Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah bağışlasın🥰 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. O kadar zaman kaybetmiş hissediyorum ki... Bir tek arabamız kaldı satıcaz başka yolu yok. Varımız yoğumuz bitti doğmamış çocuklarımızın rızkını çöpe atmış gibi hissediyorum. Muhtemelen son denememiz olacak. İnşallah altın vuruş olur o da. Yücel bey ve başka kim bakıyordu gönül hanım övülüyor bir de ipek hanım duydum nasıl onlar da ☺️🌿
Çok teşekkürler rica ederim doğru yerdesiniz keşke bende ilk burada başlasaydım diyorum o kadar üstün körü tedaviler oldum ki bizde çok para harcadık çocuklar rızıklarıyla doğuyor onu dert etmeyin Rabbim veriyor bir yerden yeter ki çalışma ve çabamız olsun❤️ ben yücel bey ve gönül hanımla devam ettim son transferimi gönül hanım yapmıştı yücel bey izinli olduğu için

Allah bağışlasın🥰 cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. O kadar zaman kaybetmiş hissediyorum ki... Bir tek arabamız kaldı satıcaz başka yolu yok. Varımız yoğumuz bitti doğmamış çocuklarımızın rızkını çöpe atmış gibi hissediyorum. Muhtemelen son denememiz olacak. İnşallah altın vuruş olur o da. Yücel bey ve başka kim bakıyordu gönül hanım övülüyor bir de ipek hanım duydum nasıl onlar da ☺️🌿
Benimde doktorum Gönül hanım şu an o kadar memnunum ki, güler yüzlü, rahatlatıcı asla paniğe sokmuyor, her şeyi detaylı açıklıyor istediğiniz zaman, arkadaşınızmış gibi rahat. Uygun olup olmadığını anında söyler. Yücel beyi övüyorlar ama ben daha hiç karşılaşmadım. Tedavimin başından beri gönül hocayla devam ediyoruz

Çok teşekkürler rica ederim doğru yerdesiniz keşke bende ilk burada başlasaydım diyorum o kadar üstün körü tedaviler oldum ki bizde çok para harcadık çocuklar rızıklarıyla doğuyor onu dert etmeyin Rabbim veriyor bir yerden yeter ki çalışma ve çabamız olsun❤️ ben yücel bey ve gönül hanımla devam ettim son transferimi gönül hanım yapmıştı yücel bey izinli olduğu için
Benim ilk denemem değil malesef 4.deneme için burayı düşünüyorum 🌺

selamlar yumurta toplamada da istenmiyor değil mi? halen verdikleri kapitta yaziyor da
Merhaba Sanmıyorum ben geçen sene temmuz da yumurta toplama işlemi yaptırmıştım onda herhangi bir test yaptırmadım diye hatırlıyorum. O kağıtta fiyat güncellemesi yapılıyor sanırım sadece gözlerinden kaçmış olabilir.

Merhaba memorial kalitesi iyi değilse başka yerdeki embriyoları almıyor kalitesi iyi olsaydı alırdık dedi Semra hanım benim öyle oldu orta kalitedeydi laboratuvarı iyi olmayan Bi yerde yaptırmıştım, onları imha ettirdik tekrardan sıfırdan başladık 5aa embriyolar elde ettik 5 tane memorialde ilk defa kaliteli embriyoya ulaştık. Diğer iki tedavide oluşmadı hiç. Bende dondurulmuş embriyomu çözdürüp pgt yaptırdım çok şükür ki bi sıkıntı olmadı şuan 1 yaşında oldu bile %2 ihtimal var bozulması için dedi yücel bey parça alınıp donduruldu tekrar transfer günü çözdürüldü iki embriyoda kromozom bozukluğu çıkmıştı
merhaba 4bc embriyoyu mesela taşıma işlemi yapmazlar mı acaba ?

merhaba 4bc embriyoyu mesela taşıma işlemi yapmazlar mı acaba ?
Bence yapmazlar canım. Çünkü benim 4ab ve 3ba iki embriyomu ayrı ayrı dondurması memorail tek tüpte dondurdu çok kaliteli olmadıkları için. 5. Gün 5 üstünü en iyi kalite olarak nitelendiriyo.
Ama yine sormakta fayda var.

X