Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mrhb günaydın arkadaşlar ... Birsey sormak istiyorum... Şuan döllenen 8 yumurtanın gelişimi devam ediyormuş 3 ünün seviyesi düşük 5 i iyi seviyedemiş ... Transfer yarın 5.günde yapılacakmış... Ama şuan 5i iyi fakat yarına düşme gösterebilirler bilginiz olsun dediler artık hayırlısı ... Acaba ne kadar düşer? Rabbim inşallah onlara can versin...

Kimisi diyor 5. Gün kötü kimisi diyor 5. Gün sonuç un en iyi alındığı vakit kafam çok karıştı.... Bugün moralim çok bozuk

Kimisi diyor 5. Gün kötü kimisi diyor 5. Gün sonuç un en iyi alındığı vakit kafam çok karıştı.... Bugün moralim çok bozuk

cnm hiç yumurtası döllenmeyen okadar çok arkadaş varki bendede olmuştu bir zamanlar.. senin emriyon sayın iyi transferi garantilemişsin.. artı birde iyi embriyolarla 4. 5. güne kadar gitmişsin sanırım.. bence moralin sevinçten tavan yapmalı..

Çok haklısın düşündükçe sürekli şükrediyorum inş. çarşamba günü oğlumu kucağıma alıcam.... 37 haftayı geçtikten sonra bir sorun olmuyor diye biliyorum canım. Kızın doğum yoluna girmeye çalışıyor sanırım ondan baskı oluyordur, erken gelsin istemiyorsan çok ayakta kalma çoğunlukla uzan yorulma. bu güzel duyguları Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın hamile olan arkadaşlarımızda sağlıkla kucağına alsın bebeklerini İnş.

Cok sukur bugun biraz daha iyiyim. Artik evden pek cikmiyorum canim. Dinlenmeye calisiyorum. Sadece yemek yapmak icin kalkiyorum. Pazartesi de annem gelecek. Artik hayirlisi. Carsamba gunu icin duacinim canim.

Semracigim dogum tarihi belli olmus. Gozun aydin. Sezeryan mi olacak ? Kacinci haftada alacaklar ? Ben de yarin kontrole gidecegim. Dogum tarihi belli olacak.

saol esen evet sezeryan olacak r riske girmeye gerek yok dedi bende tamam dedim bizim burda normal doğumlar sıkınılı oluyo biraz özelde bile olsa ebelere bıraktıkları için hayırlısı bakalım 39 bitiyo o zmn alıyo seninde gün belli oldumu[/QUOTE]

Belli degil canim. Haftaya carsamba alinmazsa bayramdan sonra olacak. Normal dogum konusunda Sumeyyeye katiliyorum. Benim saglik problemlerim olmasaydi kesinlikle normal icin zorlardim. Ama tabii ki doktorun daha iyi bilir. Rabbim seni de bebisi de sag salim kurtarsin insallah
Mrhb günaydın arkadaşlar ... Birsey sormak istiyorum... Şuan döllenen 8 yumurtanın gelişimi devam ediyormuş 3 ünün seviyesi düşük 5 i iyi seviyedemiş ... Transfer yarın 5.günde yapılacakmış... Ama şuan 5i iyi fakat yarına düşme gösterebilirler bilginiz olsun dediler artık hayırlısı ... Acaba ne kadar düşer? Rabbim inşallah onlara can versin...

Sayin cok guzel. 5.gune dusmeleri sadece bir ihtimal. Dusmeyedebilirler. 5. Gune 2 yavrun kalsa bile 2 si de transfer olur. 5.gune gelen embiryo tutunma sansi en yuksek embiryodur. Bence mutlu olmalisin.

Korkmanıza gerek yok. Allah'ın işine karışılmaz. O 3 tane seviyesi düşük bile biranda gelişimi iyiye dönebilir. o embriyoların en az 4 tanesi dondurulur diye düşünüyorum.

Canım sağlıklı ve kolay doğum diliyorum. Allah kovuştursun.

