- 13 Aralık 2013
- 45
- 3
- 34
slm arkadaşım neresındensın yurtdışı derken.bende almanya hamburgtayım.bende memorıalde 2 cı tup bebekte 5 cı denememı yapcagım.bunları hast arayarak öğrenmen daha doğru olur bence .onlar senı yonlendırecekler.ayrıca yasın kaçıncı denemen vs anlatabılırmısın.yurtdısını sen neden dusunmedın
Slm ben londrada yasiyorum istanbulda yaptirmayi dusunuyorum hem turk doktorlarina daha cok guveniuorum hemde burda ozel cok pahali. dogru soyluyosun hastaneyi ariyayim. once ogrenmek istedim memorial nasil guvenilir bi hastanemi diye.
yasim 29 daha once dogal yoldan hamile kaldim ucunde de dusuk oldu hic cocugum yok. son dusuk metaryelinde trisomy 22 cikti ben ve esime genetik test yapilacak doktorlar kromozomlarda translokasyon olabilecegini soyledi bende artk eminjm buyuk ihtimal genetik bi sorun var baska butun testler yapildi hersey normal.
Peki sen nasil ayarliyosun istanbula giderken. adet tarihine goremi yani adetten once veya sonra istanbulda bulunup tedaviye baslamanin bi farki varmi cunki ona gore ucak biletini onceden alicam.
Sen pgt ile tup bebek mi yapiosun yoksa sadece tup bebekmi.
Tesekkurler cevap verdigin icin canim insallah dualarin kabul olur seninde