Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar ben de inşallah önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Bahçeci fulyada ön görüşme yapmama rağmen içime sinmeyen tarafları oldu. sürekli bir para muhabbetine şahit oldum. böyle hassas bir konuyla ilgili yardıma muhtaçken zaten insanın gözü para görmüyor ama oradakilerin tahlil için gelen bayanlara ısrarla ödeme yapmaları konusunda baskı yapmaları canımı sıktı. Şimdi Memorial düşünüyorum ve tüm yorumların olumlu olduğunu görüyorum. Özellikle Nur Hanımla ön görüşme yapmak istiyorum. Merak ettiğim şey Allah verir de bebek oluşursa, gebelik takibini de aynı doktorlara mı yaptırıyoruz? Yoksa oluştuktan sonrası için normal süreç mi işliyor?

Bu arada 29 yaşındayım ve sperm sayısında problem olmamasına rağmen hareket ve morfoloji problemimiz var. ve 11 aydır deniyoruz. 1 senedir forumunuzla moral buluyorum:KK43:

Canım bu ppara. Mevzusu heryerde var ne yazıkki:KK50:

İlk yaptığım yerde paragözdü
Memorialde pahalı ama çok fazla paadan bahsetmiyorlar sadece bilgilendiriliyor
Çünkü tüp bbebek işi illkten yorucu değil ama 2. 3. Allah sizlere hemen versin çok aratmasın inşşalah
Onlarada hak veriyorum bazen
Nur hanım çok iyi canım merkezin iiçine sinmesi ve güvenmen çok mühim
İyi karar ver canım. Arada haber ver canım:KK34:

amh ın normal mi canım çok iyi bir haber buu
hayırlı olsun
teşekkürler canım amin

arkadaşlar ben de inşallah önümüzdeki aylarda tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. Bahçeci fulyada ön görüşme yapmama rağmen içime sinmeyen tarafları oldu. sürekli bir para muhabbetine şahit oldum. böyle hassas bir konuyla ilgili yardıma muhtaçken zaten insanın gözü para görmüyor ama oradakilerin tahlil için gelen bayanlara ısrarla ödeme yapmaları konusunda baskı yapmaları canımı sıktı. Şimdi Memorial düşünüyorum ve tüm yorumların olumlu olduğunu görüyorum. Özellikle Nur Hanımla ön görüşme yapmak istiyorum. Merak ettiğim şey Allah verir de bebek oluşursa, gebelik takibini de aynı doktorlara mı yaptırıyoruz? Yoksa oluştuktan sonrası için normal süreç mi işliyor?

Bu arada 29 yaşındayım ve sperm sayısında problem olmamasına rağmen hareket ve morfoloji problemimiz var. ve 11 aydır deniyoruz. 1 senedir forumunuzla moral buluyorum:KK43:

canım hayırlı olsun insaAllah gönlünüzce olsun doktora takılma açıkçası ben Nur hanıma randevu aldım ama Semra hanım orda diye gittim oraya mesela size bir örnek vereyim benim gorumcemde orda tüp bebek yaptırdı ve tuttu ama doktoru Murat beydi
Gebelik takibine istedigin bir yerde devam ediyorsun ıstersen orda devam edersin sana kalmış

Son düzenleme:
Canım bu ppara. Mevzusu heryerde var ne yazıkki:KK50:

İlk yaptığım yerde paragözdü
Memorialde pahalı ama çok fazla paadan bahsetmiyorlar sadece bilgilendiriliyor
Çünkü tüp bbebek işi illkten yorucu değil ama 2. 3. Allah sizlere hemen versin çok aratmasın inşşalah
Onlarada hak veriyorum bazen
Nur hanım çok iyi canım merkezin iiçine sinmesi ve güvenmen çok mühim
İyi karar ver canım. Arada haber ver canım:KK34:

çok teşekkür ederim berceste. dün çok farklı bir ruh hali içindeyken bugün çok farklıyım. eşim iki aydan sonra yeniden spermiyogram yaptırdı. Keçi boynuzu kürü, kuru incirler, bademler, fındıklar, proxeed plus derken sperm morfolojisi mucizevi şekilde %2' den % 63'e, hareketli sperm sayısı ise %20 den % 65'e çıkmış. yine sormayı düşünüyorum Bahçeci fulyada öngörüşme yaptığım Gürkan Beye. Ama sanırım bu sonuçlarla tüp bebek düşüncesini biraz daha erteleyip normal yollardan deneriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok teşekkür ederim berceste. dün çok farklı bir ruh hali içindeyken bugün çok farklıyım. eşim iki aydan sonra yeniden spermiyogram yaptırdı. Keçi boynuzu kürü, kuru incirler, bademler, fındıklar, proxeed plus derken sperm morfolojisi mucizevi şekilde %2' den % 63'e, hareketli sperm sayısı ise %20 den % 65'e çıkmış. yine sormayı düşünüyorum Bahçeci fulyada öngörüşme yaptığım Gürkan Beye. Ama sanırım bu sonuçlarla tüp bebek düşüncesini biraz daha erteleyip normal yollardan deneriz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

