- 8 Aralık 2012
- 1.538
- 504
Canim cok sevindim. Zorluklardan sonra inanamak modundasin. Ama bu moddan cik ve bebegine inan ve ona pozitif enerjini gonder bence. Belirti yasamayan cok insan da var. Her hamilelik farklidir kafaya takma artik.Benim dondurulmuş transferim kent hastanesi israel aruh tarafından yapıldı. Geçen gün şükürler olsun ki kalp atışlarını da duyduk. Fakat önceki düşüklerimden dolayı bir türlü hamilelik moduna giremiyorum. 7+3 oldum göğüslerim şiş biraz ama iki hafta önceki kadar büyük değiller. Normal mi? Sabah bulantılarım yok.. Üç defa midem aniden bulandı ve kustum ama psikolojik mi diyorum. Sanırım kafayı yemek üzereyim. Herkeste çok net belirtiler var mı bu dönemde acaba?
Ben seni bu topicte gorunce memorialdesin zannettim.
Benimde 3 donmus var. Bi turlu karar veremedim. Israel bey ayrildi. Kentte izin vericekler mi yoksa tasiyacakmiyiz. Tasinirsa gittigi yerde cozunme problemi olur mu vs vs derken kararsizim yani.
Sen tam zamaninda transfer olmussun ne guzel. Hayirlisi olsun. Son gunlerde yetisti demekki. Bakalim ben napacagim. Insallah dogru karar veririm