Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

slm arkadaşım neresındensın yurtdışı derken.bende almanya hamburgtayım.bende memorıalde 2 cı tup bebekte 5 cı denememı yapcagım.bunları hast arayarak öğrenmen daha doğru olur bence .onlar senı yonlendırecekler.ayrıca yasın kaçıncı denemen vs anlatabılırmısın.yurtdısını sen neden dusunmedın

Slm ben londrada yasiyorum istanbulda yaptirmayi dusunuyorum hem turk doktorlarina daha cok guveniuorum hemde burda ozel cok pahali. dogru soyluyosun hastaneyi ariyayim. once ogrenmek istedim memorial nasil guvenilir bi hastanemi diye.
yasim 29 daha once dogal yoldan hamile kaldim ucunde de dusuk oldu hic cocugum yok. son dusuk metaryelinde trisomy 22 cikti ben ve esime genetik test yapilacak doktorlar kromozomlarda translokasyon olabilecegini soyledi bende artk eminjm buyuk ihtimal genetik bi sorun var baska butun testler yapildi hersey normal.

Peki sen nasil ayarliyosun istanbula giderken. adet tarihine goremi yani adetten once veya sonra istanbulda bulunup tedaviye baslamanin bi farki varmi cunki ona gore ucak biletini onceden alicam.
Sen pgt ile tup bebek mi yapiosun yoksa sadece tup bebekmi.

Tesekkurler cevap verdigin icin canim insallah dualarin kabul olur seninde

Idefixx coook sevindimmmm. Rabbim tamamina erdirsin. Darisi basima. Benim transferim carsamba. Dua et bana

Slm ben londrada yasiyorum istanbulda yaptirmayi dusunuyorum hem turk doktorlarina daha cok guveniuorum hemde burda ozel cok pahali. dogru soyluyosun hastaneyi ariyayim. once ogrenmek istedim memorial nasil guvenilir bi hastanemi diye.
yasim 29 daha once dogal yoldan hamile kaldim ucunde de dusuk oldu hic cocugum yok. son dusuk metaryelinde trisomy 22 cikti ben ve esime genetik test yapilacak doktorlar kromozomlarda translokasyon olabilecegini soyledi bende artk eminjm buyuk ihtimal genetik bi sorun var baska butun testler yapildi hersey normal.

Peki sen nasil ayarliyosun istanbula giderken. adet tarihine goremi yani adetten once veya sonra istanbulda bulunup tedaviye baslamanin bi farki varmi cunki ona gore ucak biletini onceden alicam.

Memorialda pgtli tup bebek yaptirdim. Hastaneden de genetik doktorundan da cok memnunum. Genetik doktoru Cumhur gokhan ekmekci. Hastanenin sitesinde mail adresi var. Sorularini maille iletirsen sana donus yapar. Ya da seni arar. Hakkinda hayirlisi olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Genetik tahliller çok zaman alır. Eğer bura geleceyiniz zaman dilimi kısıtlıysa tahlili orda yaptırmanızı öneririm. Cevabı alınca Türkiyeye gelirsiniz.

Eğer Memoriala gitmeye karar verirseniz (orda yaptırmanızı tafsiye ederim) önceden dr.la iletişime girmenizi öneririm. Gerekirse iletişim bilgilerini özele yazarım. Sizden rahim filmi mutlaka istenecektir. Orda yapıyolarsa onu da mutlaka çektirin, bura kalırsa yine çok zaman kaybı olur (adetin bitiminden sonrakı 1 hafta içinde çekiliyor). Eğer zaman kısıtlaması yoksa ön görüşmeyi gelip burda da yapa bilirsiniz. Senin durumunda biri için tedaviye hemen de başlana bilir, eğer sorun çıkarsa (in şee Allah hiç bir sorun çıkmz) başka şeylerin de yapılması gereke bilir (histereskopi, laproskopi gibi). Ona dr.un karar verecek.

Hemen tedaviye başlamaya karar verilirse adetin 2-3. günü tedaviye başlanıyor. Ancak bunun için tüm tahlillerinizin yapılmış olması lazım. Ve tedavi 13-19 gün süre bilir. Kişiye göre değişiyor.

