Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cnm memorial ozellikle erkek infertilitesinde cok iyi.. hem labort. hemde doktor konusunda... cok gecmis olsun umarim son negatifin olur..

Cnm çok teşekkür ederim cvp verdiğin için iki gündür bu topiği baştan sona okudum . Hüzünlü bir Bayram geçiriyoruz Rabbim herkese çoçuklarıyla geçireceği bayramlar nasip etsin âmin. Bayram sonrası önce Umut'a gidicez sonucu değerlendirmek için sonrasında mutlaka memorıala gidicez ön görüşmeye hangisi hayırlısı ise Rabbim onunla devam etmeyi nasip etsin. Çok karışığım aynı yerde iki kez denemelimiyim yoksa hep aklımda olan memoriala mı gitmeliyım:KK43: bizim durumumuz o kadar zor ki eşim azosperm ameliyatla sperm bulundu şimdi tekrar bulunabilecek mi hiç bilmiyorum :KK43:

Benim eşimde de sperm sorunu var. sizin sperm sayınız nedir? ne dediler size?

Sayı çok düşük eşimde yıkama sonrası 20bin galiba. Ilk tedavimizde tese olmuştu. Ikinci donmuş spermlerle. Şimdi üçüncüde tekrar tese olma ihtimali var. Ürolojı doktoru Murat bey klomen ve proxceed verdi. Inşallah bir faydasını görürüz.

Cnm çok teşekkür ederim cvp verdiğin için iki gündür bu topiği baştan sona okudum . Hüzünlü bir Bayram geçiriyoruz Rabbim herkese çoçuklarıyla geçireceği bayramlar nasip etsin âmin. Bayram sonrası önce Umut'a gidicez sonucu değerlendirmek için sonrasında mutlaka memorıala gidicez ön görüşmeye hangisi hayırlısı ise Rabbim onunla devam etmeyi nasip etsin. Çok karışığım aynı yerde iki kez denemelimiyim yoksa hep aklımda olan memoriala mı gitmeliyım:KK43: bizim durumumuz o kadar zor ki eşim azosperm ameliyatla sperm bulundu şimdi tekrar bulunabilecek mi hiç bilmiyorum :KK43:

canim seni cok cok iyi anliyorum.. ayrica bende eski umutcuyum orada suleymanda ce ulunda 4 defa tedavi oldum kac yilimi gecirdim.. oradanda iyi sonuclar alan cok ama bana kismet olmadi.. benim hatam suydu ayni yere iki defadan fazla sans vermek...
canim bir defa negatifi gordugun yere cok sikinti yasamadiysan ikinci sansida verebilirsin bence ama farkli birsey yapilmiyorsa ucuncu sansi vermemek gerek.. bi hastane ve doktor ne yapacaksa zaten en fazla iki defada yapar..
hakkimizda hayirlisi olsun cnm sonucta hepimiz bir yerlerde bebisimize kavusacagiz..

canimm tedavin nasill gidiyor.. :)

Canım ben de sana bayram mesajı yazmaya girdim:) şimdi 6. İğnemi vurdum(gonal f), birazdan da cetrotide ı vuracağım. 2 günde 1 kontrol. Çokça yumurtam var ama 3 yumurtam cevap vermiş, dozum 137,5. Nur hanım çok yumurta istemediklerini söyledi, bu da çok hoşuma gitti, fazladan hormon yüklenmiyor. Her gün farklı Dr kontrol ediyor. Çok şiddetli başağrım var:KK50: ilk evlendiğimde hipofiz adenomu(13mm) atlatmıştım, sanırım iğneler tetikledi:KK43: uyuyamıyorum:KK50: yarın eşimin de murad beyle görüşmesi var. Şimdilik gelişmeler bunlar:KK34:

Herkesin nice mutlu bayramlara ulaşmasını niyaz ederim:KK54:

Canım ben de sana bayram mesajı yazmaya girdim:) şimdi 6. İğnemi vurdum(gonal f), birazdan da cetrotide ı vuracağım. 2 günde 1 kontrol. Çokça yumurtam var ama 3 yumurtam cevap vermiş, dozum 137,5. Nur hanım çok yumurta istemediklerini söyledi, bu da çok hoşuma gitti, fazladan hormon yüklenmiyor. Her gün farklı Dr kontrol ediyor. Çok şiddetli başağrım var:KK50: ilk evlendiğimde hipofiz adenomu(13mm) atlatmıştım, sanırım iğneler tetikledi:KK43: uyuyamıyorum:KK50: yarın eşimin de murad beyle görüşmesi var. Şimdilik gelişmeler bunlar:KK34:

