Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam idefixcigim

Henuz dogum yapmadim. Haftaya carsamba kontrolumuz var. Bebegin basi biraz asagidaydi. Acilma olup olmadigina bakilacak. Acilma var 36.haftada bayramdan once alacak. Acilma yoksa bayramdan sonrayi bekleyecegiz. Insallah da bekler. Anne karninda ne kadar dursa kardir.

Sende durumlar ne ? Normal dogum mu olacak ? Sezeryan mi ??

Canım benimde haftaya çarşamba alınacak inş. 38 haftada sezeryan olacak. nst de sancı çıkıyor biraz ağrım da var bayramı beklemez dedi dr. İnşallah herşey gönlünce olur sağlıklı sıhatli bebeklerimizi alırız kucağımıza.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. sürekli dua ediyorum.

kızlar 2 ekimde Nur hanımla pıt pıtlara bakma randevumuz var, aynı gün Memorialda Hematolog Orhan Sezer'den randevu aldım.. eğer kalp atışınıda görebilirsem, kan pıhtılaşması için hematolog takibinde olmak istiyorum çünkü ilaç dozajları gebelikteki kilo artışlarına göre zamanla değişim gösteriyor demişti Nur hanım.. aynı hastanede hematologa gideniniz olmuşmuydu..

Canım benimde haftaya çarşamba alınacak inş. 38 haftada sezeryan olacak. nst de sancı çıkıyor biraz ağrım da var bayramı beklemez dedi dr. İnşallah herşey gönlünce olur sağlıklı sıhatli bebeklerimizi alırız kucağımıza.. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. sürekli dua ediyorum.

Canim nerelerden nerelere geldik. Insan inanamiyor. Demek haftaya carsamba yavruna kavusuyorsun. Kimbilir nasil hetecanlisindir. Rabbim sag salim kolayca kavusmani nasip etsin insallah. 38 cok iyi bir hafta. Benim prenses de o kadar beklese iyi olur ama zannetmiyorum. Hele bugun kasiklarimda baski cok fazla. Her an tetikteyim. Insallah en azindan 37.haftamizda alirlar. Ikimizin de hakkim8zda hayirlisi olsun. Darisi tum arkadaslarimin basina. Bu tatli heyecani dileyen isteyen herkes yasasin insallah

kızlar 2 ekimde Nur hanımla pıt pıtlara bakma randevumuz var, aynı gün Memorialda Hematolog Orhan Sezer'den randevu aldım.. eğer kalp atışınıda görebilirsem, kan pıhtılaşması için hematolog takibinde olmak istiyorum çünkü ilaç dozajları gebelikteki kilo artışlarına göre zamanla değişim gösteriyor demişti Nur hanım.. aynı hastanede hematologa gideniniz olmuşmuydu..

Ensucugum bende pihtilasma yoktu canim. O yuzden yorum yapamayacagim. Ancak icin rahat edecekse uzman kontrolunde olman her zaman iyidir.

Ensucugum bende pihtilasma yoktu canim. O yuzden yorum yapamayacagim. Ancak icin rahat edecekse uzman kontrolunde olman her zaman iyidir.

canım benim cevap verdiğim için çok sağol.. devlet hastanesindemi gitsem Memorialdamı kafam ona biraz takıldı..hayırlısıyla kalp atışını duyabilirsem o gün Nur hanımada bi sorarım canım bakalım o ne diyecek..
cnm sen bebişinin ismine karar verdinmi..

canım benim cevap verdiğim için çok sağol.. devlet hastanesindemi gitsem Memorialdamı kafam ona biraz takıldı..hayırlısıyla kalp atışını duyabilirsem o gün Nur hanımada bi sorarım canım bakalım o ne diyecek..
cnm sen bebişinin ismine karar verdinmi..

isim konusu cok zormus. Benim begendigimi esim istemedi esiminkini ben. Bazılarını kardesim sevmedi. Velhasil yuzde yuz net olmamakla birlikte su an icin kizimiza ilke ismini koymaya karar verdik.