çok sevindim canım inşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın:KK16::KK16:

Merhabalar, 3 gün önce transfer yapıldı şimdi beklemedeyim inşallah olumlu sonuç alırım. Şişli memorialdan memnun kaldım transferi müstecep bey yaptı, takibi daha çok murat bey yaptı ilgisi çok iyiydi. Allah inşallah bebiş nasip eder tüm isteyenlerle beraber bana da.. negatif olsada aynı hastaneyi düşünürüm değiştirmem diye düşünüyorum.. dualarınızı bekliyorum...

Merhabalar, 3 gün önce transfer yapıldı şimdi beklemedeyim inşallah olumlu sonuç alırım. Şişli memorialdan memnun kaldım transferi müstecep bey yaptı, takibi daha çok murat bey yaptı ilgisi çok iyiydi. Allah inşallah bebiş nasip eder tüm isteyenlerle beraber bana da.. negatif olsada aynı hastaneyi düşünürüm değiştirmem diye düşünüyorum.. dualarınızı bekliyorum...

hayırlı uğurlu olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız canım görümcemin doktoru da murat beydi ve transferini sanırım müstecep bey gerçekleştirmiş şu anda hamileliğinin 8. haftasını doldurmak üzere inşallah sende bebeğine kavuşursun

Gebelik takibini ister Memorialda istersen başka yerde yaptırabilirsin.

hadi hayırlısı canım bende bu çarşamba hastanede olacam laporoskopim varda:18:
bende şimdilik memnunum:nazar:

Sağol canım. Laptan sonra hamile kalan arkadaş çok. inşallah senin de bebeğin fazla bekletmeden gelir.

Müstecep bey de murat bey de çok iyi doktorlar. İşinin ehli.. İnşallah müjdeli haberler alırız idefix. Ben de dondurulmuş tedavisindeyim. Allah yardımcımız olsun...

Hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin seni hiç bırakmazlar tedavin hakkında biiraz bilgi verir misin
Mesela laporoskopi olddunmu sorun neydi
Birde sangi seni gürgan kliniğe tedavi olun diiye hatıırlıyorum.
Bende gürganzedeyimde:KK1:

Sağol canım. Laptan sonra hamile kalan arkadaş çok. inşallah senin de bebeğin fazla bekletmeden gelir.

Müstecep bey de murat bey de çok iyi doktorlar. İşinin ehli.. İnşallah müjdeli haberler alırız idefix. Ben de dondurulmuş tedavisindeyim. Allah yardımcımız olsun...

İnşallah canım hiçbirimiz beklemeyiz donmuşlarla gelsin bebiişin inşallah

hayırlı uğurlu olsun inşallah olumlu sonuç alırsınız canım görümcemin doktoru da murat beydi ve transferini sanırım müstecep bey gerçekleştirmiş şu anda hamileliğinin 8. haftasını doldurmak üzere inşallah sende bebeğine kavuşursun

Teşekkür ederim İnşallah Rabbim benim ve tüm isteyenlerin kucağını doldurur.. Allah cümlemizin yardımcısı olsun..

Hayırlı olsun canım inşallah bebişlerin seni hiç bırakmazlar tedavin hakkında biiraz bilgi verir misin
Mesela laporoskopi olddunmu sorun neydi
Birde sangi seni gürgan kliniğe tedavi olun diiye hatıırlıyorum.
Bende gürganzedeyimde:KK1:

Teşekkür ederim doğru bende Gürganzedeyim... bende yaş sıkıntısı var amh da 0,5. onun dışında bir sorun yok. gürgan negatiften sonra bir yorum bile yapmayınca kendim hsg ve laparaskopi yaptırdım. Üniversitede yaptırdım bi sorun görünmedi.. 8 ay sonra da Memorialde tedaviye başladım.. Memorialden çok memnun kaldım. İnşallah olumlu olur. herkese tavsiye ederim.

Teşekkür ederim doğru bende Gürganzedeyim... bende yaş sıkıntısı var amh da 0,5. onun dışında bir sorun yok. gürgan negatiften sonra bir yorum bile yapmayınca kendim hsg ve laparaskopi yaptırdım. Üniversitede yaptırdım bi sorun görünmedi.. 8 ay sonra da Memorialde tedaviye başladım.. Memorialden çok memnun kaldım. İnşallah olumlu olur. herkese tavsiye ederim.