Allah yardımcınız olsun.

Slm arkadaslar ben yurt disinda yasiyorum. Haziranda istanbulda sisli memoriale gelmek istiyorum. Pgt ile tup bebek icin. fiyat olarak tam net bi bilgi bulamadim. bilgisi olanlar yardimci olursa cok sevinirim.
birde adetin kacinci gunu gelmem lazim yada adet baslamadan ne kadr once gorusmelere baslamam gerek. bir ay kalicam turkiyede ins bu sure yeterlidir

Ben sana bildiğim fiyatları da yazayım. İn şee Allah yardımcı olur.

Tüp bebek paket fiyatı 2100 euro+ilaçlar 1000-2000 tl (kişiye göre kullanılan ilaç dozu değişir) + spermiogram 135-180 tl. Pgt 'se embrio başına 350 $

Tedaviden önce yapılması gereken testler var, onlar da Memorialde çok tutar, başka yerde yaptırırsan daha uygun olur. Mesela genetik test Memorialde sonuçlar 2-3 haftaya çıkıyor 480 tl, ben özel Çapada yaptırdım 250 tl, sonuçlar 1 aya çıkıyor.

Bence senden pıhtalaşma testleri de istenecek (düşükler sebebi ile). Onları ben yaptırmadığım için yardımcı olamıycam.

Rahim filmini burda yaptırmaya karar verirsen ben özel Çapa'da 275 tl.ye yaptırdım, çok memnun kaldım. Memorialin kendisi çok yüksek rakam diyor, ancak yönlendireceyi yerde 360 tl'ye yapılıyor.

Yine de gelmeden önce mutlaka dr.la iletişime girmeni öneririm.

Idefixx coook sevindimmmm. Rabbim tamamina erdirsin. Darisi basima. Benim transferim carsamba. Dua et bana

Hayırlısıyla sende hamile kalacaksın buna inanıyorum.. müjdeli haberlerini bekliyorum...

İnşallah başta sana ve cümle isteyenlere hepimize rabbim nasip etsin anneliği ... test yaptıran arkadaşları okurken değerleri yükselenleri yükselmiş zaten niye stres yapıyorlar diyordum ama bende şimdi çarşamba günü ya değerim ikiye katlamazsa diye strese başladım. Allah nasip eder inşallah hala belirti arıyorum...

Memorialda pgtli tup bebek yaptirdim. Hastaneden de genetik doktorundan da cok memnunum. Genetik doktoru Cumhur gokhan ekmekci. Hastanenin sitesinde mail adresi var. Sorularini maille iletirsen sana donus yapar. Ya da seni arar. Hakkinda hayirlisi olsun

Tesekkurler Allah yardimcin olsun carsamba gunu icin insallah hersey yolunda gider saglikla bebegine kavusursun bol sans

Öncelikle çok geçmiş olsun.

Genetik tahliller çok zaman alır. Eğer bura geleceyiniz zaman dilimi kısıtlıysa tahlili orda yaptırmanızı öneririm. Cevabı alınca Türkiyeye gelirsiniz.

Eğer Memoriala gitmeye karar verirseniz (orda yaptırmanızı tafsiye ederim) önceden dr.la iletişime girmenizi öneririm. Gerekirse iletişim bilgilerini özele yazarım. Sizden rahim filmi mutlaka istenecektir. Orda yapıyolarsa onu da mutlaka çektirin, bura kalırsa yine çok zaman kaybı olur (adetin bitiminden sonrakı 1 hafta içinde çekiliyor). Eğer zaman kısıtlaması yoksa ön görüşmeyi gelip burda da yapa bilirsiniz. Senin durumunda biri için tedaviye hemen de başlana bilir, eğer sorun çıkarsa (in şee Allah hiç bir sorun çıkmz) başka şeylerin de yapılması gereke bilir (histereskopi, laproskopi gibi). Ona dr.un karar verecek.

Hemen tedaviye başlamaya karar verilirse adetin 2-3. günü tedaviye başlanıyor. Ancak bunun için tüm tahlillerinizin yapılmış olması lazım. Ve tedavi 13-19 gün süre bilir. Kişiye göre değişiyor.

