Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar laparoskopı fıyatı ne bu böyle.hemde nerden nereye cıkmıs.euro dolar çıkınca odamı cıktı

Merhaba Akasya test tarihim 3 şubat az kaldı inşallah pozitif olur bu sefer.. Bu hafta işe başladım zaman çabuk geçti ama eve gelince aklıma düşüyor:) Senin de tedavin başarılı olur inşallah sana bol dua bol şans gönderiyorum tüm isteyenlerede...

Berceste geçmiş olsun, biraz sıkıntılı bir işlem Rabbim yardımcın olsun inşallah sonucun iyi olur..

Kızlar bugün 7. gün az kasık ağrısı var ne yerleşme kanaması ne de başka bir belirti yok... Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin İnşallah...

tedavide olanlar mutlu sonla bitirin inş bu süreci bekleyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin kuzularını inş....ya lap. ücreti 3250 di 6000 nerden çıktı bu kadar zamda olmaz heralde niye öyle ki

İyi dileklerin için teşekkürler:) Cidden çok yüksek bir rakammış bu kadar yüksek tutmasalar keşke...

Berceste nasılsın canım nasıl geçti ameliyatın bizi habersiz bırakma

Selam kızlar ben geldim lapo ve histerskopi oldum
Herşey çok iyiyimiş ama makata kadar yapışıklığım varmış
Bize temmuza kad#r bekle dedi şimdide bekleyemeyiz mart adetine yapmamız lazım dedi
Yani martta transferim var
6000 lira tuttu
Kızlar elleri hafiifmiş çok iyiyim şuan

Yokk canım benim tüp aağıızları. Blokkaaj yapıldı
Ve. Korunmmaa verildi martta da tedavvi innşallah olur canım

arkadaşlar laparoskopı fıyatı ne bu böyle.hemde nerden nereye cıkmıs.euro dolar çıkınca odamı cıktı

Kızlar benim hem lapo. Hemde hhisterskoopiimm. Oldu
Toplam. Da 6000 lira ttuttu evet çok. Yüksek birr meblaağ
Amaa iyyi ellerddeyim diyorum hemde kaarta tek çekim

arkadaşım sana bır sorum olacak çbenım sayet baslar ısem 5 cı denemem olacak.yutdısındayım.ama once rahım fılmı cektırmem lazım 12 de cektırecegım uçak bıletını vs ayarladım.radyomarda cektırecegım.ve sonra semra haım vs gosterecegım.ınsaallah kotu bısey çıkmaz.sayet bana lapo derler ıse buradaki hastanede alman doktorlarına yaptırsam ucretsız fıkrın ne .hatta konuştum yaparız dedıler.kafam sımddıden karısık

Geçmiş olsun canım acil sifalar mart diyorlarsa vardır bir bildikleri hayırlısıdır insaAllah

Cannım llaporoskopiyi kime tüp bebek. Yaptıracaksan ona. Yapttıır derim bben
Haani. Rahmini göörrüp ona göre. Transferde yyumi yerleştirrmesii yaparlar
Benimde. Bulunduğum yerde ucuza yapanlar vvar ama yaptıırmadımm
Ççünkü dahha önce. Çok kaasapların eelinde. Bbu. Halee. Geeldim
Tabi orradakki ddrrları tanımıyorum bence bu düşünceni semra hanımla. Paylaş
Yardımcı olabildimmmi bilmiyorumm. Ama. Benim fikrim bbu

sagol teşekkürler arkadasım

demekki lap. 3000 hist. 3000 almışlar o yüzden çok tutmuş yani birden şaşırdım 6000 duyunca neyse hakkında hayırlısı olsun inş bebişin gelir

Sağol canım. İnşallah senin de müjdeli haberini alırız. Ben de transferden sonra 2 gün rapor alacağım. Araya haftasonu da giriyor. 4 gün dinleneceğim. Sonra işe başlarım.

Geçmiş olsun berceste. İnşallah mart tedavinle yavruna kavuşursun.

Eğer kısmet olursa ben de Memorialda tedavime başlayacağım. Herkese iyi şanslar diliyorum...

Senin de şansın bol olsun canım.

Slm arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum. Haziranda istanbulda sisli memoriale gelmek istiyorum. Pgt ile tup bebek icin. fiyat olarak tam net bi bilgi bulamadim. bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim.
birde adetin kacinci gunu gelmem lazim yada adet baslamadan ne kadr once gorusmelere baslamam gerek. bir ay kalicam turkiyede ins bu sure yeterlidir

slm arkadaşım neresındensın yurtdışı derken.bende almanya hamburgtayım.bende memorıalde 2 cı tup bebekte 5 cı denememı yapcagım.bunları hast arayarak öğrenmen daha doğru olur bence .onlar senı yonlendırecekler.ayrıca yasın kaçıncı denemen vs anlatabılırmısın.yurtdısını sen neden dusunmedın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…