Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amin canım daha önce niye SORMADIYSAM
zaten dediğin gibi hepsi takip edecek ama ilk rota önemli beni ertesi gün semra hanımda muayene etti
birlikte teadaviye nasıl olacağını karar verdiler
hakkımızda hayırlısı:26::26:

Kızlar ben lap. Histereskopi yaptıracam 6000 lira dediler
Sgk geçerli mi acaba geçerliyse ne kadardır
Çok pahalı olacak eğer yoksa sgk

Evet öyleymiş bbende braz önce aradım canım
Neyse kuzu kuzu verecez artık

Lap yapılan kişilerin çoğü devamında hamile kaldı. Gerçekten işe yarayan bir işlem. İnşallah senin de öyle olur. Sağlık için verilen bir para bu. Bebişin gelsin de para gözünde olmaz Allah yardımcın olsun.

kızlar dün hastaneden aradılar
29 ocak laporoskopi olacam
acaba neler gerekir gecelik götüreyimmi:44:
pijama karın bölgesini acıtır heralde

yok canım yaptırmadım yarın randevumuz var ön görüşme için gidicez o zaman fiyat öğrenicez ona göre yaptiricaz

canım bence memorial çok pahalı ben testleri başka biyerde yaptırdım
çorumdayım hastaneye 100 lira verdim

geçen sene tüp bebek merkezinde 400 liraya yaptılar
130 liraya tüm testleri hallattim özel hastanede bunun 100 lirası amh testi

peki hangisine gidiyosun dr olarak

DOKTORU MUSTAFA ECET OLAN ARKADASLAR....

DONDURULMUS BEBISLERINIZI MEDIPOLE HASTANESINE TRANSFER EDEN ARKADASLAR VAR MI?
VARSA NE KADAR UCRET ÖDEDINIZ?
ACIL LUTFEN!

kızlar dün hastaneden aradılar
29 ocak laporoskopi olacam
acaba neler gerekir gecelik götüreyimmi:44:
pijama karın bölgesini acıtır heralde
canım benim hiç bir bilgim yok bu konuda insaAllah iyi geçer ameliyatın

Canım bende tüm testlerimi devlet hastanesinde yaptırmıştım sadece AMH kalmıştı yaşadığım şehirde özel bir hastanede 150 tl fiyat verdiler yaptırmadım dün memoriale dosya açtırmaya gittiğimizde sordum dosyamiz açıldığı için indirimli 80 TL dediler bende yaptırdım Nur hanımla başladık insaAllah hayırlı olur dün adetimin 32, günü olmasına rağmen çok sayıda çatlamamış yumurtam vardı tüp bebege baslayamiyoruz bizde önümüzdeki ay kromozon tahlillerimiz çıkacak insaAllah onların sonuçlarını bekleyelim dedi Nur hanım birde glifor diye bir ilaca başlattı o ne için bilmiyorum

Son düzenleme:

Hayırlı olsun canım nur hanım a benim içim çok ısındı
Tedavin hayırlı olsun canım inşaallah tez zamannda bebeğin gelir canım

Bugün Memorial'den aradilar AMH tahlil sonucum çıkmış normal çok şükür glifor bende ishal yaptı doktorum yapabileceğini söyledi eğer şiddetli olursa yarım içmeye devam et dedi hayırlisi insaAllah

Selam kızlar ;

Ben de dondurulmuş tedavisindeyim. Estrofem kullanıyorum. Doktorum Nur Hanım. Şimdilik herşey yolunda. Hastaneden de çok memnunum. İnşallah müjdeli haberi verebilirim. Dua edin bana

Başka tedavide olan var mı ? :26:

Uzuldum( bugun benim test gunumdu...negatif...daha soktayim...bir sonrakine Insallah...

Teyze cevabını atlamışım. Çok özür dilerim Çok üzüldüm inan ki... Negatif almanın ne demek olduğunu iyi bilirim. İnşallah son negatifin olsun. Allah nasip etmeden olmuyor Neden negatif olduğu hakkında görüşme yaptın mı ?

Bugün Memorial'den aradilar AMH tahlil sonucum çıkmış normal çok şükür glifor bende ishal yaptı doktorum yapabileceğini söyledi eğer şiddetli olursa yarım içmeye devam et dedi hayırlisi insaAllah

amh ın normal mi canım çok iyi bir haber buu
hayırlı olsun

hadi hayırlısı canım bende bu çarşamba hastanede olacam laporoskopim varda:18:
bende şimdilik memnunum

arkadaşlar ben de inşallah önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Bahçeci fulyada ön görüşme yapmama rağmen içime sinmeyen tarafları oldu. sürekli bir para muhabbetine şahit oldum. böyle hassas bir konuyla ilgili yardıma muhtaçken zaten insanın gözü para görmüyor ama oradakilerin tahlil için gelen bayanlara ısrarla ödeme yapmaları konusunda baskı yapmaları canımı sıktı. Şimdi Memorial düşünüyorum ve tüm yorumların olumlu olduğunu görüyorum. Özellikle Nur Hanımla ön görüşme yapmak istiyorum. Merak ettiğim şey Allah verir de bebek oluşursa, gebelik takibini de aynı doktorlara mı yaptırıyoruz? Yoksa oluştuktan sonrası için normal süreç mi işliyor?

Bu arada 29 yaşındayım ve sperm sayısında problem olmamasına rağmen hareket ve morfoloji problemimiz var. ve 11 aydır deniyoruz. 1 senedir forumunuzla moral buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…