrasonla bakıldığı için iki mi tek mi belli değildi Dr haftaya net belli olur dedi. Ben bugün bursada başka bir yere gittim:KK43: memorıalda 1 Kasım gelicez inşllh... Sizin kan tahlili sonuçlarınız nasıldı?

Bugün Allah'ın izni ile keseyi gördük ama belli belirsizdi ... Haftaya tam belli olur dedi Dr inşallah sıkıntı olmaz... Normal mi arkadaslar sizce 5+3 te bu şekilde olması ... Dr hamilelik var dedi ama ne bileyim hep burada 5. Haftada tek mi çift mi belli oluyor diye okuyor heyecanlanıyordum...

benimde ilk tedavimde 17 yumurtadan 5. Güne 1 tane kalmıştı oda pek kaliteli değildi ama diğer tedavilerde öyle olmadı 3. Tup bebekte dondurulmuşlarım dahi oldu 9 yumurtadan 5 tane blast embiriyolarım 1. Kaliteydi gerçi kimyasal gebelik oldu yani kalite degişebiliyor doktorların kalitesiz dediği embriyolarda tutabilir siz umutsuz olmayın umarım rabbim nasip eder

bende 5. Tedavim için başlıycam aralık ayında haliyle korkularım çok burda hamile haberleri beni çok mutlu ediyor inşallah herkes yaşar bu duyguyu

hakkımızda hayırlısı farklı yerlerde 3 kez deneme yaptık hepsinde Kaliteli embriyo gelişmiyor. Yalnız ilk defa benim için en iyi kalite olan 2.kalite 2 adet transfer yapıldı bugün. Hatta özellikle 4.gün beklendi ve 1 tanesi için beklenilenden daha iyi bir ilerleme olduğu bu kadar ilerleme beklenmediği bildirildi. Zaten öyle olmasa transfer yapılmayacaktı. Negatif olsa bile tekrar aynı yerde devam edeceğim. İnşaallah gerek kalmayacak.

hakkımızda hayırlısı farklı yerlerde 3 kez deneme yaptık hepsinde Kaliteli embriyo gelişmiyor. Yalnız ilk defa benim için en iyi kalite olan 2.kalite 2 adet transfer yapıldı bugün. Hatta özellikle 4.gün beklendi ve 1 tanesi için beklenilenden daha iyi bir ilerleme olduğu bu kadar ilerleme beklenmediği bildirildi. Zaten öyle olmasa transfer yapılmayacaktı. Negatif olsa bile tekrar aynı yerde devam edeceğim. İnşaallah gerek kalmayacak.

inşallah seninde güzel haberini alırız burda

hakkımızda hayırlısı farklı yerlerde 3 kez deneme yaptık hepsinde Kaliteli embriyo gelişmiyor. Yalnız ilk defa benim için en iyi kalite olan 2.kalite 2 adet transfer yapıldı bugün. Hatta özellikle 4.g
ün beklendi ve 1 tanesi için beklenilenden daha iyi bir ilerleme olduğu bu kadar ilerleme beklenmediği bildirildi. Zaten öyle olmasa transfer yapılmayacaktı. Negatif olsa bile tekrar aynı yerde devam edeceğim. İnşaallah gerek kalmayacak.

İnşallah canım sımsıkı tutunsunlar..kaliteye de takılma lütfen Allah dilerse 3. kalite 2. gün embriyosu bile tutuyor.bi arkadaşımın böyle oldu şimdi bir oğlu var :-)

X