- 11 Temmuz 2012
- 229
- 17
Ensuuum nasılsınAmin canım hepimize.. cnm sizdeki sorun neydi tabi özel değilse..
benim eşimse sinirli cnm ama çoğu erkek böyle yine eninde sonunda dediğimize geliyorlar:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ensuuum nasılsınAmin canım hepimize.. cnm sizdeki sorun neydi tabi özel değilse..
benim eşimse sinirli cnm ama çoğu erkek böyle yine eninde sonunda dediğimize geliyorlar:))
Ensuuum nasılsın
Nasılsınız değerli arkadaşlarım, nasıl gidiyor tedaviler.. Ben olumsuz teseden sonra uğrayamadım, sıkıntılı süreç ama her şey Rabbimden. İşimle alakalı kendime ait küçük bir dükkan açma hayalim vardı, şimdi onun koşturmacalarındayım. Bana dua edin olur mu? Her zaman sizi düşünüp, dua ediyorum.
sağoll canım iyiyim sen nasılsın gözükmüyorsun, nasıl oldun eşin nasıl oldu canım..
Canim Allah yardimcin olsun. Bazen biraz uzaklasip moral depolamak iyi gelir insana. Insallah bundan sonraki tedavinde mucizene kavusursun.
Ensucugum randevun bugun muydu ? Güzel haberlerini bekliyoruz canim.
Oyyyy masallah bebisine kesesini sevsinler onun. Bugunun en guzel haberi bu. Yakinda pit pitlari da duyarsin Ensucugum. Rabbim saglikla tamamina erdirsin. Duamdasinevet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
inşallah kalp atışınıda görürüz..
çok çok öptümmmm
Oyyyy masallah bebisine kesesini sevsinler onun. Bugunun en guzel haberi bu. Yakinda pit pitlari da duyarsin Ensucugum. Rabbim saglikla tamamina erdirsin. Duamdasin
evet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
çok çok öptümmmm
ensu hayırlı olsun cnm rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inş
Oyyyy masallah bebisine kesesini sevsinler onun. Bugunun en guzel haberi bu. Yakinda pit pitlari da duyarsin Ensucugum. Rabbim saglikla tamamina erdirsin. Duamdasin
ensu hayırlı olsun cnm
Canimmm cok sevindim Rabbim once kalp atisina sonra cinsiyete sonra da kucagina almayi nasip etsin inşallah hep boyle guzel haberler alip vermen nasip olsun inşallahevet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
çok çok öptümmmm
evet canım bugündü:)) keseyi gördükkk
çok çok öptümmmm
ensuuuu çok sevindim çok inşallah saglıkla kucagına alırsın valla banada umut oldun tamda kendimden umudu kestigim günlerde iyi oldu senin güzel haberin.
bakalım bana nediycekler laparoskobi demişti Semra hnm ama ben başka yerde yaptırdım
Canimmm cok sevindim Rabbim once kalp atisina sonra cinsiyete sonra da kucagina almayi nasip etsin inşallah hep boyle guzel haberler alip vermen nasip olsun inşallah
Son zamanların en güzel haberini aldım :)) Çok ama çok tebrik ederim ensu, Allah tamamına erdirsin. Ben ara sıra girip okuyorum, seni de uzaktan takip ediyordum hep.. Şimdi görünce çok heyecanlandım. Maşallah Allah nazarlardan korusun seni
Ensu hamileliğin hayırlı olsun, sağlıkla tamamla inşaallah.
Ensuu hamilesin :) cok sevindim hadi inşallah Rabbim devamini göstersin hayirli ugurlu olsun inşallah kucaginda gorursun