Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar, bence bu kadar kafaya takmayın, siz doktorunuza güveniyorsanız, inanıyorsanız geri kalan teferruat. Elbetteki çatlak yumurtalar çıkacaktır, bilinçli bir kişi azınlığa değil çoğunluğa bakar.Ben bu topiği sık sık okuyorum, maşallah çoğunluk pozitifi gördü, şuan devam edenlerede inşallah nasip olur.
Benim 2 negatif denemem var, Bursada yaşıyorum, ahhh eşimi ikna edebilsem gideceğim tek yer Şişli Memorial... Hatta çevremde soranlara orayı tavsiye ediyorum. Gönlümdeki yer orası ama eşim uzak , gelip gitme sorun, pahalı hastane felan filan diyerek oyalıyor beni. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

HERKESE ÖNEMLİ DUYURU

Ancak hiç kimse bir anda ortaya çıkıp, adından iyi anlamda çok konuşuluyor diye doktorumuza çamur atmaya, şüphe salmaya kalkmasın. O zaman istenmeyen cevaplarla karşılaşa bilir.

P.S. Doktorların hepsinin birer vesile olduğuna inanıyorum. Yaratmak yalnızca Allahın elinde. Arada vesile olanlarıysa seviyoruz.

canımm bana çoğu konuda çok yardımcı oldun çok sağol.. bebişlerinle Allaha emanet olun.. transfer anında bile sen aklıma gelmiştin ve dediğini yapmıştım...
bu arada inanamıyorum hayatımda ilk kez kese randevum var çok şaşkınım ve korkuyorun.. şaka gibi geliyor herşey sanki bi anda bitecek gibi.. her gece rüyamda kabuslar görüyorum birileri geliyor bana rüyamda gebeliğin kimyasalmış yine diyor gece yarısı uyanıyorum devamlı.. umarım böyle devam eder cnm..

arkadaşlar arada yine sıfır üye olup ilk mesajıyla polemik yapıp bu topiğide kapattırmaya çalışan tipler var sanırım:)))
boşverin hiç cevap vermeyin gerilmeye gerek yok... hepimiz aynı çatı altında tedavi oluyoruz ama herkez farklı bir doktorla kendini rahat hisseder...
kızlar bu arada şu dikkatimi çekti maşallah ne çok hamiş ve bebişini kucağına almış arkadaş var bu topicte inşallah bizlerde alırız..:))
benide cumartesi erken ultrasona çağırdılar, keseyi henüz göremeyebiliriz ama en azından rahim kalınlığını inceleriz dediler..
Hadi güzel haberlerle gel in şeeAllah. Bir de kapanan topiği görseydin, maşallah... Devam eden çoğu arkadaş başarılı oldu ( ozaman çok fazla arkadaşla yazışıyorduk). Hatta ikizi olanlar tekizlerden daha fazlaydı. Ben ve bir kaç arkadaş kalmıştık, dilerim biz de mutlu sona ulaşırız. Doktordan gelince durumu paylaş. Asla aklına kötü şeyler getirme. Dilerim bu sefer her şey çok güzel olur.

Geçmişte yaşanan olumsuzluklar insanın peşini bırakmıyor ki. Ancak ben hep kendimi eğitmeğe kalktım. Hep olumlu yanaşmaya çalışıyorum. Rüyanı da tersine yorumla. Zaten çoğu rüya bilinç altımızın mahsülüdür. Duana amin.

canımm bana çoğu konuda çok yardımcı oldun çok sağol.. bebişlerinle Allaha emanet olun.. transfer anında bile sen aklıma gelmiştin ve dediğini yapmıştım...
bu arada inanamıyorum hayatımda ilk kez kese randevum var çok şaşkınım ve korkuyorun.. şaka gibi geliyor herşey sanki bi anda bitecek gibi.. her gece rüyamda kabuslar görüyorum birileri geliyor bana rüyamda gebeliğin kimyasalmış yine diyor gece yarısı uyanıyorum devamlı.. umarım böyle devam eder cnm..

Kızlar bence biz cevap yazmaksa bu konu kapanır onlara sürekli siz hakkı veriyoruz isteyen istediği yerde tedavi olur boşverelim onları güzel şeyler konuşalım ensure senin adına çok sevindim mucizesi görürsün cmt umarım sevgiler

Kızlar bence biz cevap yazmaksa bu konu kapanır onlara sürekli siz hakkı veriyoruz isteyen istediği yerde tedavi olur boşverelim onları güzel şeyler konuşalım ensure senin adına çok sevindim mucizesi görürsün cmt umarım sevgiler

sağoll canımm benimm:)) çok öptümm

Merhaba arkadaşlar, bence bu kadar kafaya takmayın, siz doktorunuza güveniyorsanız, inanıyorsanız geri kalan teferruat. Elbetteki çatlak yumurtalar çıkacaktır, bilinçli bir kişi azınlığa değil çoğunluğa bakar.Ben bu topiği sık sık okuyorum, maşallah çoğunluk pozitifi gördü, şuan devam edenlerede inşallah nasip olur.
Benim 2 negatif denemem var, Bursada yaşıyorum, ahhh eşimi ikna edebilsem gideceğim tek yer Şişli Memorial... Hatta çevremde soranlara orayı tavsiye ediyorum. Gönlümdeki yer orası ama eşim uzak , gelip gitme sorun, pahalı hastane felan filan diyerek oyalıyor beni. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

cnm herşey gönlüne göre gelişsin.. Bursada çok uzak değil İstanbula umarım şartlarını ortamını sağlar güzelce tedavini olursun..