Herkese merhaba. Ben de Memorial a gitmeyi düşünüyorum. muayene için gideceğiz inşallah. Ama şöyle bi durum var istanbul da değiliz başka bi şehirdeyiz. Muayene anında adet günümde olmam gerekiyormuş. biz ocak için şimdiden randevu alacağız. Sorum şu adet günümü bu tarihe göre ayarlamanın bi yolu var mı

isim konusu cok zormus. Benim begendigimi esim istemedi esiminkini ben. Bazılarını kardesim sevmedi. Velhasil yuzde yuz net olmamakla birlikte su an icin kizimiza ilke ismini koymaya karar verdik.

evet zormuş cnm ben bile şimdiden daha ortada hiçbirşey yokken eşimle atışıyorum.. kız olursa anlaştıkda erkek olursa ikimizde farklı tellerden çalıyoruz.. sağlıklı bi şekilde doğsunda artık bunlar tatlı atışmalar..
cnm kızın ismiyle doğsun, büyüsün maşallah..

güzel güzel pıtpıtlasınlar inşallah :)

Herkese merhaba. Ben de Memorial a gitmeyi düşünüyorum. muayene için gideceğiz inşallah. Ama şöyle bi durum var istanbul da değiliz başka bi şehirdeyiz. Muayene anında adet günümde olmam gerekiyormuş. biz ocak için şimdiden randevu alacağız. Sorum şu adet günümü bu tarihe göre ayarlamanın bi yolu var mı

cnm bence sen biraz daha bekle adetlerin düzenliyse aralık adet tarihini not tut ocaktada ona göre bir randevu ayarla..
aslında ocakta adet in ilk günü bile arayabilirsin randevusuz alıyorlar aradan..

Canim nerelerden nerelere geldik. Insan inanamiyor. Demek haftaya carsamba yavruna kavusuyorsun. Kimbilir nasil hetecanlisindir. Rabbim sag salim kolayca kavusmani nasip etsin insallah. 38 cok iyi bir hafta. Benim prenses de o kadar beklese iyi olur ama zannetmiyorum. Hele bugun kasiklarimda baski cok fazla. Her an tetikteyim. Insallah en azindan 37.haftamizda alirlar. Ikimizin de hakkim8zda hayirlisi olsun. Darisi tum arkadaslarimin basina. Bu tatli heyecani dileyen isteyen herkes yasasin insallah

Çok haklısın düşündükçe sürekli şükrediyorum inş. çarşamba günü oğlumu kucağıma alıcam.... 37 haftayı geçtikten sonra bir sorun olmuyor diye biliyorum canım. Kızın doğum yoluna girmeye çalışıyor sanırım ondan baskı oluyordur, erken gelsin istemiyorsan çok ayakta kalma çoğunlukla uzan yorulma. bu güzel duyguları Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın hamile olan arkadaşlarımızda sağlıkla kucağına alsın bebeklerini İnş.

[QUOu, post: 37087179, member: 537340"]cnm bence sen biraz daha bekle adetlerin düzenliyse aralık adet tarihini not tut ocaktada ona göre bir randevu ayarla..
aslında ocakta adet in ilk günü bile arayabilirsin randevusuz alıyorlar aradan..[/QUOTE]
Ben öğretmenim tatilde gidelim dedik. Adetlerim çok düzensiz oluyor ne zamana denk geleceğini tahmin edemiyorum tatilde de gitmek istiyorum. İlaç falan varmı ki acaba adet gününü düzenleyen

[QUOu, post: 37087179, member: 537340"]cnm bence sen biraz daha bekle adetlerin düzenliyse aralık adet tarihini not tut ocaktada ona göre bir randevu ayarla..
aslında ocakta adet in ilk günü bile arayabilirsin randevusuz alıyorlar aradan
Ben öğretmenim tatilde gidelim dedik. Adetlerim çok düzensiz oluyor ne zamana denk geleceğini tahmin edemiyorum tatilde de gitmek istiyorum. İlaç falan varmı ki acaba adet gününü düzenleyen

cnm adet gününü düzenleyen ilaçlar kullanan arkadaşlar var ama tedavi öncesi bu tarz şeyleri tüp bebek doktorunla görüşerek kullanman daha uygun olur gibi.. adet olunca hangi ay istersen arayıp aradan girebiliyorsun önceden randevu olmadan.. illaki bir doktora randevu veriyorlar ön görüşme için.. tedaviye başlayacağın ayda hangi doktorla başlayacaksan ona gidersin ekip çalışıyorlar çokda sorun olmuyor..