Herkesin nice mutlu bayramlara ulaşmasını niyaz ederim:KK54:

canimm benimm cok sevindimm herseyin guzelll gelismesine.. yumurta sayinda cok iyiymis bence masallah..insallah hep boyle guzelll gelisir herseyy canim benim.. bu igneler bendede cok bas agrisi yapiyordu:KK43:(
canim igne dozajini az vermeleri daha iyi kalitesi dusmez..
bu arada senin esin azospermmiydi canim yoksa sperm cikisi azda olsa varmiydi..

canimm benimm cok sevindimm herseyin guzelll gelismesine.. yumurta sayinda cok iyiymis bence masallah..insallah hep boyle guzelll gelisir herseyy canim benim.. bu igneler bendede cok bas agrisi yapiyordu:KK43:(
canim igne dozajini az vermeleri daha iyi kalitesi dusmez..
bu arada senin esin azospermmiydi canim yoksa sperm cikisi azda olsa varmiydi..

Allahım sana da bol bol kalitelş versin:KK16:çok dua ediyorum.
Bizim azosperm:KK43: ilk kez mikrotese olacak, inşallah bulunur, inşallah.

Bugun ilk kontrolüme gidiyorum ben de. Insallah bugun iğnelere başlayacağım. Bu aşamalar beni yormuyor ama o 12 gun bekleme kısmı simdiden gözümde büyüyor.

Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Murad hoca tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah

Yarın eşimi 8:30da alıyorlar, öncesinde Murad hoca tekrar sperm analizi verin bir ümit dedi. Daha sonra 11:00de benim kontrolum var ve inşallah yumurta toplatma. Çok dua edin kızlar, inşallah canlı sperm bulunur, inşallah

Cnm inşallah herşey yolundadır , 12 gün sonra meleklerine kavuşursun ...

Slm kizlar hayırlı günler imsi teknigiyle Memorial Hastanesi'nde hamile kalan varmii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aleykum selam. Biz yaptırdık mart ayında, imsi kullanıldı. İlk denemede olmadı, dondurulmuşlarla Allahın izni ile yeni hamileyim.

Sevindim Rabbim kucağında sag salim buyutneyi nasip etsin ayip olmazsa kac bin tl tuttu soylermisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canlı sperm bulunmuştur. O günden beri aklım sizde. Hakkınızda Hayırlısı olsun.

Merhaba Arkadaşlar,

Bayramdan geldim ve kapı kapı dolaştım merkezlerle doktorlarla görüştüm. Raporumu beklediğim halde Memorial Nur Hanım bana çok sıcak yakın ve samimi geldi. Diğer merkezler embriyolara genetik tanı yapılmasını vb. bir sürü şey söyledi. Ama Nur hanım kesinlikle böyle bir şeye gerek olmadığını söyledi. Ben amh için kan verdim ilaç dozunu ayarlmaları için gerekliymiş özellikle orda olmasını istedi. Bir de eşimden sperm testi ve bir de msome testi istedi bunları da yaptıracağız. Fakat aklıma takılan raporu olanlara indirim yapılıyor ya bunun için benim raporumu çıkarmam mı lazım ama çıkartırsam da raporun 6 ay süresi var kullanmadığım için boşa mı gitcek? Eski yorumlardan okudum rapor öncesi dahiliye,psikiyatri gibi bölümleri dolaşıp tüp bebeğe uygundur diye rapor veriyorlar ya bununla indirim olmaz mı? çünkü raporu çıkartırsam yanacak?bide ilaçları sgk dan alamazsınız çünkü anlaşmamız yok ama siz gidip raporu çıkarttığınız hastanede tekrar reçete ettirirseniz yararlanırsınız sadece ilaç hakkınızı kullanmış olursunuz dediler anlayamadım yani yardımcı olur musunuz?sağlık kurulu raporu yeter midir indirim için?

X