İnşallah olur ccanım bişey çıkmamasına sevindim
Yaş kaç benim 34 aama amh 0.3
Bende memorialdeyim nur hanım dr
Bu ççarşamba laporoskopim var
İnşallah bizlere umut olursun canım:KK16::KK16:

inşallah olur ccanım bişey çıkmamasına sevindim
yaş kaç benim 34 aama amh 0.3
bende memorialdeyim nur hanım dr
bu ççarşamba laporoskopim var
inşallah bizlere umut olursun canım:KK16::KK16:

iyi sonuç alırsın inşallah, nedir bu amh dan çektiğimiz:) bu arada yaşım 38 :KK43: inşallah hepimiz tüm isteyenlere rabbim nasip eder...

iyi sonuç alırsın inşallah, nedir bu amh dan çektiğimiz:) bu arada yaşım 38 :KK43: inşallah hepimiz tüm isteyenlere rabbim nasip eder...

Amh öemli değil dedi nur hanım
0.1 ile normal yolla hamiş kalanlar var canım
Hem önemli olan yuuranın olması
Artık geriye rahme bebişin tutunması kalmış sende
Benim rahim sıkıntılı tüpler tıkalı en azından yumimiz oluyor canım
İnşallah sonucunu burada paylaş canım

amh öemli değil dedi nur hanım
hem önemli olan yuuranın olması
artık geriye rahme bebişin tutunması kalmış sende
benim rahim sıkıntılı tüpler tıkalı en azından yumimiz oluyor canım
inşallah sonucunu burada paylaş canım

inşallah bu sefer tüm isteyenlerle birlikte bende anne olurum da buradan paylaşırım. Sıkıca tutunsun diye dua ediyorum. Senin de laparoskopin olumlu sonuçlar getirir anne olmana vesile olur inşallah. Hsg ve lprskpi ile tüpler açılıyormuş. Belki kendiliğinden olur. Ben o ay kendiliğinden kimyasal gebelik yaşadım.

Amh öemli değil dedi nur hanım
Hem önemli olan yuuranın olması
Artık geriye rahme bebişin tutunması kalmış sende
Benim rahim sıkıntılı tüpler tıkalı en azından yumimiz oluyor canım
İnşallah sonucunu burada paylaş canım

Berceste bugün lap işlemin var sanırım. Geçmiş olsun. Allah yardımcın olsun.

inşallah bu sefer tüm isteyenlerle birlikte bende anne olurum da buradan paylaşırım. Sıkıca tutunsun diye dua ediyorum. Senin de laparoskopin olumlu sonuçlar getirir anne olmana vesile olur inşallah. Hsg ve lprskpi ile tüpler açılıyormuş. Belki kendiliğinden olur. Ben o ay kendiliğinden kimyasal gebelik yaşadım.

İdefix test tarihin ne zaman ? Benim de 5 şubatta transferim var. Ben de gün saymaya başlayacağım. İşin en zor kısmı da bu bekleme aşaması :KK31:

Teyze cevabını atlamışım. Çok özür dilerim :KK17: Çok üzüldüm inan ki... Negatif almanın ne demek olduğunu iyi bilirim. İnşallah son negatifin olsun. Allah nasip etmeden olmuyor :KK31: Neden negatif olduğu hakkında görüşme yaptın mı ?

:) onemli degil akasya...nur hanim ve semra hocayla beraber nagatif gorusmesi yapildi...hersey iyi ama olmayinca olmuyor iste...Allah nasip ettigi zaman olacak insallah...doktorlarimdan memnunum...ellerinden gelenin fazlasini yapiyorlar.bir dahakine Insallah...senin durumun nedir....tedavin durdurulmustu...insallah en kisa zamanda baslarsin..

:) onemli degil akasya...nur hanim ve semra hocayla beraber nagatif gorusmesi yapildi...hersey iyi ama olmayinca olmuyor iste...Allah nasip ettigi zaman olacak insallah...doktorlarimdan memnunum...ellerinden gelenin fazlasini yapiyorlar.bir dahakine Insallah...senin durumun nedir....tedavin durdurulmustu...insallah en kisa zamanda baslarsin..

Akasya simdi okudum...tedavine baslamissin...cok sevindim.hakkinda hayirlisi olsun insallah...senin ve hepimizin kucaklari saglikli bebeklerle dolsun...AMIN...hayirli haberlerini bekliyoruz....hadi INSALLAH bu sefer mutlu son olsun...

tedavide olanlar mutlu sonla bitirin inş bu süreci bekleyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin kuzularını inş....ya lap. ücreti 3250 di 6000 nerden çıktı bu kadar zamda olmaz heralde niye öyle ki

X