Ben bu doktorları hiç anlamıyorum. Niye normal doğuma riskli bir şey gibi bakıyorlar ki... adı üstünde normal doğum. İkiz olsa, bir rahatsızlığın olsa anlarım da, böylesi kafama hiç yatmıyor. Doğum, yanında hiç kimsenin olmadığı zamanda bile kendiliğinden ola bilecek bur şeyken, niye tıbbın bu kadar geliştiği bir ülkede anormal bir şey gibi karşılanıyor, anlamıyorum (dünyada doğumların sezeryan 15% ken, Türkiyede 48%). Teke bile sezeryan öneriyorlarsa, ben ikizler için boşuna hayal kurmayayım.

Allah sana da Akasyaya da, İdefixe de hayırlı, sağlıklı, komplikosyonsuz doğum nasip eylesin. Rabbim bu heyecanları yaşamayı bize de nasip eylesin.

saol cnm bende normalden yanaydım kızlar ama yakın akrabaların noral dogumda ebeler yuzunden bebeklerii kaybetme noktasına getirdiler burası ist gibi değil ebeler yaptırıyor normal dogumları o yüzden korktum biraz doktorun sezeryn demeside kan sulanırıcı iğne kullandıgım için normal dogum sıkıntı çıkarabilir dedi o yüzden önerdi valla nasıl oldugu önemli değil sağ sağlim kucamıza alalımda inş :KK36:

Çok haklısın düşündükçe sürekli şükrediyorum inş. çarşamba günü oğlumu kucağıma alıcam.... 37 haftayı geçtikten sonra bir sorun olmuyor diye biliyorum canım. Kızın doğum yoluna girmeye çalışıyor sanırım ondan baskı oluyordur, erken gelsin istemiyorsan çok ayakta kalma çoğunlukla uzan yorulma. bu güzel duyguları Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın hamile olan arkadaşlarımızda sağlıkla kucağına alsın bebeklerini İnş.
Allahım sağ salim evlatlarınıza kavuştursun arkadaşlar. Bana nasip eder inşallah

Korkmanıza gerek yok. Allah'ın işine karışılmaz. O 3 tane seviyesi düşük bile biranda gelişimi iyiye dönebilir. o embriyoların en az 4 tanesi dondurulur diye düşünüyorum.
Rabb'imize sonsuz inancımız var. O ol derse yoktan var olur... Hayırlısı artık inş nasibimizde varsa Rabbim bizi de evlatsız bırakmayacak inşallah...

canım ne moralini bozuyorsun!!! 1 tane olsun sağlıklı olsun ve senin olsun ...üzme kendini

saol cnm bende normalden yanaydım kızlar ama yakın akrabaların noral dogumda ebeler yuzunden bebeklerii kaybetme noktasına getirdiler burası ist gibi değil ebeler yaptırıyor normal dogumları o yüzden korktum biraz doktorun sezeryn demeside kan sulanırıcı iğne kullandıgım için normal dogum sıkıntı çıkarabilir dedi o yüzden önerdi valla nasıl oldugu önemli değil sağ sağlim kucamıza alalımda inş :KK36:

cnm merhaba kan sulandırıcılarının üniteleri için dönem dönem hematologa gittinmi yoksa kadın doğum doktorunmu iğne ünitelerinde seni yönlendirdi..
birde bu iğneler için heyet raporu aldınmı..
bende hep kan sulandırıcı kullananlar sezeryan öneriliyor diye duyuyorum..

arkadaşlar...ben kurban bayramının hemen ardından tüp bebek tedavisi için memorial şişli tüp bebek merkezine gideceğim..burada yazılan yazılar bu hastaneyi seçmemde etkili oldu..mayıs ayında laparoskopi oldum ve tüplerim tıkalı..işten her zaman izin alamıyorum..uzaktan gideceğim için de tüp bebek yaptıranlara sorum şu;tedavi bir sorun yoksa hemen başlıyor mu ve kaç gün sürüyor..aşamaları çok merak ediyorum..transfer kaç günde yapılıyor?Lütfen yardım eder misiniz?Hem çok korkuyorum, hem de çocuk sahibi olmayı çok istiyorum...