[QUOTEensu, post: 37088902, member: 537340"]cnm adet gününü düzenleyen ilaçlar kullanan arkadaşlar var ama tedavi öncesi bu tarz şeyleri tüp bebek doktorunla görüşerek kullanman daha uygun olur gibi.. adet olunca hangi ay istersen arayıp aradan girebiliyorsun önceden randevu olmadan.. illaki bir doktora randevu veriyorlar ön görüşme için.. tedaviye başlayacağın ayda hangi doktorla başlayacaksan ona gidersin ekip çalışıyorlar çokda sorun olmuyor..[/QUOTE]
Tamam canım çok teşekkür ederim

Semracigim dogum tarihi belli olmus. Gozun aydin. Sezeryan mi olacak ? Kacinci haftada alacaklar ? Ben de yarin kontrole gidecegim. Dogum tarihi belli olacak.[/QUOTE]

saol esen evet sezeryan olacak r riske girmeye gerek yok dedi bende tamam dedim bizim burda normal doğumlar sıkınılı oluyo biraz özelde bile olsa ebelere bıraktıkları için hayırlısı bakalım 39 bitiyo o zmn alıyo seninde gün belli oldumu

Merhaba, gecen hafta Orhan Bey deydim :) alaninda cok iyi oldugu tartisma götürmese de, biraz aksi oldugunu düsünüyorum.

Selam kızlar..az önce hastaneden geldim..bugün adetimin 11.günü..yumurtam iki tane biliyosunuz..biraz yavaş büyüyolarmış..ama iki cmlik kist altı cm olmuş..kan sonucuna göre mesaj yollayacaklar...şu cuma saatinde rabbim isteyen herkese versin bizede versin inşallah...

Merhaba, sanirim bugün sizinle ayni saatlerde oradaydim :)Sevinc Hanim da muayne oluyordum.
Benim de malesef iki adet yumurtam olusmus, gerci zaten bir tane vardi ancak 6 günlük igne ilac destegi ile ikincisi olusmus, olsun hic yoktan iyidir.

saol esen evet sezeryan olacak r riske girmeye gerek yok dedi bende tamam dedim bizim burda normal doğumlar sıkınılı oluyo biraz özelde bile olsa ebelere bıraktıkları için hayırlısı bakalım 39 bitiyo o zmn alıyo seninde gün belli oldumu

Canım sağlıklı ve kolay doğum diliyorum. Allah kovuştursun.

Ben bu doktorları hiç anlamıyorum. Niye normal doğuma riskli bir şey gibi bakıyorlar ki... adı üstünde normal doğum. İkiz olsa, bir rahatsızlığın olsa anlarım da, böylesi kafama hiç yatmıyor. Doğum, yanında hiç kimsenin olmadığı zamanda bile kendiliğinden ola bilecek bur şeyken, niye tıbbın bu kadar geliştiği bir ülkede anormal bir şey gibi karşılanıyor, anlamıyorum (dünyada doğumların sezeryan 15% ken, Türkiyede 48%). Teke bile sezeryan öneriyorlarsa, ben ikizler için boşuna hayal kurmayayım.

Allah sana da Akasyaya da, İdefixe de hayırlı, sağlıklı, komplikosyonsuz doğum nasip eylesin. Rabbim bu heyecanları yaşamayı bize de nasip eylesin.

Merhaba, gecen hafta Orhan Bey deydim :) alaninda cok iyi oldugu tartisma götürmese de, biraz aksi oldugunu düsünüyorum.

cnm merhaba, sendedemi kan pıhtı sorunu var.. gitmenin bir faydası oldumu yani kadın doğum doktorundan farklı olarak sana gebelikte ne yapacağına ve iğne ünitesine dair bir yönlendirme yaptımı..

Merhaba, sanirim bugün sizinle ayni saatlerde oradaydim :)Sevinc Hanim da muayne oluyordum.
Benim de malesef iki adet yumurtam olusmus, gerci zaten bir tane vardi ancak 6 günlük igne ilac destegi ile ikincisi olusmus, olsun hic yoktan iyidir.
Merhaba dokuzcanlıkedi..cıma günü bana semra hoca ve yücel bey baktı..benimde iki yumurtam var sadece..Rabbim birine can versin yeter diyorum..ilaçlara devam,pazargünü kontrol var yine...sizden ne haber?hangi aşamadasınız?

X