Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah ikiz mi canım çook sevindim... Rabbim sana ve evlatlarına sağlık sıhat versin sağlıkla kucağına almak nasip olsun... İnşallah bercestenin de güzel haberlerini alırız buradan...

Nurmem canim bebek sahibi olmasini en cok istediklerimdensin. Her daim duamdasin. Allah nasip ederse doguma giderken de sana isimli dua edecegim. Insallah yavrularina kavusacaksin. Motivasyonunu ve moralini yukselt.

Benim 2. sınıf tek embriyo transferi yapılmıştı Rabbim ol deyince olur moral çok önemli moralinizi bozmayın.. Rabbim yardımcın olsun..
Sağolun Allah razı olsun hayırlısı artık ... Bugün yapıldı.... 2 tane kondu birisi 5aa diğeri biraz daha düşük ... Çok ısrar ettiğimiz için 2 koydular...

Merhaba arkadaslar bende memorıal da tedavi yaptıö ilk tedavim 2009 da ev oğlum 2010 doğum dondurulmuş emb.tranferi ve sukur ki yanımda , 2 tedavimde eylül ayında yaptırdım ve şukur ki şu an sonucuma göre hamileyim dr nur hn hastasıyım. Ve gayet memnum kendisinden. Hastane personeli özellikle labaratuvar çok iyi sizi gayet guzel bilgilendiriyorlar Kendilerine şimdiden teşekkurler

hematologa bir kez gittim cnm devamlı gelmene gerek yok dedi bizimki biraz önlem amaçlıydı zaten pıhtılşama tam var diyemeyiz demşti nur hnm kontrollere gittigim kadın doğumcumda bi sorun çıkmaz devamlı gitmee gerek yok dedi 0,4 kullanıyorum sağlık ocagında aile hekimi yazıyo cnm rapor olursa sayısını fazla yazıyor bir o farkediyo onda kadın dogumcun verir bizimkini vermişti tek seferde 5 kutu yazıyordu normal doğumda kanı durdurmada sorun çıkabiliyormuş hayırlısı artık.

nurmecim rabbim inş bu kez kuagını dolduracak sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin dualarımdasın cnm

saol cnm hayırlısı artık

canım çok sağol verdiğin bilgiler için.. eczane bana sağlık ocağı yazmıyor demişti bende 1,5 aydır hep tamamını kendim ödeyerek aldım zaten evimin yan tarafı hem sağlık ocağı hem eczane azda olsa gidip orada yazdırırım devamlı..
bende 0.3 kullanıyorum ama baktım 50 kilo üstü 0.4 yazıyordu 55 kilo olmuşum onu tekrar sorarım Nur hanımada..

Arkadaşlar bende memorialda 4. Tedavime inşş ekim ayında devam edıcem. Banada dua edin lütfenn inşş bu sefer bebeğımı kucağıma alırımm.

Mrhb arkadaşlar bnm transfer pazar yapıldı . Fakat bugün karnımda ağrı gibide değilde sancı var. Miğdem de ağrı ile karışık bulantı var. Dr yatma günlük hayatına başla demişti . Psikolojik mi bilmiyorum fakat yataktan kalktığım an karnım kasıklarım sancıyor.ilginç şeyler oluyor gaz sancısıda oluştu... Ne yapsam acaba ya... Bu kadar yatmakta iyi mi ki ... Hiç kalkamıyırum... Eşimde kızıyor niye yürümüyorsun diye... Ne yapmalıyım sizce?

Bence hareket etmelisin en azından ilk 3 gün evin içinde de olsa hareket bence önemli. Zaten doktorlar da soyluyor. Yapılan jelleriin dağılımı için de önemli hareket. Gaz sancıların hareketsızlıkten olabılır. Ben pozitif sonuç aldığım tedavımde transferden sonra uçak yolculuğu bıle yaptım sonra 2 gun evde normal işlerimi yaptım. Daha sonra da normal hayatıma geri döndüm. Yaşadğın şeyler ilaçlardan kaynaklanıyo da olabılır.

Benimde pazar Pazartesi birşeyim yoktu Pazartesi Bursa'ya dönüş yaptık... Neyse kendimi zorlayayım kalkmak için ...

cnm kendini yormanı hiç tavsiye etmem.. bende yürüyüşler yaptım ama hep yakın mesafede veya ev çevresinde ev içinde yaptım.. herkezin bünyesi farklı oluyor çok sancın varsa o sancıyı zorlayarak yürümekte işkence.. jeli sürdükten sonra ev içi 30 dk gibi kısa yürüyüşler en güzeli.. transferden sonra iş ve ev temposuna geri dönüşleri her bünye kaldıramıyor tutunsa bile 5-6 haftalıkken kayıplar yaşanabiliyor.. kendi vücudunu dinleyerek hareket etmen en iyisi, kendini kendin daha iyi bilirsin..

teşekkür ederim çoğu konuda bana yardımcı oluyorsunuz Sağolun... Bende kalkmak istiyorum fakat kalkıyorum karnımın içinde sancılar oluşuyor... Hemen yatıyorum... 7sinde kan tahlili yaptıracaz bakalım hayırlısı inşllh...

bendede çok sancılar oluyordu cnm en çokda kasıklarım çok ağrıyordu... keyfine bak.. inşallah güzel haberlerin gelecek.

ensu nasil gidiyo hamilelik esimde enfeksiyon cikmisti antibiyotik kullandi gecmemis cikan spermlerde dondurulamadi onere bilecegin bisey varmi birde ari sutu icin korusmustukya o onuyu ozelden atarmisin birde ne kadar oldugunu belki o ise yarar benim bu ayda kaldi bayrama denk geliyo nasib belki micro tese ilcak esim psikolojisi bozuldu sonu guzel olur umarim senide canini sikdim kusra bakma

aile hekimine yazdır cnm yazıyorlar eczacı bilmiyo demekki

kasıkta sancı genelde güzel haber getirir inş sendede güzel haber geleceğine işarettir sancın varken çok zorlama kendini hafif hafif ev içinde yürümeye çalış ama sancı yokken rabbim yardımcın olsun inş.

kızlar yarın opum var..aynı zamanda kistide aspire edeceklermiş..heyecan yaptım ...inşallah bu kez herşey güzel olur..Allahım dualarımızı kabul etsin

hakkında hayırlısı olsun cnm inş rabbimin ol dediği vakit gelmiştir ve bebişin gelir.

canım merhaba sağol iyiyim, hiç canımı sıkmadın hayatım.. eşinin durumuna üzüldüm ama inşallah geçer canım ya..
hepimiz bazı dönemlerde sıkıntılı zamanlardan geçiyoruz zamanla hepsi geçiyor cnm.. micro tese ile en iyi semen bulunur inşallah.. arı sütü erkek semeni üzerinde çok etkili cnm özelden atarım... çok öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…