bugün adetimin 3. günüydü..memoriale gittim..sedece bir antral gördüler..fsh 4 lerde çıkınca başlayalım dedi..gonal f ve menagon başladık..bir tek antralle ne kadar az şansım var farkındayım..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum..

bugün adetimin 3. günüydü..memoriale gittim..sedece bir antral gördüler..fsh 4 lerde çıkınca başlayalım dedi..gonal f ve menagon başladık..bir tek antralle ne kadar az şansım var farkındayım..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum..

Tek yumurtayla hamile kalan arkadaşlarımız var. Senin de öyle olur inşaallah Allah ol der ve yavrun ya da yavruların sağlıkla hayata gelir.

bugün adetimin 3. günüydü..memoriale gittim..sedece bir antral gördüler..fsh 4 lerde çıkınca başlayalımdüşüncesional f ve menagon başladık..bir tek antralle ne kadar az şansım var farkındayım..ama rabbimden ümidimi kesmiyorum..
Öyle deyil. O altın yumurta olacqk. Bir arkadaş vardı, geçen sene tek yumurtası toplandığı için paylaşmadı bile (her kesde 8, 9, 15yumurta toplanır, bende bir düşüncesi). Sonra o altın yumurtadan oğlu doğdu. Başka arkadaşlar da vardı, altın yumurta ile bebekleri kollarında çok şükür. Benim onlarca yumurtam olurdu, kucağım hala boş (dilerim bu sefer dolar). Demek stefiğim başarı sayıya bağlı deyil. Sakın kendini üzme. Hem bir bakarsın başkaları da gelişir. Öylesini de çok gördük.

sağolun kızlar..daha önceki tüplerde üç-dötr oluyordu..bukez bir antral..işten geldiğimden beri ağlıyorum..yapacak birşeyim yok..rabbime sığındım..

sağaşılama,zlar..daha önceki tüplerde üç-dötr oluyordu..bukez bir antral..işten geldiğimden beri ağlıyorum..yapacak birşeyim yok..rabbime sığındım..
Sana güzel bir örnek vereyim. Bir arkadaş 25 yaşı vardı, 3 aşılama, 5 tüp bebek yaptı. Embrioları kalitesiz oluyordu, bir süre sonra bozulmaya başlıyordu. Daha önce 20'den çok yumurta toplanırken, son tedavisinde geldi ki, sadece 5 yumurta toplanmış. Düşünsene aradakı farkı. Tabii o da üzgündü (daha doğrusu şaşkındı). Sonra o 5 yumurta 5 embrio oldu, 5'i de 5.güne gitti. Şimdi ikiz oğlanlarını büyütüyor maşallah. Sakın üzülme.O senin altın yumurtan olacak belki de. Zaten bir tedaviden beklediğimiz bir bebek değil mi?

sağolun kızlar..daha önceki tüplerde üç-dötr oluyordu..bukez bir antral..işten geldiğimden beri ağlıyorum..yapacak birşeyim yok..rabbime sığındım..

cnm benim gerçekten için rahat etmediyse çok üzüldüysen bu ay tedaviye başlamayabilirdin, her ay üç dört tane oluyor diyorsun belki gelecek ay artış olurdu..
ama sakın üzülme cnm benimde 2 tane döllenmem oldu.. 1 tanesi iyi kalite çıktı.. kısmet bu işler..

Merhaba bende Bursa'dan geliyorum:)) bende bursada bir kaç yerle görüştüm ama son olarakta memorıal ı görüp karar vereyim demiştim ... Burada karar kıldık... Şuana kadar ilgi güzel... Inşllh hayırlısı

Mrhb arkadaşlar sayfaya ilk girdiğimdedr yeniyim demiştim ya kusura bakmayın tam bilmiyorum benim bugün tedavide 5. Günümdü yumurta kaçıncı günde toplanıyor transfer toplamadan kaç gün sonra oluyor

Mrhb arkadaşlar sayfaya ilk girdiğimdedr yeniyim demiştim ya kusura bakmayın tam bilmiyorum benim bugün tedavide 5. Günümdü yumurta kaçıncı günde toplanıyor transfer toplamadan kaç gün sonra oluyor

Yumurtaların gelişimine göre en erken 7.-8.gunde en gec 13.-14.gunde toplanıyor. Transfer de embriyolarin gelişimine göre 3. ile 6. günler arası oluyor.

X