Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ben varım canım fsh 16 gb idi.ilaç kullandırdı.adet oldum kist göründü şimdi dogum kontrol hapı verdi 15 güne adet olurum ekim sonu gb istanbuldayım allah kısmet ederse.
cnm hangi ilaç verdi sana? adet düzensizliğin var mı ? benim son zamanlarda adetim gecikiyor sıkıntı yaptım ondan da oldu galiba.bi de şu dhea diye bi ilaç var onu verdi mi sana ?

cnm hangi ilaç verdi sana? adet düzensizliğin var mı ? benim son zamanlarda adetim gecikiyor sıkıntı yaptım ondan da oldu galiba.bi de şu dhea diye bi ilaç var onu verdi mi sana ?
canımm dhea dokgum kntrol hapı değil.onu yıllar öncesi kullandım faydası olmadı bıraktım 4 yıl filan oldu.miera gb bir dogum konttrol ilacı verdi adı öyle birseydi.kist vardı adet düzensiz değildi de.kistle başlamak mantıklı değil dedi.3 tanede yumurta vardı.başlasaydım güzel olacaktı ama kısmet değilmiş.umarım bu adetle güzel yumurtalarda olur da startı veririm bende

Transferin 7. Günü..raporum bitti..yarın işe başlıyorum...hiçbir gebelik belirtisi yok...yapabilecek birşeyde yok biliyorum..sadece dua ediyorum bebeğim benimle olsun diye

Canım bak seninle ikimiz birer gün arayla transfer olmuşuz ve benimde diğer arkadaşların bahsettiği belirtilerden hiç yok.sıkmayalım canımızı Allah büyük inş görücez pozitifleri +:)+:)

Bende nasipse kasimin ilk haftası gibi baslayacagim canm Nur hanimla karsilasiriz orda

Merhaba canım emre beyde başlayacaktın burayamı geçtin
banada bir yakınım memorial semra kahramanı önerdi ama çok yoğunmuş
hastane bana nur hanım için randevu verdi ön görüşme..
evraklarını al gel dedi nasıl ilgilimi kendisi

kesinlikle bilgili ve çok ilgili bir doktor Nur hanım kendisine her zaman ulaşabiliyorsun. Muayenelerde istediğin kadar soru sor cevaplar sonra telefonla ararım yine cevaplar. Labaratuvar zaten iyi bunun hakkında iyi yorumlar okudum burdaki arkadaşlardan. Azcık pahalı olabilir ama işin iyi yapıldığından endişen olmaz. Ben daha tedaviye başlamadan bu görüşteyim canım. Rabbimin nasıl nasip edeceğini kimse bilemez. Sen nereye karar verirsen ver Rabbime bırak kendini o vereceği yeri de zamanı da çok iyi bilir. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Sağol merveciim aynen Allahtan hayırlısı her zaman

Selam hayırlı günler arkadaşlar gebelik haftası son adet gününe göre 4+5 blastokist transfer gününe göre 5+0 hangisi baz alınıyor ? Son adet günümü blastokist mi

hayırlı günler arkadaşlar
dün opum yapıldı. 21 yumurta toplandı. 17 tanesi dönlenmiş. 7 tanesi ilk gün gelişimleri kötü gitti. 10 tanesi bugün için normal umarım bu 10 tane içinden kaliteli embriya gelişir. İnşallah mutlu sona ben ve benim gibi arkadaşlar ulaşırız.

Inşallah canım... Hayırlı olsun

Selam. En son kent hast. Yazisma olmustu. Israel bey ayrilmis. Sizin hamilelik nerde oldu. Goremedim. Merak ettim. Ayrica allah tamamina erdirsin. Merakim transfer asamasi yonunden canim

Selam. En son kent hast. Yazisma olmustu. Israel bey ayrilmis. Sizin hamilelik nerde oldu. Goremedim. Merak ettim. Ayrica allah tamamina erdirsin. Merakim transfer asamasi yonunden canim

Benim dondurulmuş transferim kent hastanesi israel aruh tarafından yapıldı. Geçen gün şükürler olsun ki kalp atışlarını da duyduk. Fakat önceki düşüklerimden dolayı bir türlü hamilelik moduna giremiyorum. 7+3 oldum göğüslerim şiş biraz ama iki hafta önceki kadar büyük değiller. Normal mi? Sabah bulantılarım yok.. Üç defa midem aniden bulandı ve kustum ama psikolojik mi diyorum. Sanırım kafayı yemek üzereyim. Herkeste çok net belirtiler var mı bu dönemde acaba?

bugün yumurta toplama 2. gün embriyo gelişimi hakkında hastaneyi aradım. Bugün kontrol günü değil yarın 3.gün arayın dediler. Şaşırmamak elde değil yoksa tüm hastalara bu şekildemi yapılıyor.

bugün yumurta toplama 2. gün embriyo gelişimi hakkında hastaneyi aradım. Bugün kontrol günü deği arın 3.gün arayın dediler. Şaşırmamak elde değil yoksa tüm hastalara bu şekildemi yapılıyor.
Doğru, merak etme. Senin civ civleri daha fazla rahatsız etmemek için bu gün sıcak yerlerinden çıkarmıyorlar. Genellikle embrio sayısı az olanları 2.gün kontrol ediyorlar. Onun dışında her kesde böyle. Azacık sabır gerekiyor.

Hiç bulantı yaşamadan gebeliği bitenleri biliyorum. Eğer bulantın yoksa şükür et. Çünkü bulantı çekilemeyen bir şey, yaşamak çok zor. Ben hala su içmekte zorlanıyorum, kansızlığım var, ancak demir ilacını düzenli kullanamıyorum. Yemeklerd ne kadar zorlandığımdan bahs etmiyorum bile. Göğüsler de aldatıcı ola biliyor. Bazen şiş, bazense bir az az şiş oluyor. Yani belirtiler her kesde, hatta her gebelikde farklı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…