Allah yardımcınız olsun.

cok sagol zaman ayirip yazmissin kafamdaki butun sorulara cvp vermissin Allah razi olsun. Yurtdisinda yasadigim icin insan uzakta olunca nerden basliycagini bilemiyor
dedigin gibi kan pihtilasmasi bagisiklik testleri faln burda yapildi bise cikmadi. martta randevum var hastanede rahim filmi falan dusuge sebeb olacak herseyi arastiricaklar genetik testinide burda yaptiricam.
ucak biletini alirken adetim baslamadan bir hafta on gun oncesine almam lazm ki
On gorusme fln zaman yetsin.of nebilim hersey cok karisik suan. Cok sagol canim fiyatlar icinde gercekten cok yardimci oldun allah gonlune gore versin hepimizin. cok zor durumlar ama insan bi care bi cikis yolu ariyarak ayakta durmaya calisiyor Allahim bebek isteyen kimseyi ugrastirmasin

Tesekkurler Allah yardimcin olsun carsamba gunu icin insallah hersey yolunda gider saglikla bebegine kavusursun bol sans

Çok teşekkürler canım. Sumeyye çok güzel açıklamış. Yine de aklına takılanları sor bize. Bir de hastaneye de her konuda mail atabilirsin. Sana dönüş yaparlar. Gerekirse gelmeden daha yapılması gereken testleri iletirler. Allah yardımcın olsun.

Hayırlısıyla sende hamile kalacaksın buna inanıyorum.. müjdeli haberlerini bekliyorum...

İnşallah başta sana ve cümle isteyenlere hepimize rabbim nasip etsin anneliği ... test yaptıran arkadaşları okurken değerleri yükselenleri yükselmiş zaten niye stres yapıyorlar diyordum ama bende şimdi çarşamba günü ya değerim ikiye katlamazsa diye strese başladım. Allah nasip eder inşallah hala belirti arıyorum...

Amin canım inşallah :KK16: Ben de peşinden gelirim :KK1: Değerin kaç çıkmıştı ? Bir de bişey soracağım. Alakası yok biliyorum ama bekleme döneminde neler yaptın ? Özel bişeyler yiyip içtin mi ? Yattın mı ?? :44:

Çok teşekkürler canım. Sumeyye çok güzel açıklamış. Yine de aklına takılanları sor bize. Bir de hastaneye de her konuda mail atabilirsin. Sana dönüş yaparlar. Gerekirse gelmeden daha yapılması gereken testleri iletirler. Allah yardımcın olsun.

Amin canım inşallah :KK16: Ben de peşinden gelirim :KK1: Değerin kaç çıkmıştı ? Bir de bişey soracağım. Alakası yok biliyorum ama bekleme döneminde neler yaptın ? Özel bişeyler yiyip içtin mi ? Yattın mı ?? :44:

akasyam sıra sende inşallah mutlu güzel sonuçlarımız olur inşalllahhhh:KK16::KK16::KK16:

İnşallah canım ya.. değerim dün 100 çıktı yarın yükselir inşallah...
bu arada transfer sonrası ananas yedim günde yarım ananas, bi avuç kabak çekirdeği, 2 yumurta ve bol protein aldım. bol su içtim. en önemlisi evde durmadım, perşmbe transfer oldu pzrtesi işe gittim. yani çok kendimi dinlemedim. trans sonrası hastaneden sonra taksi ile misafrhaneye geldik. oturup bir çay içtik yemek yedik sonra yattım. sonraki gün komple ayaktaydım akşam uçağını bekledik hava alanında sonra 2 günde evde dinlendim işe başladım. inşallah yardımcı olmuşumdur...

OYY CANIM YAA çok sevindim:KK49::KK49::KK64::KK64::KK64:.64:
harikasın değerin kaç peki

Çok sağol canım darısı başına sizlerin iyi haberlerini alırım inşallah çok dua ediyorum.. değerim 100 çıktı dün Murat Bey aradı değerin iyi dedi. dün 3 kez memorialden aradılar sonucu faksladıktan sonra. Çok ilgililer Allah razı olsun daha önce böyle bir ilgi görmedim ya şaşırdım :)

X