Merhaba arkadaslar esen ve semra.masallah size doguma az kalmis rabbim ikinizide yardim etsin sag salim alin yavrularinizi kucaginiza beni dualarinizda unutmayin malum az kaldi benimde tedavime tam tamina bir aycik heycan korku kararsizlik hepsi mevcut bende

arkadaşlar...ben kurban bayramının hemen ardından tüp bebek tedavisi için memorial şişli tüp bebek merkezine gideceğim..burada yazılan yazılar bu hastaneyi seçmemde etkili oldu..mayıs ayında laparoskopi oldum ve tüplerim tıkalı..işten her zaman izin alamıyorum..uzaktan gideceğim için de tüp bebek yaptıranlara sorum şu;tedavi bir sorun yoksa hemen başlıyor mu ve kaç gün sürüyor..aşamaları çok merak ediyorum..transfer kaç günde yapılıyor?Lütfen yardım eder misiniz?Hem çok korkuyorum, hem de çocuk sahibi olmayı çok istiyorum...
Bir sorun yoksa adetinle başlaya bilirsin. Ancak, yapılmalı olan tahlillerin, rahim filmin tamamsa. İstersen hastane ile görüş, hangi tahliller gerekiyor onları söylesinler. Bazıları rutin testler, bazıları ise ferlite ile ilgili testler. Her şey tamamsa ve bir sorun yoksa tedavi süreci ortalama 17 gün sürüyor (transfer de dahil). Ancak bu rakam kişiye göre değişe biliyor. Bir de eşin gittiğiniz gün spermiogram verirse zamandan kazanmış olursunuz (3 günlük diyetle gitsin). Onu da mutlaka kendileri yapmak isteyecekler.

Hakkında hayırlı olsun. Hiç korkma. Hayatımda en çok zevk aldığım bir şeydi tedavilerim. Tüp tedavisine 6 sene sonra başladık. Hiç bir şey yapmadan beklemektense, iğnelerin acısı tatlı geliyordu.

Senin de normal istediğini bildiğim için kızdım zaten. Normal doğuma göre sezeryanın tehlikeleri daha fazla, o yüzden doktorlara kızıyorum. Hiç deyilse kan sulandırıcı kullanıyormuşsun. Tutarlı mazeret varmış. Allah senin için en hayırlısını nasip eylesin. Sağ salim kovuşun.

Sümeyye çok teşekkür ederim ...ben verilen tahlilleri yaptırdım..kan tahliller ine bakınca tedaviye başlayabilirsiniz dediler..Laparoskopi yaptırdığım için rahim filmi çektirmek pek istemiyorum. .Rahim filmi ile ilgili yazılar gözümü çok korkuttu..

Sümeyye çok teşekkür ederim ...ben verilen tahlilleri yaptırdım..kan tahliller ine bakınca tedaviye başlayabilirsiniz dediler..Laparoskopi yaptırdığım için rahim filmi çektirmek pek istemiyorum. .Rahim filmi ile ilgili yazılar gözümü çok korkuttu..

Rahim filminden neden korkuyorsunuz? Ben de korkuyordum ancak 15 dk da çekip filmi veriyorlar. Eskisi gbiagrı ve sızıda oluşmadı. Ben Radyomarda çektirdim. Ben de korktuğumdan eşimle gittim ancak ben orada iken tek başına gelip çektirip gidenleri bile gördüm. Bu arada filmden sonra ara ara kanama falan oluyor. Doktorunuza da danışarak bu problemde ilaçla çözülüyor.

Bence elinde rahim filminin olması iyi olur, tabii isterlerse çektiririm diyorsan başka. Ancak laproskopiyi orada yaptırmadıysan bence filmi isteyecekler. Üç ay arayla iki kez filim çektirdim, birinde hiç bir şey hss etmedim, birinde de çok kısa süreli adet ağrısı gibi bir şey hiss etdim, o kadar. Üstelik 5 dakika falan çekiyir. 6-7 sene önce bir kez çektirmiştim, o berbaddı. Şimdiki aletler değişti. Eskisi gibi değil. Bir tavsiye, devletde çektirirsen ağrılı ola bilir. Memorial Radyomara yönlendiriyor, ağrısız çekiyirlar, ancak ben Özel Çapada çektirdim (fiyatda 100 tl gibi fark vardı), çok memnun kaldım.

Yanıtlarınız için teşekkürler..Laparoskopi den önce yapılan muayenede canım acayip acıdı..korkum ondan galiba..:KK43:

X